Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-16, 11:04 PM   #12151
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: fami~yan 查看文章
對不起各位
已經完全放棄打屋上www
先刷刷種火
同是新手(我都係一月先開始玩),我唔知你有邊D從者,其實要高速殺到隻52W血既劍真係幾有難度,得別係得一隻做輸出時……

如果唔介意磨的話,可以試試組隊A咭隊,大腿貞德、殺式、A咭寶具劍/弓職,後排40盾妹、安徒生之類,戰術上以叉滿貞德NP最優先,其次係加防減傷BUFF,之後先到A咭/Q咭/寶具輸出,只要唔係俾藍傻集中B連斬一個的話(係咁既話請搣GAME重試),以安徒生+盾妹+貞德寶具加防之下,每下傷害可以壓住1000以下,足夠靠貞德補返

不過咁消耗心力既事我諗你未必肯試
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 11:07 PM   #12152
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
其實我今日番工都有幫個FD諗過
不過今晚見佢無主動向我提起
又唔見佢好大意欲打
就無左件事

佢本身係刷劍式首抽開GAME既人
我有諗過我自己放隻4技直死之魔眼既寶石翁殺式
佢自己用劍式+殺式 (都係4X級)
三個直死之魔眼既減即死抗性系齊放

然後我隻殺式陰陽魚再用寶具
可唔可以偷到雞呢~?

不過佢無反應我就無機會試了

舊 03-08-16, 11:10 PM   #12153
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
打女性,月神出兩次都係杯水車薪
加埋未必過廿萬

X配黑聖杯令咒係最簡單

紅6茶其實都好夠打大半條血
其實打saber唔係應該跟番故仔咩

rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 11:31 PM   #12154
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
其實我今日番工都有幫個FD諗過
不過今晚見佢無主動向我提起
又唔見佢好大意欲打
就無左件事

佢本身係刷劍式首抽開GAME既人
我有諗過我自己放隻4技直死之魔眼既寶石翁殺式
佢自己用劍式+殺式 (都係4X級)
三個直死之魔眼既減即死抗性系齊放

然後我隻殺式陰陽魚再用寶具
可唔可以偷到雞呢~?

不過佢無反應我就無機會試了
你咁講我又想起剛開server

大家一齊去吉B叔的日子
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-16, 11:42 PM   #12155
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
打女性,月神出兩次都係杯水車薪
加埋未必過廿萬

X配黑聖杯令咒係最簡單
頭先刷凶骨, 順便搵小莫做代替品試下..
月神寶具lv3 + 技一 4lv, 出9w幾
X咁配沒問題, 係唔知仲有沒令咒剩

不過實際同屋頂隻Saber相差幾多, 就唔清楚...

舊 03-08-16, 11:51 PM   #12156
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: rfdingo 查看文章
你咁講我又想起剛開server

大家一齊去吉B叔的日子
個陣真係好搞笑

舊 03-09-16, 12:01 AM   #12157
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
個陣真係好搞笑
我上緊公司training, 食完lunch吉到收工剛剛吉到, 用左3個幾鐘www

之後我放隻lv.2寶具既蘿姐比朋友, 有D人可以十下內吉到
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 12:02 AM   #12158
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
海叔影有個賬,一刺OK

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 12:06 AM   #12159
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: z96282424 查看文章
我上緊公司training, 食完lunch吉到收工剛剛吉到, 用左3個幾鐘www

之後我放隻lv.2寶具既蘿姐比朋友, 有D人可以十下內吉到
我記得自己係哈桑加槍哥兩隻儲滿NP去吉
好似吉左4X場

吉到好頹既時候無端端吉贏左

個陣個通關後獎勵實在太吸引
明明勁無聊既事
個個係咁重開GAME拮

舊 03-09-16, 12:35 AM   #12160
T.K.
很黃很暴力

無課賬
兩個令咒過左
死左盾子
有機一個令咒過到

X寶具1
流星劍LV4

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 03-09-16 12:50 AM 被 T.K. 編輯。
舊 03-09-16, 01:00 AM   #12161
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: Dor 查看文章
新人招常上線好友

圖比較大

id: 511,876,274
ADDED
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 01:16 AM   #12162
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: teealpha 查看文章
同是新手(我都係一月先開始玩),我唔知你有邊D從者,其實要高速殺到隻52W血既劍真係幾有難度,得別係得一隻做輸出時……

如果唔介意磨的話,可以試試組隊A咭隊,大腿貞德、殺式、A咭寶具劍/弓職,後排40盾妹、安徒生之類,戰術上以叉滿貞德NP最優先,其次係加防減傷BUFF,之後先到A咭/Q咭/寶具輸出,只要唔係俾藍傻集中B連斬一個的話(係咁既話請搣GAME重試),以安徒生+盾妹+貞德寶具加防之下,每下傷害可以壓住1000以下,足夠靠貞德補返

不過咁消耗心力既事我諗你未必肯試
大圖

SORRY,一直忘了要交代陣容

FGO 009 862 141
非洲人...

此篇文章於 03-09-16 10:14 AM 被 T.K. 編輯。
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 02:02 AM   #12163
蒼穹的天空

仲有沒令咒剩, 搭X應該最簡單?

舊 03-09-16, 02:34 AM   #12164
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
仲有沒令咒剩, 搭X應該最簡單?
剩1了。。。

非洲人...
舊 03-09-16, 03:35 AM   #12165
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Dor 查看文章
新人招常上線好友

圖比較大

id: 511,876,274
己ADD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 03:43 AM   #12166
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
打呆毛我是JACK,B叔加金時, 3個寶具打左36萬,
你用B叔加金時應該可以打25萬左右, 如果仲有2個令咒比B叔3回攻擊強化都用寶具應該有機會

此篇文章於 03-09-16 03:46 AM 被 axe1292 編輯。
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 06:19 AM   #12167
T.K.
很黃很暴力

令咒加一石換五龍鱗係抵俾,講完

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-09-16, 06:56 AM   #12168
蒼穹的天空

用一石換5件龍鱗的確抵...

可能咁樣都夠打?
隊伍: Support X (黑聖杯)+ 盾女 +吾王, (沒後備?)...
參考802嫁王開晒技, 一發寶具OC200% 打34w,
係唔知同屋頂個Saber相差幾多

鬥快死流程大約?:
T1 - 學妹技1 + X 技1 支援炮擊, 好彩就麻痺成功
T2 - 平砍?
T3 - 平砍?
T4 - 學妹開無敵
T5 - Master技回避 + 瞬間強化, X技3 + X寶具
T6 - 令咒寶具

此篇文章於 03-09-16 06:58 AM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 09:29 AM   #12169
fami~yan
Game Master

一令咒加一石,最後是剩吾王跟X,X只剩千多hp,不停重開讓呆毛斬自己,再補一記X寶具完場

大圖

非洲人...

此篇文章於 03-09-16 10:06 AM 被 T.K. 編輯。
舊 03-09-16, 09:59 AM   #12170
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
樓上張圖大到突破天際, 搞搞佢
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 10:04 AM   #12171
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
一石加一令咒過到還好啦起碼真的獎品平時都什麼機會拿到

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 10:22 AM   #12172
T.K.
很黃很暴力

佢果隊,我會入
信長、X、義經
後備吾王、盾子、阿歷正太

開局信長、義經np率up
三T內x儲到出到一次寶具
吾王出寶具前用指令信長換盾子,盾子開無敵俾x>令咒X寶具+流星劍>咖哩棒死兩隻,敵吾斬X(無敵狀態)加np
睇情況指令封敵>定時爆彈

吾王、阿歷正太開加攻,生死隨意

希望一令咒過到

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 03-09-16 10:32 AM 被 T.K. 編輯。
舊 03-09-16, 10:30 AM   #12173
fami~yan
Game Master

引用:
作者: heyman774 查看文章
樓上張圖大到突破天際, 搞搞佢
SORRY...勞煩了T.K.大

非洲人...
舊 03-09-16, 12:05 PM   #12174
T.K.
很黃很暴力

打車場點解放橙子、乾也?
點睇都放兔式

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-09-16, 12:10 PM   #12175
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
打車場點解放橙子、乾也?
點睇都放兔式
4張兔式+幹也和橙子=黑貓最大收益,兔式超過4張也不會再增加七人姬的了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:23 PM

手機版 | APP版