Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 355 405 445 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 465 505 555  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 09:12 AM 01-02-18
1珠可以同時放俾兩3批咩? 唔係每粒珠放得1批?
ryvius123 10:18 AM 01-02-18
咪寫佐分2-3次打
J+1 10:29 AM 01-02-18
即時連續打2舖定等10分鐘先再打...第二次叫救命會唔會cancel左第一次嗰十個??
ShinDou 10:39 AM 01-02-18
應該唔會cancel,我之前連續打左幾次係咁放出去,最尾有成30幾人幫手打
ryvius123 10:43 AM 01-02-18
連續打2鋪, 唔夠就再打多鋪放街
6078 12:41 PM 01-02-18
個POOL加兩隻岩男....本來想課都堅決唔課
隻曉係30B通行証?試多幾日睇下過唔過到再睇下....
GN00508771 05:10 PM 01-02-18
布魯斯表示我單騎auto可過普征N30⋯⋯⋯⋯
clie 09:25 PM 01-02-18
佢個60000裝甲大絕同HP全回復係咪打不死?
qqabc 09:27 PM 01-02-18
有呢隻野舊征55唔駛再用冰龍, 雖然依家大器硬爆都過到
https://wiki.dengekionline.com/srw-x...83%B3%EF%BC%89
ShinDou 09:34 PM 01-02-18
6萬甲應該都冇乜用,有D機有甲冇視

1珠全場SLOW咁正﹖我賣左冰龍要用射肥仔,睇黎今次堆SR大佬要留,暫時得5隻大佬,儲埋其他先,可能遲D改版又會係通行證 @@

大器AUTO過到咩﹖
亍 ◣ 10:37 PM 01-02-18
呢一set 8天王根本萬用瑞士刀,應該差唔多包晒所有附加狀態, 儲齊一套都方便將來唔駛搵
亍 ◣ 11:19 PM 01-02-18
呢刻個network差到完全行唔郁....
ShinDou 06:55 PM 01-03-18
入左間房好顛,而家已經等出LV8,我好似得1兩隻大佬掂得切1兩下 @@ 成日俾人光速秒左
J+1 07:34 PM 01-03-18
入到餓狗場係過癮好多的...
由手機版發出
ShinDou 07:58 PM 01-03-18
大J好神,GB俾佢1下2萬幾,兩野秒左,明明GB係盾克佢射,佢仲要只係加速 @@
h0023874 08:33 PM 01-03-18
做咩成晚係咁彈個混雜出黎,阻住哂.....

有無咁多人玩啊?
h0023874 08:43 PM 01-03-18
作者: ShinDou:
大J好神,GB俾佢1下2萬幾,兩野秒左,明明GB係盾克佢射,佢仲要只係加速 @@
但係J方舟好慢,應該好難用?
ShinDou 08:44 PM 01-03-18
未試過雜混喎

好似唔算好慢,我隻GB好似1次都未郁就俾佢秒左 XD

對面係DESTROY天意同風歌果D射速指陣
亍 ◣ 09:16 PM 01-03-18
8點之後彈到完全打唔到....
ShinDou 09:41 PM 01-03-18
而家入去鬥雞都冇事喎 @@
ShinDou 08:24 AM 01-04-18
新年張飛中大器拳wz,雖然冇用但假假地都大器,又成堆wz晒位,食晒佢先

原來個pool少好多垃圾,不過都好少機會有得抽呢個pool,通常都係sp垃圾poil
clie 09:16 PM 01-04-18
又係射NANA,半個月內俾兩隻我,成4隻喺倉,無理由俾隻小器紫食爆
快快脆出OMG
ShinDou 10:38 PM 01-04-18
隻拳GGGG真係俾純白屈死 XD

岩岩打左個陣拳GGGG,DESTROY,風歌,盾創性必中加,射閣下

我係YF29,純白,GB,盾閣下,廢盾死BUFF (呢隻是但出因為諗唔到有乜機唔會俾對面秒)

殺剩拳GGGG,YF29唔好彩俾佢20%打中秒左,不過仲有隻100%分身凸2純白係度,普攻唔CRI都扣到千幾2千,佢又用不屈唔係根性,盾閣下普攻唔CRI都扣到千幾,我食左2次古鐵防衛技俾佢屈死左盾閣下同GB,得番隻純白都磨得死佢,唔駛特登出舊機打

NONO留啦,淨係鬥雞1開波威,之後完全唔會出,廢得濟,除非佢係特殊罩姐,咁少血1個直擊咩機都秒佢,就算唔直擊可能都有機秒到
dragonar226 11:16 PM 01-04-18
要等下次update先裝得pp,所以先無得用根性姐

但我覺得4千速up沙殺比開幕牛油,唔齊機應該幾難打bo
ShinDou 11:21 PM 01-04-18
大馬沙有4千速咁快架咩﹖@@ 而家D大馬沙好少玩開場掃,我見到都係出YF29純白屈死佢

佢開場應該有盾筆頭啦﹖有盾筆頭開場我好少會開打,除非佢用拳師傻出招我就會用新美少年屈死佢 XD
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 355 405 445 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 465 505 555  ... 最後

返回主題版面