Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-31-06, 09:48 AM   #101
月銀之秘
Junior Member

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 櫻庭
幾正
但係點解十年前既滑劣劣變左米芝蓮LOGO
可能滑劣以前是米之連白身,後來換體成了紫身,現在是女人身吧。
月銀之秘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-06, 01:25 PM   #102
TOOT
Game Master
a nobody

註冊日期: Dec 2001
加油完成餘下頁數!
我都要度定故事先

舊 10-31-06, 11:15 PM   #103
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: TOOT
加油完成餘下頁數!
我都要度定故事先
下手沒有問題.
我想大家也沒有問題吧...

舊 11-01-06, 12:35 AM   #104
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
我報左名吾記得計我...
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-06, 11:22 PM   #105
冲一

呢幾話打得好激烈
之後唔知會唔會由頭再輪畫過呢?
好期待睇頭幾個大手畫打鬥呀~
冲一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-06, 12:00 AM   #106
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
小飛飛呢~

舊 11-02-06, 12:37 AM   #107
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: relight
我報左名吾記得計我...
你報名嗰時啱啱比人ban
所以話唔加你個名

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-06, 01:50 AM   #108
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
看板神偷靚仔左好多

舊 11-02-06, 07:11 PM   #109
邪教教主
Ultimate Gamer
bunchies

註冊日期: Jan 2002
無比卡蕉變機械人過程

看板神偷靚仔左好多x2

>>可能滑劣以前是米之連白身,後來換體成了紫身,現在是女人身吧。
"x不安" 也是紫身 => 女版 "x不安"

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-06, 07:23 PM   #110
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
子夜好波
快D畫埋果幾頁我更新

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-06, 12:15 AM   #111
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 鈴蘭
子夜好波
快D畫埋果幾頁我更新
又半個星期

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-06, 04:49 PM   #112
一赤長
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
[街客]正~~快d出~~快d出~~[/街客]
一赤長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-06, 10:33 PM   #113
letitbe
劍花煙雨江南

註冊日期: Feb 2005
點解停左既
仲以為差唔多到我....
letitbe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-06, 12:13 AM   #114
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
...麥當奴叔叔未出場就收左檔

舊 11-10-06, 07:02 PM   #115
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

子夜你有完全版未

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 11-11-06, 02:59 AM   #116
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
會吾會太耐==

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-06, 09:52 AM   #117
法修
Game Master
Ace Killer

第一次來睇, 好正!
有畫功, 有創意
勿當奴<我成日覺得呢個先至係正字正確

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-06, 01:14 PM   #118
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
仲未有稿交?

舊 11-12-06, 02:26 PM   #119
relight
Game Master
普通的魔法使

XBox Live GamertagHKrelight
大佬...你未加我係個list到,,,,,,,,,
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-06, 04:45 PM   #120
月銀之秘

還未畫好嗎﹖
快些吧,我想看少年神偷和少年滑劣的故事
舊 11-12-06, 07:27 PM   #121
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我的忍耐要到極限了
子夜你這兩天內不受稿我就要給下一個了

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-12-06, 10:37 PM   #122
月銀之秘

引用:
作者: 鈴蘭
我的忍耐要到極限了
子夜你這兩天內不受稿我就要給下一個了
我想如果真的畫不切,那至少POST一個回應說要比多一點時間,等我們這些讀者知道進度也行。因沒有時間而延遲畫稿我想大家也會原諒的說。
舊 11-13-06, 01:59 AM   #123
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

3DS Friend Code1564 6017 4097
引用:
作者: 月銀之秘
我想如果真的畫不切,那至少POST一個回應說要比多一點時間,等我們這些讀者知道進度也行。因沒有時間而延遲畫稿我想大家也會原諒的說。
我想我都是堅持不下去了,我將目前o既畫修好個尾俾大家啦
我都知我好冇交帶,sorry so much
聽日交

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 08:01 AM   #124
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

3DS Friend Code1564 6017 4097
交得

早晨8點番工時間啦,近排實要OT,已經26小時冇得訓啦...

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 10:52 AM   #125
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

淦 是個被聖杯黑化的絹白卯XDDDD
我今晚回來再更新,要上學了
辛苦了

ペルソナ5

隨時更新

論壇跳轉

現在的時間是 12:08 AM

手機版 | APP版