Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
電視遊戲討論版>SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供
八仙果 09:53 PM 07-10-05
作者: 阿聰:
bid 緊雪人兄弟!

便宜貨都可以有野睇架嘛!
聰兄,
10500 yen 咋喎,在你的預算內。

勝出的就是星人嗎?
阿聰 10:57 PM 07-10-05
作者: 八仙果:
聰兄,
10500 yen 咋喎,在你的預算內。

勝出的就是星人嗎?
星人唔知道點解冇做到野!我俾佢出到 16000 yen 的。

依家極度失落!我志在必得的雪人兄弟再一次同我擦身而過。
八仙果 11:01 PM 07-10-05
星人唔知道點解冇做到野!我俾佢出到 16000 yen 的。

噢 ...... 可惜,
那要等下次了。
阿聰 11:09 PM 07-10-05
噢 ...... 可惜,
那要等下次了。
其實日本 yahoo auctions 仲有一隻可以即決,
但係我覺得好似少左 d 野咁……決定再等下一次機會。
劉公子 11:37 PM 07-10-05

嘩o下!?咁重槌???
不過志在必得的東西忽然間無o左,我明白點都個心好唔舒服的(因為我都試過 N 次了).........
唔怕!!!一定會等到的............我支持你~~~
八仙果 12:10 AM 07-11-05
剛剛開了 DC 版的莎木 2,
內裡的莎木 Collection 真的精彩,
收錄了一些經典的好遊戲,可惜還欠一個,
有朋友知道那是什麼遊戲嗎?

已有的遊戲包括:

1. Space Harrier
2. Outrun
3. After Burner II
4. ????

下圖:以 SS 的機能也做出如此畫面

八仙果 12:11 AM 07-11-05
其實日本 yahoo auctions 仲有一隻可以即決,
但係我覺得好似少左 d 野咁……決定再等下一次機會。
支持你,
希望下次可以手入成功!
劉公子 12:17 AM 07-11-05
剛剛開了 DC 版的莎木 2,
內裡的莎木 Collection 真的精彩,
收錄了一些經典的好遊戲,可惜還欠一個,
有朋友知道那是什麼遊戲嗎?

已有的遊戲包括:

1. Space Harrier
2. Outrun
3. After Burner II
4. ????
那個不就是 HANG ON 嗎???
歌絲˙暮斯 12:45 AM 07-11-05
topic 名吸左我來
burning rangers 係我 ss 時最鐘意既 game
八仙果 12:59 AM 07-11-05
作者: 歌絲˙暮斯:
topic 名吸左我來
burning rangers 係我 ss 時最鐘意既 game
哈哈,歡迎加入「大家的世嘉年代」。
其實這遊戲已是幾天前的了,
不過劉兄的收藏實在太多,
所以標題的更新要一段時間才會更換。

歌絲兄現在這遊戲還健在嗎?(迷)
八仙果 01:00 AM 07-11-05
作者: 劉公子:
那個不就是 HANG ON 嗎???
咦?當真?
我那個 save 只有這 3 個遊戲罷了。

都唔知點先可以玩到 ...
大情大性武大帝 01:39 AM 07-11-05
下圖:以 SS 的機能也做出如此畫面
其實ss果個沙木,真係好勁,完全超越ps!
可惜既係,世嘉真係,完全谷晒去某一隻遊戲,ps就十隻七隻都唔錯既!ss就十隻五隻2d,四隻都可以既3d,一隻勁既3d遊戲…難怪比對手比下去…
八仙果 02:05 AM 07-11-05
作者: A HoManTin Work:
其實ss果個沙木,真係好勁,完全超越ps!
可惜既係,世嘉真係,完全谷晒去某一隻遊戲,ps就十隻七隻都唔錯既!ss就十隻五隻2d,四隻都可以既3d,一隻勁既3d遊戲…難怪比對手比下去…
還記得看過一些文章,
指那是鈴木先生只用了一晚時間來製作的片段罷了。
大情大性武大帝 02:09 AM 07-11-05
還記得看過一些文章,
指那是鈴木先生只用了一晚時間來製作的片段罷了。
其實,無乜可能,ss既開發機,有幾難開發架喇。
仲有整個莎木計劃,用左七十億!包括開發「莎木引擎」…
KTN 02:25 AM 07-11-05
你入黃天樓時無去打機
在二樓222室遊戲機中心遊玩遊戲《HANG ON》

咦?當真?
我那個 save 只有這 3 個遊戲罷了。

都唔知點先可以玩到 ...

八仙果 02:28 AM 07-11-05
作者: A HoManTin Work:
其實,無乜可能,ss既開發機,有幾難開發架喇。
仲有整個莎木計劃,用左七十億!包括開發「莎木引擎」…
對!70 億!
初時還說會分 16 章來發售,
到現在,有沒有第 3 章也成問題。

此外,莎木 online 又好像沒有聲氣似的。

個人來說很喜歡莎木系列。
當然很想他出下去,
可惜這遊戲叫好不叫座。
八仙果 02:30 AM 07-11-05
作者: KTN:
你入黃天樓時無去打機
在二樓222室遊戲機中心遊玩遊戲《HANG ON》
我也不記得了。
遊戲中,是否只有一間遊戲機中心呢?
很想為 Hang On 而再玩一次莎木 ... (汗)

不過一玩就想玩齊一、二集 ...
HAKAIDER 08:27 AM 07-11-05
看來不少朋友都對這遊戲有不錯的評價,
有機會的話,也要買隻來玩玩。
玩是好玩但和nights一樣有致命缺點
只得六關實在是太短了.................
阿聰 08:36 AM 07-11-05
作者: HAKAIDER:
玩是好玩但和nights一樣有致命缺點
只得六關實在是太短了.................
咁遊戲時間短都有佢既好處既,就係可以得閒時拎出黎回味一下,又唔會花你好多時間。

當年有 d 遊戲既遊玩時間都好短,不過我都好鍾意玩的,超任既魂斗羅係例子之一。
KTN 08:45 AM 07-11-05
應該只有灣仔個間~~去到九龍城就無機舖~~
HANG ON就係收係你入黃天樓救人時的那一層
不小心都會走漏......但我自己的Shenmue Game就還差幾個先齊

我也不記得了。
遊戲中,是否只有一間遊戲機中心呢?
很想為 Hang On 而再玩一次莎木 ... (汗)

不過一玩就想玩齊一、二集 ...
Shenmue Collection HANG ON圖補上

minolta 09:13 AM 07-11-05
以前就一隻game入邊送一大埋classic game,真係好有誠意。

而家一札classic game就可以出隻collection黎呃錢… 唉。
ericwpk 06:26 PM 07-11-05
想當年細個乜都唔識
用 超任個 火牛 隊落 部 gg 黎玩
玩左幾年都無事...................不過而家已經 魂歸天國了

到我 中 6-7 個陣睇番隻牛同部機先發現..............隻牛係 10v 的........部機係 9v 的
唔怪得之前玩 gg 個陣 d 聲大到同部電視差唔多 ............

其實一路都有 d 想買番 部 gg
不過硬係過唔到自己個關...............^^
ericwpk 06:53 PM 07-11-05
細個阿媽唔會買機過我玩
所以無超任 世嘉5 等 主機
多得老死關照
賤價出讓部 gg 過我 (賤到呢.....等同一餅 gg 帶)
我先有 d 野玩

等我都分享下自己既 gg 收藏

右邊隻 last bible, 我玩左 6-7 次 !!
個陣唔知呢隻 game 有無功略
自己盲摸摸咁玩
每次重新玩一次都發現 d 隱藏野
於是就玩左咁多次........陪左我生活 3-4 年 !!

左邊個隻 last bible s, 唉.........
畫面比之前個隻靚左好多
不過變番 第一身視點迷官..........坦白講有 d 失望
買左番黎唔玩又對自己唔住
於是都係焗玩
但係 玩左幾個月 都係過唔到第一關
有個門口位行極佢都唔俾我過, 又唔識日文唔知佢講乜
戰鬥又難左
最後忍痛放棄...............( 有無人可以話我知點過, 等我了左件心事......... )

咦, 點樣 出圖架 ?
ericwpk 07:27 PM 07-11-05

幽遊白書, 無人不知啦

右邊 係第一集, action game 黎既, 打大佬個陣變左 玩 boxing game 咁
要左右避, 幾好玩架
最後大佬係 暗黑武術會 入面 個 一恒鬼 博士........

左邊係 第二集, 呢一集變為 超任幽遊 式 入指令
簡單黎講就係 超任幽遊 既簡化版
個陣無超任
唯有玩呢隻頂癮
唯一缺點
爆機畫面竟然cut 番 game 入面 d 出招畫面就算......真係................
ericwpk 07:35 PM 07-11-05

右邊 忍空 1 (後期先知原來係老番 game.....)

正 !!!!!!!!
格鬥 + rpg
兩方面都唔會唔拖唔水
又有得升 lv
格鬥方面梗加係做得唔錯
讚 !!!!!!!!!!!!!

左邊 忍空 2

見隻 1 咁正
出 2 就一於支持
點知................

無左 rpg 個 part
而且 格鬥 方面好似 弱左
真係唔多掂..............
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面