Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-15-13, 08:58 AM   #1151
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
呢個任務我一個人過的
因為其他人可能未知敵人d槍咁勁咁準會好易死
很好的參考,你真厲害
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 11:57 AM   #1152
jamcat
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
呢個任務我一個人過的

要炸三架戰機有架比較遠的, 我稱佢為A
順序ABC三架戰機
我會炸C果架先
落機行到C附近搵掩護
呢度要用個人技術清走敵人
之後坐上C附近的吉普車
經跑道去炸A呢個位應該冇敵人
最後先炸B(在車上掉手榴彈)
炸完再經跑道兜返去A位入去偷直昇機
呢度應該會有一車人, 這裡比C點的敵人易解決
直昇機機庫有三個敵人
一個正中兩個左邊
而且在機庫門口時
遇然會有一兩個士兵來找你
睇住雷達就可以應付
跟住偷直昇機即刻走人
一個字~ 堅!
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 12:00 PM   #1153
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
請問可以加我入幫會嗎?XD
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 02:55 PM   #1154
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
想問下story mode要潛水拎的$25000寳藏個bug係咪fix咗?
轉完人再轉返個角色,拎咗的$25000冇再出現返
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 03:03 PM   #1155
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: 暉暉816 查看文章
想問下story mode要潛水拎的$25000寳藏個bug係咪fix咗?
轉完人再轉返個角色,拎咗的$25000冇再出現返
冇錯. 1.01個patch 已經冇左

舊 10-15-13, 03:06 PM   #1156
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: carychow 查看文章
冇錯. 1.01個patch 已經冇左
唯有靠save load大法...呢個仲work
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 03:28 PM   #1157
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: 暉暉816 查看文章
唯有靠save load大法...呢個仲work
delete 左個 patch 玩, 唔連 psn 唔會叫你 update, 再 offline 咁玩都 work 的
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 03:43 PM   #1158
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
呢個任務我一個人過的

要炸三架戰機有架比較遠的, 我稱佢為A
順序ABC三架戰機
我會炸C果架先
落機行到C附近搵掩護
呢度要用個人技術清走敵人
之後坐上C附近的吉普車
經跑道去炸A呢個位應該冇敵人
最後先炸B(在車上掉手榴彈)
炸完再經跑道兜返去A位入去偷直昇機
呢度應該會有一車人, 這裡比C點的敵人易解決
直昇機機庫有三個敵人
一個正中兩個左邊
而且在機庫門口時
遇然會有一兩個士兵來找你
睇住雷達就可以應付
跟住偷直昇機即刻走人
其實1個人都OK,但悶D
一降落炸最近果部,再跑去炸中間果部後上機(其間唔駛理D軍人,靠走位令到D軍人射唔到自己就OK),直去最遠炸完劫大車直沖搶直升機就搞掂(沖到入機庫部車停係直升機旁邊就多數擋哂D子彈保自己不死)
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 04:16 PM   #1159
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: SUNLOK 查看文章
其實1個人都OK,但悶D
一降落炸最近果部,再跑去炸中間果部後上機(其間唔駛理D軍人,靠走位令到D軍人射唔到自己就OK),直去最遠炸完劫大車直沖搶直升機就搞掂(沖到入機庫部車停係直升機旁邊就多數擋哂D子彈保自己不死)
呢隻GAME好玩之處唔係睇住人地死, 跟住自己一樣咁死咩XD

舊 10-15-13, 05:22 PM   #1160
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
請問可以加我入幫會嗎?XD
招左你, 快D入
我琴日先踢走左廿幾個人, 依家又就黎爆滿, 應該係其他入左會既人請自己D friend, 我好耐都冇批過invite了, 都唔知點解成日踢完又爆

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 06:05 PM   #1161
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: whassupbun 查看文章
招左你, 快D入
我琴日先踢走左廿幾個人, 依家又就黎爆滿, 應該係其他入左會既人請自己D friend, 我好耐都冇批過invite了, 都唔知點解成日踢完又爆
其實我覺得有必要分兩個平台開, 而家 HKGU 好明顯 PS3 玩家偏多.
我玩 Xbox 成日都遇唔到同幫, 有個成就要靠幫會解o既仲未拎到…

舊 10-15-13, 06:26 PM   #1162
AkaIITO
Game Master

想問下OL偷街外D車可唔可以放車庫?

舊 10-15-13, 07:59 PM   #1163
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
有冇人今晚打

賽車做任咩都得

可用skype

舊 10-15-13, 08:20 PM   #1164
AkaIITO
Game Master

C兄 , 有咩任升LV快D, 又可以單刷??

舊 10-15-13, 08:27 PM   #1165
sorlohk

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
C兄 , 有咩任升LV快D, 又可以單刷??
監獄單圈賽車, 30秒完, 計埋 loading 兩分鐘一鋪, RP 睇 LV 500-600+
不過悶到抽筋
舊 10-15-13, 08:28 PM   #1166
sorlohk

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
有冇人今晚打

賽車做任咩都得

可用skype
搵多兩個解 RALLY 盃得唔得?
舊 10-15-13, 08:31 PM   #1167
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: sorlohk 查看文章
我OK架...

舊 10-15-13, 09:08 PM   #1168
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
冇所謂

舊 10-15-13, 10:26 PM   #1169
sorlohk

id: alfredmoody
已加好友 但唔見人~
舊 10-15-13, 11:13 PM   #1170
AkaIITO
Game Master

引用:
已加好友 但唔見人~
剛剛先發現, SORRY

舊 10-15-13, 11:21 PM   #1171
利家
Game Master

有沒有團友想打25000base invader?

舊 10-15-13, 11:24 PM   #1172
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: 利家 查看文章
有沒有團友想打25000base invader?

舊 10-15-13, 11:35 PM   #1173
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
個任要做D咩?@@?

舊 10-15-13, 11:45 PM   #1174
利家
Game Master

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
個任要做D咩?@@?
炸3機
搶直升機

舊 10-16-13, 12:10 AM   #1175
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
已加好友 但唔見人~
岩岩打緊任睇唔到

下次再約

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 10:50 PM

手機版 | APP版