Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
日本動漫畫討論版>フルCG長編映画第2弾 「バイオハザード ダムネーション」10月27日公開決定!
Kaga 10:36 AM 07-26-08
bio2 音樂好令人回味~
之但係....咁o既質素o既 cg 佢夠膽出架 la...? 同 pixar o個 d 差天共地....
nick 10:39 AM 07-26-08
作者: izumo:
今次應該唔似FF果隻咁
FF果隻係為入電影市場鋪路
但呢隻
應該係為BIO 5鋪路
我覺得係為UC2鋪路多d
traveller 12:02 PM 07-26-08
見到Leon+Claire就真的幾高興
但以宜家黎講, D動作會唔會硬左D...
基路亞 12:16 PM 07-26-08
BIO2 的LEON 但係著BIO4 的衫...
rider 12:28 PM 07-26-08
睇段片初頭勁似Time Crisis 4
基路亞 12:41 PM 07-26-08
作者: rider:
睇段片初頭勁似Time Crisis 4
機場果part~
呂鳳仙 12:51 PM 07-26-08
作者: Metal Gear NT:
Comic Con 2008 Trailer - Leon+Claire

幾時出碟??

最尾隻o野……唔通同G virus有關
ZAKU0079 01:45 PM 07-26-08
作者: 呂鳳仙:
幾時出碟??

最尾隻o野……唔通同G virus有關
今集用番T同G兩種舊野應該啦
個大眼多數係G人
開頭有個長髮男我諗係BOSS

有D BGM用番CV

個事件係racoon事件七年後
剛剛好係BIO4一年後同埋BIO5三年前
睇完套片好想佢GAME化
Abale~姬絲汀小美 01:57 PM 07-26-08
見到佢個畫面真係好希望capcom remake 2/3集
izumo 02:16 PM 07-26-08
作者: Kaga:
bio2 音樂好令人回味~
之但係....咁o既質素o既 cg 佢夠膽出架 la...? 同 pixar o個 d 差天共地....
你用呢D試刀作品
同PIXAR果D電影界老手比
唔差天共地先唔正常
izumo 02:17 PM 07-26-08
作者: Abale~姬絲汀小美:
見到佢個畫面真係好希望capcom remake 2/3集
刀仔爆機
nick 02:24 PM 07-26-08
想想下,個故事會唔會係BH4之後,leon同clair會合.因為見leon身手似係受左訓練之後.
之後再出game BH2打到CG電影.
真係UC2有望
NEAR 02:29 PM 07-26-08
d 輪廓做得好差..

比平時game入面d cg仲差
基路亞 02:33 PM 07-26-08
作者: nick:
想想下,個故事會唔會係BH4之後,leon同clair會合.因為見leon身手似係受左訓練之後.
之後再出game BH2打到CG電影.
真係UC2有望
bh4 係6 years after 喎~

點會倒返轉~
nick 02:36 PM 07-26-08
作者: 基路亞:
bh4 係6 years after 喎~

點會倒返轉~
7years from recoon city disaster,咪即係7年囉,
BH2-->6年之後BH4-->1年之後CG電影
time line上我冇理解錯吧~
基路亞 02:37 PM 07-26-08
7years from recoon city disaster,咪即係7年囉,
BH2-->6年之後BH4-->1年之後CG電影
time line上我冇理解錯吧~
哦~~~ 我誤解左你指
BH4 > CG 電影 > BH2~ XDDDDDD

唔好意思唔好意思~
nick 02:41 PM 07-26-08
作者: 基路亞:
哦~~~ 我誤解左你指
BH4 > CG 電影 > BH2~ XDDDDDD

唔好意思唔好意思~
哈哈,我以為我講錯左D咩,細佬表達能力差~唔好意思
作者: NEAR:
d 輪廓做得好差..

比平時game入面d cg仲差
真係做返in gam CG都唔奇~
now_loading 03:00 PM 07-26-08
CG電影唔走兒童向很難成功, 佢又唔似FF7AC 咁多產品賣
Time 04:18 PM 07-26-08
我覺得係為UC2鋪路多d
街機版UC2.......
遊戲人間 04:23 PM 07-26-08
CG質素差,動作生硬.....
(開段個女記者樣衰到... )

不過係Bio Hazard就點都要睇.
izumo 04:52 PM 07-26-08
作者: 遊戲人間:
CG質素差,動作生硬.....
(開段個女記者樣衰到... )

不過係Bio Hazard就點都要睇.
大家都係想睇佢點補完BHCV- BH4的故事姐
edman27 06:19 PM 07-26-08
以為係鬼武者個種XD
david 06:23 PM 07-26-08
呢套o野差過4d好多,你搞咩呀gapcom?

你用呢套o野整瓜佐自己,就等住同人合併或比人買起你。

gapcom x konami?ms買起?
DevilElvis 06:31 PM 07-26-08
Leon唔著警服連唔到戲wor
Metal Gear NT 06:32 PM 07-26-08
作者: izumo:
你用呢D試刀作品
同PIXAR果D電影界老手比
唔差天共地先唔正常
我覺得FFX抽一段CG出嚟都靚得過佢......
標籤:BIOHAZARD: VENDETTA, バイオハザード:ヴェンデッタ, 生化危機
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面