Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-01-13, 09:29 PM   #1101
simonc
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
個人認為劍嵐、自動GUARD同GUARD升能力三樣係必需。
其他就是但啦,反正都係正方正方正方正方正方正方正方正方正方正方正方正方正方正方正方…

在下第一日就買咗啦,500YEN
副助系 2個加爆 -70%受傷 +30%傷害
藥水戰士 道具CD
Hp上限
最後我揀左反彈 因為無野好點 之後 就無技能點了

舊 08-01-13, 11:04 PM   #1102
yymspace789
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: simonc 查看文章
副助系 2個加爆 -70%受傷 +30%傷害
藥水戰士 道具CD
Hp上限
最後我揀左反彈 因為無野好點 之後 就無技能點了
收到
呢到多唔多巴打玩戰士架
yymspace789 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 11:06 PM   #1103
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: BlackWing 查看文章
除非唔打算長玩架者,唔係的話錢其實唔難儲
都係果句

爆哂機先比你有講故事語音
都已經無意義

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 11:22 PM   #1104
simonc
Senior Gamer

引用:
作者: pet3 查看文章
都係果句

都已經無意義

幫其他角色買

舊 08-01-13, 11:25 PM   #1105
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
唔知點解連唔到線,成日話我P2P TIMEOUT
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 11:30 PM   #1106
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
幫其他角色買
你都冇心機慢慢聽返啦…

舊 08-01-13, 11:30 PM   #1107
pet3
The One

引用:
幫其他角色買
爆機再有一百萬嗎....

我差LV99就白金
都只係剛剛夠錢買一個17歲(雖然一出我已經即比500元買今井麻美)

但3女神救完在城中已經無語音了

升LV最快果然是打LV90的寶庫火龍
2-3分鐘 一場
打3-4場升LV1

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 08-01-13, 11:31 PM   #1108
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
都係果句

都已經無意義
咁都係大家睇法唔同者,何況第二隻人都可以聽返
在我來講比真錢買d遊戲內已經有既野都係無意義架者
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 11:35 PM   #1109
pet3
The One

引用:
但我全員都玩完了

FGO 目標預算
舊 08-01-13, 11:37 PM   #1110
神人ではない!新人だ

引用:
個個人價值觀唔一樣,有咩值得講

だがこれだけは言っておく。
わが500円に一片悔いもなし!

舊 08-01-13, 11:38 PM   #1111
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
咁大大你隻隻game都衝白金嘛,緊快架
我等頹貨剩係得一隻90,其他幾隻人得一隻打完normal
叫做買左2個gm聲咁囉
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 11:41 PM   #1112
pet3
The One

引用:
咁大大你隻隻game都衝白金嘛,緊快架
我等頹貨剩係得一隻90,其他幾隻人得一隻打完normal
叫做買左2個gm聲咁囉
如果唔係有人發現了全員通用的一擊十萬 都無咁快白金到

炸彈炸木箱

FGO 目標預算
舊 08-01-13, 11:58 PM   #1113
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
卡左係normol古龍,成日都係打到4分1血就全滅

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 12:03 AM   #1114
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
有無盾騎猛者試左反彈飛道具反唔反到龍卷風之類

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 12:49 AM   #1115
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
"儀式用装身具"響邊度得到?

另外"生きた化石"個quest,是打boss是等時間過?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 01:37 AM   #1116
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
各有各需要啦
頹緊隻阿媽lv65同個elf normal都未過夠買素子姐
買黎俾第隻人用,呢隻真係會逐個角色慢慢玩爆先白金

引用:
作者: mikemike 查看文章

儀式用装身具
接完個任在藥水欄可裝備

舊 08-02-13, 07:18 AM   #1117
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
如果唔係有人發現了全員通用的一擊十萬 都無咁快白金到

炸彈炸木箱
唔明?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 08:15 AM   #1118
pet3
The One

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
唔明?
弓兵好難自己扣到一擊扣十萬
之後有人發現原來攻擊木箱也有攻擊數值

木箱防守值為1
所以拾一粒黑色炸彈掉過去就扣數萬

所以火+30%,傷害+20%,Lp0傷害up,傷害大up耐久極低下,物質系+30% 之類
再飲紅色藥水
咁就過十萬

FGO 目標預算

此篇文章於 08-02-13 12:00 PM 被 pet3 編輯。
舊 08-02-13, 09:24 AM   #1119
神人ではない!新人だ

引用:

接咗就會有

八爪魚TIMEOVER之後

舊 08-02-13, 10:39 AM   #1120
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
"魔女リマ・レイの復活"
整息晒D蠟燭之後要點?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 10:50 AM   #1121
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
引用:
"魔女リマ・レイの復活"
整息晒D蠟燭之後要點?
Click 房中間個神像,再打爆佢。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 11:12 AM   #1122
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 真十人€ 查看文章
Click 房中間個神像,再打爆佢。
4個一齊入都得篤神像果個人解到
所以請自己一個做/

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 01:35 PM   #1123
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101

嘩嘩嘩~~

舊 08-02-13, 01:41 PM   #1124
河野貴明
Game Master

PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
引用:

儀式道具接QUEST就會係身,再去地下要塞兩轉夠(剛剛打完

打B線章魚,唔好沉船,BOSS房拖夠時間就得(一個人去,唔係你堆FD會斬殺佢)

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 01:44 PM   #1125
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
用緊急回避閃去佢後面放咪得,昨晚我都係咁solo磨死佢
原來在佢後面就解封,thx~
不過要裝件道具在身先解到的任務好麻煩

另外旁白真係好Q煩...想靜音又冇...此GAME最大缺點

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 08:58 PM

手機版 | APP版