Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 37 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 57 97 147 547 1047  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蛋撻王子 10:43 AM 08-10-15
作者: T.K.:
刺b叔,有無人知道荊軻、四星rider姐(暗殺職男性即死限定)得唔得?

仲有三星幸運E槍哥
二星刺客哈桑都得
ouki 10:44 AM 08-10-15
作者: ko121314:
85石係手, 好想10連, 不過咁多版友都禮成

想問下有無人知大約要幾多lvl先有呢個cost放哂呢堆人
唔夠cost
應該40-50到 我35 LV 62 COST
rfdingo 10:48 AM 08-10-15

唔夠cost
Lv54 Cost75

作者: 鐵之侍:
荊軻的寶具可一擊死成功率也很高(我成試過數次一擊殺了2萬以上HP的龍),成功率似乎較高?

我就是荊軻吉左日半投降那個
ko121314 10:51 AM 08-10-15
作者: ouki:
應該40-50到 我35 LV 62 COST

雖然我覺得升master rank唔算特別難升(暫時), 一轉星期日已經夠去十幾個lvl
但係起手cost低, 加cost速度又慢, 高星servant cost又大, 仲要計埋禮裝tim
升到幾時
T.K. 10:54 AM 08-10-15
有無槍哥可以add呢個?
3個即死同佢搏命
蛋撻王子 10:56 AM 08-10-15

唔夠cost

50級岩岩73 COST
正想召喚DIN兄解答你ww
佢已經覆左你

痴線架...
頭先上巴哈見到有人升阿堤拉到63級..

63級都夠恐怖
最恐怖係強化一次要差唔多6萬蚊
靈基降臨第三階段要1百萬囉= =
ouki 11:01 AM 08-10-15

雖然我覺得升master rank唔算特別難升(暫時), 一轉星期日已經夠去十幾個lvl
但係起手cost低, 加cost速度又慢, 高星servant cost又大, 仲要計埋禮裝tim
升到幾時
一轉星期日其實夠上到50LV...唔係禁日出街冇電我起碼都4XLVwwwww
鐵之侍 11:02 AM 08-10-15
真慘……抽了五次3張禮裝和兩個3星,但是後方兩個早有的了,還要是我3次中的魔法槍哥……
ouki 11:02 AM 08-10-15
作者: 蛋撻王子:
50級岩岩73 COST
正想召喚DIN兄解答你ww
佢已經覆左你

痴線架...
頭先上巴哈見到有人升阿堤拉到63級..

63級都夠恐怖
最恐怖係強化一次要差唔多6萬蚊
靈基降臨第三階段要1百萬囉= =
目前見好多人50LV開完技就唔UP
T.K. 11:05 AM 08-10-15
http://fate-go.gamerch.com/Master%20Lv
Master lv 性能表
頭post個wiki有講
鐵之侍 11:09 AM 08-10-15
http://fate-go.gamerch.com/Master%20Lv
Master lv 性能表
頭post個wiki有講
LV100AP125,還是10分鐘才回一次的話很難回的喎……真是強迫人課金?
傑斯特 11:14 AM 08-10-15
無活動
無限時
無人逼你要打咁快架
咁要威D打快D咪用石囉
蛋撻王子 11:14 AM 08-10-15
作者: ouki:
目前見好多人50LV開完技就唔UP
簡直係苦行
如果今日請假唔番工都有機會升上去50..
可惜
我打得好慢..

盡力準時收工唔OT先得..
T.K. 11:16 AM 08-10-15
停server一日不就可以?
尼路 11:32 AM 08-10-15
十抽零人禮裝up,一張五星櫻加4張四星無重複,唯一安慰係有4星櫻補償多少無寶石裝的難處……
話說呢隻game有防禦力呢樣的咩……
stcdavidhk 11:36 AM 08-10-15
作者: 尼路:
十抽零人禮裝up,一張五星櫻加4張四星無重複,唯一安慰係有4星櫻補償多少無寶石裝的難處……
應該有,覺得J得較其他人高防
蛋撻王子 11:43 AM 08-10-15
作者: 尼路:
今日先同D FD傾緊呢樣野
明顯貞德係高防過其他英靈

就算打怪都發現經驗上級隻惡魔
或D龍都係高防D

既然有防禦值既SETTING
點解資料又淨係寫攻擊力同血量...

如果話係等級補正咁無野好講..
但又好似唔多似咁..
好奇怪..
尼路 11:48 AM 08-10-15
我就係見禮裝有加防但唔見有防呢樣野先奇怪,j得我一直以為佢無俾人克先顯得高防……
朔望~ 11:50 AM 08-10-15
官方派石!
十連保四
禮裝禮裝禮裝禮裝禮裝禮裝禮裝禮裝
禮裝!
ouki 11:52 AM 08-10-15
作者: stcdavidhk:
應該有,覺得J得較其他人高防
J得自身有對魔力EX + 耐力B
T.K. 12:15 PM 08-10-15
Rider姐、荊軻、槍哥三連即死
一用完令咒,一次槍哥就插死左

不負我對呢個acc有愛
鐵之侍 12:16 PM 08-10-15
"官方公佈一堆新(?)人物,是3章以後才有得抽(轉自百度)
型月エースで掲载された三章以降入手可能なサーヴァントは
型月ACE MOOK里所登的三章之后可以入手的servant們是
ランスロット(セイバー)?蘭斯洛特(saber?)
アルジュナ 阿周那
アタランテ 阿塔
エウリュアレ R姐的二姐
スカサハ 斯卡哈
エルキドゥ 恩奇都
ブリュンヒルデ? 布倫希爾特
アストルフォ 阿斯托爾福
オジマンディアス 拉美西斯二世
玉藻の前 玉藻前
ダ・ヴィンチちゃん 達文西
ヘンリー・ジキル&ハイド 化身博士
ジャック・ザ・リッパー(Apo) 開膛手傑克Apo版]

某位狂戰士SABER化後我不禁吐嘈一句:你是誰啊?
Rance 12:18 PM 08-10-15
嗚啊,聞西!
蛋撻王子 12:27 PM 08-10-15
Rider姐、荊軻、槍哥三連即死
一用完令咒,一次槍哥就插死左

不負我對呢個acc有愛
咁好彩
我都搞左個幾鐘先成功..
哈桑加槍哥試
朔望~ 12:27 PM 08-10-15
斯卡哈!?
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 37 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 57 97 147 547 1047  ... 最後

返回主題版面