Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54  ... 最後
電視遊戲討論版>大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介
adelaide 08:11 AM 10-26-14
想請問用E隻轉換光碟, 可否玩到歐洲版Dreamcast game??

Irwin 08:25 AM 10-26-14
作者: adelaide:
想請問用E隻轉換光碟, 可否玩到歐洲版Dreamcast game??

應該可以。

我隻原裝歐版MSR都係要用CD-X轉區先玩到。
adelaide 08:40 AM 10-26-14
作者: Irwin:
應該可以。

我隻原裝歐版MSR都係要用CD-X轉區先玩到。
謝謝大大!!
八仙果 09:07 PM 10-26-14
作者: adelaide:

- SKIP -
還要看看你的 DC 是否可以讀到 GD 以外的碟(如 CD-R),
因為後期的主機只可讀 GD。
シェンムー 09:12 PM 10-26-14
有d 甘嘅事 ????
不是CD , GD 都OK , MIL-CD 先割左咩 ?
adelaide 09:43 PM 10-26-14
作者: 八仙果:
還要看看你的 DC 是否可以讀到 GD 以外的碟(如 CD-R),
因為後期的主機只可讀 GD。
是早期買的, 只是打算在網上買MSR歐洲版, 所以想確認是否可玩到.

謝謝各位大大!!
八仙果 09:25 PM 11-09-14
セガゲーに魅せられた米国人ゲーマーによる
渾身の一冊「セガアーケードクラシックスVol.1」が常に品切れの大人気

Kindle版の980円(プライム会員は無料)
紙媒体版は2,700円

http://www.inside-games.jp/article/2.../09/82388.html
大情大性武大帝 06:51 PM 11-23-14

我想問下,lee兩部係世嘉最早兩部遊戲機,但已有三色線輸出,其實,係咪真既呢?還是高手的改裝呢?

如果真,點解後一代既md,反而用番,無雙聲道既輸出呢?
八仙果 07:32 PM 11-23-14
作者: 大情大性武大帝:

- skip -

我想問下,lee兩部係世嘉最早兩部遊戲機,但已有三色線輸出,其實,係咪真既呢?還是高手的改裝呢?

這個當然是改奘。
八仙果 05:51 PM 11-27-14
16 年前的今日,
1998 年 11 月 27 日,Dreamcast 出世了。
HI_Ricky 08:09 PM 11-27-14
作者: 大情大性武大帝:

果時唔係咁多電視有studio , 所以得AV mono 同RGB / 又或者就RGB 所以... XD
但MD主要賣點係前面立體聲輸出比你玩....
Terry仔 08:17 PM 11-27-14
16 年前的今日,
1998 年 11 月 27 日,Dreamcast 出世了。
原來已經16年
記得我係1999年買機,跟機買左隻kof98
シェンムー 08:20 PM 11-27-14
兩日前先開左DC隻SF3.1/3.2 出來FING左幾鋪,正
kennnz 05:20 PM 11-28-14
https://scontent-a-sin.xx.fbcdn.net/...ad&oe=551D729B

本人既收藏
J+1 05:43 PM 11-28-14
得兩餅帶就叫收藏,唔好笑死人了
由手機版發出
ヨコ男 05:44 PM 11-28-14
作者: J+1:
由手機版發出
唔買老翻算好了
kennnz 06:21 PM 11-28-14
由手機版發出
我六、七年前先買既

仲有F完結篇

只係對SS呢三隻GAME有興趣

難道不可以嗎?
sunnypigdog 06:33 PM 11-28-14
重點係人地只不過係五毛, 一個POST $0.5要好多POST先買到一隻GAME
AshleyYan 06:40 PM 11-28-14
唔關事既topic就唔好搞啦
你覺得唔好睇可以唔入黎
シェンムー 07:08 PM 11-28-14
得兩餅帶就歧視 ?
J+1 07:27 PM 11-28-14
作者: 山內 一典:
得兩餅帶就歧視 ?
兩隻比我就唔po啦

我都已經冇講佢保養質素,拍攝嘅質素

咁都貼只有侮辱了真正嘅收藏家

當然佢係5毛我d反射神經自動作出防衛我自已都控制唔到
由手機版發出
ヨコ男 07:36 PM 11-28-14
GRANDIA主角都係同軍方作對既憤青
八仙果 11:57 PM 11-28-14
由手機版發出
唔好笑死人了,
收藏兩隻有什麼問題?
唔通要有 2000 隻先叫收藏?
シェンムー 12:53 AM 11-29-14
DC近照一張 XD
上DC , 下XBO XD

J+1 01:02 AM 11-29-14
唔好笑死人了,
收藏兩隻有什麼問題?
唔通要有 2000 隻先叫收藏?
放輕鬆;p,我今次係擺明針對5毛先生的
由手機版發出
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54  ... 最後

返回主題版面