Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-09-14, 12:12 AM   #1126
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
次次都估錯你堆bd 之後又次次都手殘係2p位入錯1p command

次次一到AAA>B Sonic>A Sonic就甩....仲未慣
由手機版發出

此篇文章於 09-09-14 12:15 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 12:28 AM   #1127
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
用真田打火神好考EQ
由手機版發出
STG?
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 12:36 AM   #1128
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: sohippy 查看文章
STG?
又係白面打mu/13姐咁上下既心景

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 09-09-14, 12:55 AM   #1129
蓮見 敦真
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
又係白面打mu/13姐咁上下既心景
有咁既心境就無問題啦
我隻12以前打白面都係輸多

此篇文章於 09-09-14 01:14 AM 被 蓮見 敦真 編輯。
蓮見 敦真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 01:02 AM   #1130
newb
Crazy Gamer

我係456

>唔知點叫你改,感覺上可以係壓制時既估位再多D變化,同埋COMBO再大力D咁樣
基本功不足
所以無乜變化

COMBO方面就學得太少
所以做唔到COMBO選擇同 成日MISS
舊 09-09-14, 01:07 AM   #1131
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 蓮見 敦真 查看文章
有咁既心境就問題啦
我隻12以前打白面都係輸多
你搞錯左D野 你打果隻唔係白面係悶人

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 09-09-14, 01:25 AM   #1132
DarkMagicMan
Junior Member

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDdarkmagicman2400
不如小火指導埋我
我其實唔係好識玩
DarkMagicMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 01:29 AM   #1133
KURURU曹長

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: DarkMagicMan 查看文章
不如小火指導埋我
我其實唔係好識玩

順平打翔仔好難打
要再打多d先得
KURURU曹長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 01:37 AM   #1134
DarkMagicMan

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDdarkmagicman2400
Unhappy

引用:
作者: KURURU曹長 查看文章
順平打翔仔好難打
要再打多d先得
我俾小火隻順平凌辱
不過佢用乜都凌辱我
DarkMagicMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 01:39 AM   #1135
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
不如小火指導埋我
我其實唔係好識玩
起碼用埋行氣黎搶Dam先啦...
隻野本身已經細力,你連超必都唔出就更加難打死人
自傷Damage雖然多 但你有100氣係手唔用其實好蝕

ペルソナ5

隨時更新

此篇文章於 09-09-14 01:42 AM 被 鈴蘭 編輯。
舊 09-09-14, 01:58 AM   #1136
蓮見 敦真
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
我俾小火隻順平凌辱
不過佢用乜都凌辱我
我唔會用熱血男子系列
用果個係偉華黎

少少建議係我覺得你見人地就黎覺醒時
如果入到人可以考慮入最大力搶血(加埋超必)
其他既就如全一真田所講,你成日留太多氣無用到,可以諗下點用
蓮見 敦真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 02:03 AM   #1137
newb
Crazy Gamer

我隻皆月d氣用晒黎EX 阿力固
舊 09-09-14, 05:23 AM   #1138
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 蓮見 敦真 查看文章
我出名手殘都出到,應該唔算難,練多D啦~
一痛醒就見到有神手扮手殘真係不快之極

此篇文章於 09-09-14 09:37 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 10:29 PM   #1139
bakaworu
弱角廚

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDTabris0509
PSN
好揀唔揀有機贏要黎斷

舊 09-09-14, 10:36 PM   #1140
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
剛搬屋,幫手試下寬頻XD
電視都未望得正

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-14, 11:07 PM   #1141
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
今日入手P4U2 , 之前好多ARC SYSTEM 嘅格GAME 都無玩
真係好耐無玩過SF / KOF 以外嘅2D格GAME …

一陣開GAME 研究下先… XD
不過就甘睇YOUTUBE 我應該唔會玩得黎XD

舊 09-09-14, 11:07 PM   #1142
newb
Crazy Gamer

我係456

愈打愈頹
D COMBO 練極都唔順
自己反應又太慢
覺得自己真係打唔起格GAME
舊 09-09-14, 11:32 PM   #1143
KURURU曹長

註冊日期: Feb 2008
引用:
我係456

愈打愈頹
自己反應又太慢
玩多d就得
最緊要有心機練唔好放棄!
KURURU曹長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-14, 12:08 AM   #1144
bakaworu
弱角廚

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDTabris0509
基礎combo實戰成功率: 0%

舊 09-10-14, 12:23 AM   #1145
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
我係456

愈打愈頹
自己反應又太慢
換過隻
你地專玩D又難玩又要個人間性能好高先玩得掂嬴到人既角色咁點幫

ペルソナ5

隨時更新
舊 09-10-14, 12:30 AM   #1146
ヨコ男
God of Gamer
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
作者: bakaworu 查看文章
基礎combo實戰成功率: 0%
我都成日用錯COMBO

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-14, 12:42 AM   #1147
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
玩完個lesson
畫面超靚
d 系統多到……
點記……(´(ェ)`)

舊 09-10-14, 12:44 AM   #1148
newb
Crazy Gamer

今晚PSN好似神神地

仲有阿全一真田
有咩combo 應確認又大力
舊 09-10-14, 12:50 AM   #1149
newb
Crazy Gamer

引用:
作者: 山內 一典 查看文章
玩完個lesson
畫面超靚
d 系統多到……
點記……(´(ェ)`)
歡迎黎到世紀末kuso game
舊 09-10-14, 01:00 AM   #1150
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 山內 一典 查看文章
玩完個lesson
畫面超靚
d 系統多到……
點記……(´(ェ)`)
其實玩落就好易
你會覺得好多系統 只係因為好多野街霸同KOF無咁解
一係就係其實其他game都有但呢度個名唔同咁
即係隻隻角色無敵技都係BD之類....AC咪KOF都有既碌咁

直Guard果D 慢慢學 呢度除左D全一之外好多人都未識直Guard 包括我

ペルソナ5

隨時更新

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[作品發表] 【GGXrd】長大了的March 嵐_orz Cosplay同人MIX討論區 4 03-19-15 06:36 PM
[作品發表] [GGXrd] I-NO ケミカル愛情! ZOMA Cosplay同人MIX討論區 6 12-30-14 06:44 PM
【GGXX】【BlazBlue】【P4U】Arc System 綜合討論區 Rebel 6 【家庭用BBCP発売!】 鈴蘭 攻略及心得交流區 1122 01-04-14 05:30 AM
[多機種] 【BlazBlue】【P4U】Arc System 綜合討論區 Rebel 4 【P4U好評発売中+BB新作BBCP公佈!】 鈴蘭 攻略及心得交流區 1032 08-31-12 03:55 PM
Banpresto Uni 5 春夏新作内見会 neo2046 收藏品討論版 13 02-19-04 08:54 PM

現在的時間是 06:04 PM

手機版 | APP版