Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-18-20, 11:50 AM   #1076
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 野良猫 查看文章
原本套衫難啲
睇訪問話係社內員工唔通過先有依家套打底裝

原本以為係女規限但睇過套禮服同格鬥服又唔似
不過禮服都明顯見到單車褲真係好違和
本設定書仔入面濕婆原畫露出度高好多,應該都係怕惹麻煩改左

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 12:00 PM   #1077
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
本設定書仔入面濕婆原畫露出度高好多,應該都係怕惹麻煩改左
紳士精神馬.......你睇下bio 3 修正到GG

舊 04-18-20, 12:14 PM   #1078
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
引用:
作者: anyone 查看文章
真係唔明你地打hard神羅模擬器講到好似好易咁
根性都比巨獸駁招打死
你過到巴哈+伊佛, 巨獸應該輕鬆致係
我打法係雲哥推晒落物攻, 其他兩人主魔輔助

舊 04-18-20, 03:04 PM   #1079
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: 野良猫 查看文章
原本套衫難啲
睇訪問話係社內員工唔通過先有依家套打底裝

原本以為係女規限但睇過套禮服同格鬥服又唔似
不過禮服都明顯見到單車褲真係好違和
即係自己友先有得睇
打hard打到懷疑人生,想衝模擬器但fail...
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 03:12 PM   #1080
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
無人奇怪到今日都無patch嗎?
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 03:18 PM   #1081
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
我仲卡緊6星
巨獸過得1次就去到冬貝利火球意外全滅
臭花都未見過

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 03:27 PM   #1082
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: padage 查看文章
無人奇怪到今日都無patch嗎?
站於遊戲開發商嘅角度嚟睇,無 Patch 其實係好事
代表無嘢需要修正

舊 04-18-20, 03:48 PM   #1083
anyone
The One
↘嫁

通風口偷睇大大個bug

舊 04-18-20, 03:48 PM   #1084
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
我仲卡緊6星
巨獸過得1次就去到冬貝利火球意外全滅
臭花都未見過
好吧...咁我地一路唔係講緊同一樣野,我係一路講緊7星5連戰
之前都奇怪乜巨獸,玩日文版唔太知中文版d譯名

單巴哈同6星都過唔到咁應該係配裝構成或者打法問題了
lv爆機大家差唔多,最少都有近40吧,打6星好足夠

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 03:59 PM   #1085
padage

註冊日期: Nov 2016
引用:
作者: Marco 查看文章
代表無嘢需要修正
當然,但呢個連頑皮狗R星3A都有patch既世代
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 04:00 PM   #1086
h0104788

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Marco 查看文章
代表無嘢需要修正
SE 停咗工啫
h0104788 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 04:39 PM   #1087
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: Kello820 查看文章
好吧...咁我地一路唔係講緊同一樣野,我係一路講緊7星5連戰
之前都奇怪乜巨獸,玩日文版唔太知中文版d譯名

單巴哈同6星都過唔到咁應該係配裝構成或者打法問題了
lv爆機大家差唔多,最少都有近40吧,打6星好足夠
我以為佢講最後隻零式怪
巨獸應該打上下半身同角個隻, 呢隻用雲哥反擊技超易打
召喚獸連戰其實有d睇運, 濕婆同利維坦有時放幾招就出大技

舊 04-18-20, 04:47 PM   #1088
anyone
The One
↘嫁

我一直都係3連斬下半身無乜用反擊
再試下先

舊 04-18-20, 05:12 PM   #1089
Kello820
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID1035-4401-7443
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
我以為佢講最後隻零式怪
巨獸應該打上下半身同角個隻, 呢隻用雲哥反擊技超易打
召喚獸連戰其實有d睇運, 濕婆同利維坦有時放幾招就出大技
巨獸我知邊隻,貝希蒙斯/比蒙巨獸都係中文常見譯名
但係7星5連戰又冇出呢隻,所以r晒頭,以為會不會係隻零式都譯埋做巨獸

話時話啱啱先知,決意事件同其他以外既好感度選項原來都會影響18章隊友人選
想慳功夫剩係練左3套珠既好容易被陰

舊 04-18-20, 05:16 PM   #1090
Kello820
Crazy Gamer

引用:
我一直都係3連斬下半身無乜用反擊
再試下先
反擊係神技黎,唔止限巨獸,衰d講唔玩反擊不如唔好用雲哥
唔怪得你講到咁難打,終於搵到原因

舊 04-18-20, 05:22 PM   #1091
darkvolver
頹冗

引用:
反擊係神技黎,唔止限巨獸,衰d講唔玩反擊不如唔好用雲哥
唔怪得你講到咁難打,終於搵到原因
反擊時間係點?人地打你時,按三角?

舊 04-18-20, 05:24 PM   #1092
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: darkvolver 查看文章
武器果個反擊技

舊 04-18-20, 05:27 PM   #1093
Kello820
Crazy Gamer

引用:
你講既係其中一種
另一種是ability反擊技,最終第6把武器上面先學到
呢招好掂,受付時間長又夠大力

舊 04-18-20, 05:38 PM   #1094
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
你講既係其中一種
另一種是ability反擊技,最終第6把武器上面先學到
呢招好掂,受付時間長又夠大力
重點係有d強襲反唔到既招用反擊架式反到

舊 04-18-20, 05:41 PM   #1095
darkvolver
頹冗

我現在都係玩到第14章,巴叔幾勁,特別做healer.......

舊 04-18-20, 06:04 PM   #1096
anyone
The One
↘嫁

終於龜過左巨獸 好彩臭花有防毒對策打人又唔痛

舊 04-18-20, 06:37 PM   #1097
anyone
The One
↘嫁

次次行第6區打完3賊仔比佢轉一轉視點我就原路折返
行到獨木橋先醒起條路咁熟ge

舊 04-18-20, 06:41 PM   #1098
darkvolver
頹冗

暫時在第14章,現在又到清支線時間......陸行鳥幾萌...做得太細緻..

舊 04-18-20, 06:57 PM   #1099
Kello820
Crazy Gamer

引用:
我現在都係玩到第14章,巴叔幾勁,特別做healer.......
巴叔做奶坦唔錯,而且亦打得
但最犀利都係佢招lv2 LB,呢招其實係舊7入面既lv3 LB黎,所以傷害唔輸而且範圍秒哂C同T

舊 04-18-20, 08:08 PM   #1100
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
想問2人組3人組有咩對策
打左成日先過到tifa, aerith都未過
arrith打最後隻野下下俾佢過截秒
2人打到雙狗唔掂⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[PS4] 當日的期望,今日的誓言 **Final Fantasy VII リメイク 攻略區** darkvolver 攻略及心得交流區 18 04-18-20 09:13 PM
[PS2]FINAL FANTASY X 七曜武器/其他問題討論區 草薙さん 攻略及心得交流區 160 11-06-05 05:44 PM
[FC]Final Fantasy X 移植決定 !! neo2046 電視遊戲討論版 14 07-19-05 11:29 PM
[PS2]Final Fantasy XXL 發表!! neo2046 電視遊戲討論版 27 04-06-04 08:38 AM

現在的時間是 08:09 AM

手機版 | APP版