Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-26-17, 08:01 PM   #1176
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
我覺得好睇喎,只係今集D吐糟點好多

雖然都預左,但都係要講句,又係你阿世界樹?

初代四聖好虛,唔怪得當年帝皇龍甲咁虛,仲要四聖+飛龍打暗四都要攬炒

MISS句字幕寫話(點解被選中既得四個),但我淨係見到 MISS 阿SIR 四聖 飛龍,當睇唔到仲有兩個細路都係五隻MON四個細路,點分阿

黑玄內你同空姨要出本子?芽同美美我有興趣,空姨你都係PASS

正常人比隻機械臂咁拍埋冰牆上唔死連血都唔嘔滴,點知下一秒D對白仲驚嚇(你想食我整既肉丸,我絕對會整比你食),成件事明哂,原來係拍緊肉丸,材料仲要係空姨本人,唔怪知黑玄內黏你,原來係試味

可能空姨比隻機械臂拍埋冰牆上居然零傷,鳯凰連接都唔叫人接下果段掉空姨落街

今章結論:空姨既身體能力有望直逼大門大
世界樹就快成為壞人代表
選唔中會唔會指做唔到四聖獸咋,但呢段係仲早過太一佢地?
呢套我都有留意但有大門大我唔會再吐糟任何人Ge身體

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-17, 09:38 PM   #1177
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
好睇+1
好可惜唔係TV番(傳說比龍珠搶走檔期)
出親都隔幾個月,拖太耐無哂話題性

除左空姨神體外,好想吐糟比丘獸比機械邪龍夾(?)住個體位...
明明成隻野都係外面, 點會鬆唔到隻腳出黎(笑)
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 02:14 AM   #1178
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
劇情真真正正亂七八糟
但我都係覺得好好睇

乜野巫術嚟?
我比人落降頭?

舊 02-27-17, 02:27 PM   #1179
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
世界樹就快成為壞人代表
選唔中會唔會指做唔到四聖獸咋,但呢段係仲早過太一佢地?
呢套我都有留意但有大門大我唔會再吐糟任何人Ge身體
姬川同浪川仲係細過⋯⋯

好似無印有提過在太一們之前已經有孩子被選中過

同埋無印又好似提過四天王曾經被封印過

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 03:43 PM   #1180
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
世界樹係依個系列唔係就係用黎打爆架咩

阿爾法/大門大自己都唔知打爆過老闆世界樹幾次

基本上棵樹每次發現自己局牌玩爛左就會做d野引人打爆佢(ry

不過真係估唔到會挖返上一化明明有5個細路但點解四聖獸依個設定黎玩

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-27-17 03:56 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 07:11 PM   #1181
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
今集個故事情節係幾大人,黑玄內係甘做衰野 又地壁空,又搜佢身,最後仲舌人地
聖鷹掉空果下真係 X)
打邪龍係一人捉頭一人捉腳之後飛腿,甘既打法我覺得好卑鄙
開頭明顯係四聖連食夢一齊打賣囉,係佢自己夾係中間
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 11:21 PM   #1182
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Lamsze 查看文章
今集個故事情節係幾大人,黑玄內係甘做衰野 又地壁空,又搜佢身,最後仲舌人地
聖鷹掉空果下真係 X)
打邪龍係一人捉頭一人捉腳之後飛腿,甘既打法我覺得好卑鄙
開頭明顯係四聖連食夢一齊打賣囉,係佢自己夾係中間
卑鄙左好多年啦,你而家先覺?
主角數碼獸有人類backup,仲要人數同獸數都八個
根本就當年四聖要攬炒所以之後決定召八個實行人多蝦人小
情況同D乜乜戰隊一樣次次五/六個打一個,D敵役又次次豬兜一個一個上
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 05:10 AM   #1183
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
仲有兩集, 其餘D人去晒邊可唔可以話我聽

佢有本身出埋兩隻大耳獸
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:51 AM   #1184
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
應該問,依家將皇騎同世界樹都擺埋入無印設定

就會出現點解當年四隻垃圾究極體唔係由皇騎自己派一件出去一刀一隻收工算既bug

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 10:00 AM   #1185
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
卑鄙左好多年啦,你而家先覺?
主角數碼獸有人類backup,仲要人數同獸數都八個
根本就當年四聖要攬炒所以之後決定召八個實行人多蝦人小
情況同D乜乜戰隊一樣次次五/六個打一個,D敵役又次次豬兜一個一個上
又唔好咁講我地旅行緊你地就無啦啦打我仲同你講仁義道德咩

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 10:06 AM   #1186
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: 細路翔 查看文章
應該問,依家將皇騎同世界樹都擺埋入無印設定

就會出現點解當年四隻垃圾究極體唔係由皇騎自己派一件出去一刀一隻收工算既bug
唔係唔同server 咩?

舊 03-21-17, 01:44 PM   #1187
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
ps4 故事新作

2017發售

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 02:06 PM   #1188
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: pet3 查看文章
ps4 故事新作

2017發售
係網絡偵探!但似大型dlc,呃多筆似d。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-17, 12:10 AM   #1189
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
「スカモンアドベンチャー tri.」続編決定!新章ビジュアル公開!

プラチナは永遠の輝きー
今、たびたび 冒険が進化する!

http://digimon-adventure.net/
引用:

此篇文章於 04-01-17 01:57 AM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-17, 09:58 PM   #1190
The One
あかん

『デジモンアドベンチャー tri.第4章「喪失」』一般販売版Blu-ray&DVDはいよいよ明日発売! 初回生産分限定特典は宇木敦哉描き下ろしジャケット<透明スリーブ&デジパック仕様>にスペシャルブックレット(16P)です!お早めに!
引用:
舊 04-06-17, 06:47 PM   #1191
The One
あかん

2017年劇場上映開始『デジモンアドベンチャー tri.第5章「共生」』ポスタービジュアル公開!!
ご期待下さい!!
http://digimon-adventure.net/news/ar...017040601.html
引用:
舊 05-01-17, 01:27 PM   #1192
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
あの奇跡が再び……!デジモン新ブランド『超進化魂』情報公開までのカウントダウンスタート!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 07:55 PM   #1193
D-boy

かつての選ばれし子どもたちに贈る― DIGIVOLVING SPIRITS「超進化魂」 特設ページ 本公開!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 10:19 PM   #1194
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
下集幾時出@@?

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 11:14 AM   #1195
The One
あかん

『デジモンアドベンチャー tri.第5章「共生」』2017年9月30日(土)劇場上映開始決定!特報公開!

デジモンアドベンチャー tri. 第5章「共生」特報
引用:
舊 06-16-17, 11:34 PM   #1197
D-boy

DIGIMON VER. 15TH COMPLETE MEMORY SET

由於銷售策略的變更,

本商品最終決定取消於亞洲地區銷售,

深感抱歉。

http://p-bandai.hk/contents/digimon-15th-cm-set-teaser
舊 06-18-17, 06:45 AM   #1198
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
DIGIMON VER. 15TH COMPLETE MEMORY SET

由於銷售策略的變更,

本商品最終決定取消於亞洲地區銷售,

深感抱歉。

http://p-bandai.hk/contents/digimon-15th-cm-set-teaser
明顯係因為預訂數不足吧...
雖然呢隻只係上隻的冷飯加強版...
但係好怕因為呢次影響後面的暴龍機的香港上架
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-17, 03:57 PM   #1199
D-boy

引用:
作者: lineage19 查看文章
明顯係因為預訂數不足吧...
雖然呢隻只係上隻的冷飯加強版...
但係好怕因為呢次影響後面的暴龍機的香港上架
今次是港魂未開訂就取消喎
舊 06-18-17, 04:21 PM   #1200
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今次是港魂未開訂就取消喎
OH好啦, 我搞錯左
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] ラビリンスの彼方 (Tri-Ace x Konami) 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 186 04-15-13 11:01 AM
[多機種] Ong Bak Tri – The Game (องค์บาก Tri) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 02-20-13 07:12 PM
[PSP] 『デジモンアドベンチャー』2013年1月17日発売予定 GN00508771 手提遊戲機討論版 61 01-27-13 10:43 PM
林佑樹「カイチュー!」再びアニメ化 money 日本動漫畫討論版 0 10-12-11 05:35 PM
Torica TRI MP3 結他佬 影音館 0 05-16-05 04:58 PM

現在的時間是 10:42 AM

手機版 | APP版