Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-11-04, 11:08 PM   #101
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: DARK ANGEL
行貨9月底ar!
panasonic hk信興代理話下星期有wor~

舊 09-11-04, 11:13 PM   #102
Wee Whit
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 干柿先生+
用咩card ga?
2990邊度buy?
Panasonic 梗係用 SD card la, 先達
Wee Whit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 11:14 PM   #103
無賴男
復仇勇者

引用:
作者: Wee Whit
行貨FX7, $3990, 有中文介面

旺角中源送128M,机套,保護貼,腳架

水$2990 , 請問大雄兄水貨有無中或英文說明書呢?
百老x有貨???
$3990 跟d腳架坤水 ....係ng係mk好多地方有行了?

舊 09-11-04, 11:16 PM   #104
無賴男
復仇勇者

引用:
Panasonic 梗係用 SD card la, 先達
do u know Sandisk Ultra II SD 512 how much?thx

舊 09-11-04, 11:17 PM   #105
Wee Whit

引用:
作者: 無賴男
百老x有貨???
$3990 跟d腳架坤水 ....係ng係mk好多地方有行了?
泰林都有
舊 09-11-04, 11:48 PM   #106
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
水貨 under$3000 有500萬象素

舊 09-11-04, 11:50 PM   #107
無賴男
復仇勇者

引用:
泰林都有
幾銀

舊 09-11-04, 11:51 PM   #108
Wee Whit

都話$3990咯
舊 09-11-04, 11:56 PM   #109
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
作者: saiSAIsai
水貨 under$3000 有500萬象素
仲有2.5吋mon呢
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 11:59 PM   #110
無賴男
復仇勇者

引用:
都話$3990咯
咁姐話公價$3990 無地方平d?

舊 09-12-04, 05:08 PM   #111
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
想問 FZ 20 幾時有行貨 ?

今日見到 FZ3 真係好細部
StOnE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 05:36 PM   #112
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
水貨有冇中文呢........

因為我係外國
水行都無咩分別,都無保養豬
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-04, 09:26 PM   #113
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
百老會同國美都係3990
送128mb卡 同袋。
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-04, 12:08 AM   #114
無賴男
復仇勇者

引用:
作者: 瀨戶內海
百老會同國美都係3990
送128mb卡 同袋。
我今晚去中原buy,入左手la~將軍澳2間panasoinc shop竟然賣剩一部銀色,要我由將軍澳出返去mk buy.......但mk all百老會只得銀色 for sale.... 跟住去中原問,都只係得銀色同黑色~試完機之後買左黑色$3990 送128mb卡相機套
但依家仍然查電中,無得玩

舊 09-14-04, 12:05 AM   #115
Wee Whit

我都入咗, 深水埗Digi33 (next to Pro Source), 水貨桃紅色$3070, 有中文介面及原裝中文說明書.
另水貨英文机有黑色銀色只售$2900

無賴男兄, 你有無貼保謢貼? 會唔會唔清呀?
舊 09-14-04, 12:39 AM   #116
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
引用:
我都入咗, 深水埗Digi33 (next to Pro Source), 水貨桃紅色$3070, 有中文介面及原裝中文說明書.

你係咩國家既水貨?

我正宗日版..日英介面, 日文MENU

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-04, 02:11 AM   #117
無賴男
復仇勇者

引用:

我無貼保謢貼ar,但我都有諗住買

舊 09-14-04, 04:39 PM   #118
Wee Whit

引用:
作者: 大雄
你係咩國家既水貨?

我正宗日版..日英介面, 日文MENU
東南亞水貨,所以有中文,同行机無分別 (個sales講 )
舊 09-15-04, 05:49 PM   #119
recosuke
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDisaaccyl
引用:

咁中文介面的仲有冇黑色
recosuke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 07:46 PM   #120
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
點解未見過藍色機o既?
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 11:23 PM   #121
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
引用:
作者: 瀨戶內海
點解未見過藍色機o既?
我買日版時乜色都有~~
藍色個質地好正架

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 08:52 AM   #122
Wee Whit

引用:
作者: recosuke
咁中文介面的仲有冇黑色
Non-commercial time
Digi33 tel #:
22791972 (SSP shop)
28329781 (WC chop)

Pro Source : 27297222

DC Career :
28336729 (Sin Tat)
23918868 (WC shop)
舊 09-16-04, 03:27 PM   #123
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
部野的電耐唔耐用呢.....

要唔要多買一舊電呢
ths
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-04, 07:36 PM   #124
大雄