Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-09-03, 03:58 AM   #101
馬沙
God of Gamer
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by SolidChung :
前衛得滯:@_@":
我思想保守係主因
AK 47 law

舊 12-09-03, 04:56 AM   #102
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
LEE支槍有冇 好似探長用的掛身槍袋呀?

KIM 目前離線  
舊 12-09-03, 04:59 AM   #103
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by KIM :
LEE支槍有冇 好似探長用的掛身槍袋呀?

舊 12-09-03, 05:06 AM   #104
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by KIM :
好! :@_@":

不過,leon手隍G支好似有d分別!!!
有咩分別ar .. plz tell me

舊 12-09-03, 07:09 AM   #105
SolidChung
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by 馬沙 :

AK 47 law
我吾係賊王,用ak 會比人笑...........

ps.推幾款散彈出黎好嗎
SolidChung 目前離線  
舊 12-09-03, 10:44 AM   #106
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
Originally posted by S.T.A.R.S. :

現在看到了
那頂R.P.D.帽在那裏買的?
另外GC COLLECTOR BOX那裏還有?
果頂帽係not for sale
我n年前join capcom fans club就送左一頂比我

舊 12-09-03, 06:30 PM   #107
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by K死狗(K9999)京 :

果頂帽係not for sale
我n年前join capcom fans club就送左一頂比我
我是相熟game店送比我的!
不過當然之前已經奉獻不少啦!

KIM 目前離線  
舊 12-09-03, 11:45 PM   #108
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

依家買支g36c好唔好???改裝潛力又有幾高呢???
其實我買支入大電既槍,之後加長槍管再加金屬魚骨,滅聲同埋係咁易改一改,不過m4-sr16好似太多缺點,mp5可唔可以做到咁既效果???

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 12-10-03, 12:43 AM   #109
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by ultrachiu :
其實我買支入大電既槍,之後加長槍管再加金屬魚骨,滅聲同埋係咁易改一改,不過m4-sr16好似太多缺點,mp5可唔可以做到咁既效果???
好深呀!要馬沙先識答! :@_@":

KIM 目前離線  
舊 12-10-03, 03:24 AM   #110
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by ultrachiu :
我列point答:
1.而家買G36C當然好 . 我全TEAM人也轉G36C .
2.G36C因用AK GEAR BOX , 故改裝潛力極佳 , 輕改已爽穿罐底 .
3.SR-16 M4太多缺點 , 前節易爛 , 改一体成型Barrel又貴 .
加上M4個size不跟真槍 , 但G36C 不論size,重量也跟足真槍.
4.MP5 ... 慳番啖氣 , SMG點可同RIFLE相提並論 .
5.你可到我店看完我支G36再參詳下

舊 12-10-03, 05:58 AM   #111
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:

我列point答:
1.而家買G36C當然好 . 我全TEAM人也轉G36C .
2.G36C因用AK GEAR BOX , 故改裝潛力極佳 , 輕改已爽穿罐底 .
3.SR-16 M4太多缺點 , 前節易爛 , 改一体成型Barrel又貴 .
加上M4個size不跟真槍 , 但G36C 不論size,重量也跟足真槍.
4.MP5 ... 慳番啖氣 , SMG點可同RIFLE相提並論 .
5.你可到我店看完我支G36再參詳下
但.......g36c唔係要拖電袋嗎???槍身唔改,只改長槍管再加滅聲得唔得???會唔會好怪???因為見到g36c轉g36k既parts都幾貴(轉左好似可以用大電)而我都鍾意g36c多d......

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-10-03, 01:59 PM   #112
馬沙
Mazaghi

引用:
但.......g36c唔係要拖電袋嗎???槍身唔改,只改長槍管再加滅聲得唔得???會唔會好怪???因為見到g36c轉g36k既parts都幾貴(轉左好似可以用大電)而我都鍾意g36c多d......
1.不用拖電袋 , 有計內置9.6v1500mah電 .
2.改長槍管再加滅聲 --- > 好多人也0甘做 , 幾型ga , 當然不會怪la .

舊 12-10-03, 06:16 PM   #113
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:

1.不用拖電袋 , 有計內置9.6v1500mah電 .
2.改長槍管再加滅聲 --- > 好多人也0甘做 , 幾型ga , 當然不會怪la .
唔係要換槍身既parts先得架咩???如果咁攪法支野要大約幾錢???

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-10-03, 07:03 PM   #114
bb RoY
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:

有咩分別ar .. plz tell me
分別就大la.
整體上個人拎住個支比較修長.而下而個未比較肥.
上而個支槍管較長.下面個支
較短分別最大就係槍磧個舊野.一0的都唔似.
bb RoY 目前離線  
舊 12-10-03, 11:48 PM   #115
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by bb RoY :

分別就大la.
整體上個人拎住個支比較修長.而下而個未比較肥.
上而個支槍管較長.下面個支
較短分別最大就係槍磧個舊野.一0的都唔似.

我指真槍wow

舊 12-10-03, 11:54 PM   #116
馬沙
Mazaghi

引用:
唔係要換槍身既parts先得架咩???如果咁攪法支野要大約幾錢???

about HK$2200

舊 12-11-03, 04:27 PM   #117
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:

about HK$2200
都唔係好貴咋喎.....搵日落黎睇睇先

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-15-03, 01:44 AM   #118
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by SolidChung :

我吾係賊王,用ak 會比人笑...........

ps.推幾款散彈出黎好嗎

thsi one ok ?

舊 12-15-03, 09:46 PM   #119
馬沙
Mazaghi

引用:
都唔係好貴咋喎.....搵日落黎睇睇先
Today i got a G36 KIT , like this :

舊 12-16-03, 12:14 AM   #120
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:

Today i got a G36 KIT , like this :

冇g36c咁型.......:@_@":
呢個就係可放大電既kit???冇冇得保留g36c原本外型再加滅聲???

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-16-03, 12:18 AM   #121
馬沙
Mazaghi

引用:
冇冇得保留g36c原本外型再加滅聲???

sure 可以啦 !

舊 12-16-03, 12:20 AM   #122
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:

sure 可以啦 !
我過兩日落黎搵你針針(如無意外)

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-16-03, 12:52 AM   #123
馬沙
Mazaghi

引用:
我過兩日落黎搵你針針(如無意外)
每6秒1蚊

舊 12-19-03, 05:07 AM   #124
馬沙
Mazaghi

今日玩過AIRSOLFCLUB支US M14

手感不俗 ! 夠實凈 !

波箱design一流 , 全槍最有價值地方之一 !

內置12V大電 , 用PSG-1長度管 ,加500發匣 , 打game一流 !

和LR 300一樣 , 是我近期最欣賞的本地製作 !

舊 12-19-03, 08:19 PM   #125
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:

每6秒1蚊
星期三黎左都冇g36c......連馬沙個人都冇埋.......
次次黎親都冇.......:@_@":

囡囡賣哂啦,唔好問啦
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 06:22 PM

手機版 | APP版