Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93  ... 最後
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
ayato 09:44 PM 07-22-13
thz~~~
JMi 12:37 AM 07-23-13
summer nude我又唔覺得太差喎
但都係要頂山P下下係度CHOK
同埋KARINA真係套套都同一款演技... 好悶 個様仲殘左
好在仲有戶田撐住 佢做喜感角色其實適合過做苦口苦面
好明顯長澤係無敵啦 但比著係我 當然會揀戶田富二代 XD

會令我追落去的原因 有80%係山本美月
okabe 02:23 PM 07-23-13
富士月21:SUMMER NUDE 10.8%(-2.0%)

跌到得番10.8...看來夏季青春純愛劇真係唔係幾BUY
sgouki 11:52 PM 07-23-13
睇完草莓
女人真係吾壞吾愛?
JMi 11:54 PM 07-23-13
作者: okabe:
富士月21:SUMMER NUDE 10.8%(-2.0%)

山p咩唔到飛 呢類劇從來只係賣男色吸引女性觀眾先有人睇
魔法小王子 11:02 AM 07-26-13
作者: okabe:

但劇情真係幾悶-,-
相反舊年夏季月9 RMPM更好睇
犬夜叉 08:20 PM 07-26-13
9.9%|CX水22|庶務二課2013
第3集就已經搞成咁, 果然係比"庶務二課"呢個名壓死左

作者: 魔法小王子:
但劇情真係幾悶-,-
相反舊年夏季月9 RMPM更好睇
+1
ヨコ男 11:51 AM 07-27-13
野球FANS, 所以覺得#3唔錯

同埋有番D搞笑無咁悶
JMi 11:56 AM 07-27-13
第三集個尾可以加個end字都無所謂咁 完左佢算啦
再咁糾纏落去好煩
戶田個角色已經有點煩 如果忽然間要講埋karina鍾意左山p就真係煩上加煩
事丫娃些 03:47 PM 07-27-13
あまちゃん#101:

終於出現…
能年玲奈與有村架純同場演出

Dangerous-boy 06:03 PM 07-27-13
對山P今集的說話100%共鳴!睇到我眼濕濕....
你只不過是三年;我....五年多了....

天裝紅無啦啦食隻死貓....
陸奧 貴志 06:42 PM 07-27-13
作者: 事丫娃些:
あまちゃん#101:

終於出現…
能年玲奈與有村架純同場演出
以為見鬼仲要有藥師丸博子既靜御前做型

好想買o個兩隻cd...不過amazon運費超金....
陸奧 貴志 07:19 PM 07-28-13

犬夜叉 10:18 PM 07-28-13
作者: 魔法小王子:
天魔san難得川口春奈做搞笑角色~XD
完食, 佢個崩壞樣真係有夠好笑
魔法小王子 01:17 AM 07-29-13
作者: 陸奧 貴志:
死左,原本是?
Sito 12:55 PM 07-31-13
今集天魔川口cosplay AKB
陸奧 貴志 05:49 PM 08-01-13
http://www.nikkansports.com/entertai...1-1166040.html

3位
BRA武藏 08:34 AM 08-02-13
草莓之夜劇場版 無形的NTR雨
大澤隆夫型到喊
魔法小王子 10:24 AM 08-02-13
9月去日本買返隻~
陸奧 貴志 11:18 AM 08-02-13
http://nlab.itmedia.co.jp/nl/spv/1308/01/news105.html

NHK幾時變得開咁多瓣
Dangerous-boy 07:19 PM 08-02-13
作者: Sito:
好萌!
但係之後見到個肥佬馬上作嘔....
犬夜叉 08:28 PM 08-02-13
作者: Sito:
完食

川口係咁吐佢老細槽
仲有, 點解成堆鬼係川口隔離跳森巴舞, 川口都可以冇反應!?
sgouki 08:40 PM 08-02-13
作者: BRA武藏:
草莓之夜劇場版 無形的NTR雨
大澤隆夫型到喊
菊田淚目.......
BRA武藏 10:00 PM 08-02-13
作者: sgouki:
菊田淚目.......
對菊田冇咩愛XD
差婆愛黑道都係日本傳統了(?)
事丫娃些 02:30 AM 08-03-13
2013年08月01日のCDシングルデイリーランキング

1位
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93  ... 最後

返回主題版面