Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-17-13, 10:27 AM   #1051
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
所以我唔會轉,除非笨大俾我地A/C轉移
AC轉移都一定唔去,, 轉左邊有朋友用.
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-13, 10:38 AM   #1052
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: kimtch 查看文章
AC轉移都一定唔去,, 轉左邊有朋友用.
不能同意更多

BTW, 今次壓制戰可能好多規則都會改, 各位記得留意一下
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-13, 10:52 AM   #1053
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: ryvius123 查看文章
不能同意更多

BTW, 今次壓制戰可能好多規則都會改, 各位記得留意一下
團長大哥咁睇得起我,
我做活死人都要STAY係呢邊啦

舊 07-17-13, 10:54 AM   #1054
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 阿魚 查看文章
團長大哥咁睇得起我,
我做活死人都要STAY係呢邊啦
我都係咁話
難得我呢d下位玩家都俾隊長招左過黎,唔留好唔俾面

舊 07-17-13, 11:01 AM   #1055
阿魚

引用:
我都係咁話
難得我呢d下位玩家都俾隊長招左過黎,唔留好唔俾面
細聲講:
(不過都會開下手機黎玩,
反正不用錢, 燒下時間又何妨 )

舊 07-17-13, 11:14 AM   #1056
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
細聲講:
(不過都會開下手機黎玩,
反正不用錢, 燒下時間又何妨 )
大聲講:
(我無咁多時間再燒啦)

舊 07-17-13, 11:16 AM   #1057
阿魚

引用:
大聲講:
(我無咁多時間再燒啦)
出街, 坐車時
當PAD, GUNDAM CARD BATTLER要等回點
就係SD GUN出場既時候 xd

舊 07-17-13, 11:21 AM   #1058
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
出街, 坐車時
當PAD, GUNDAM CARD BATTLER要等回點
就係SD GUN出場既時候 xd
出街,坐車時
就係DQ7/動森/魔裝時

舊 07-17-13, 11:25 AM   #1059
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

各位記得跳去預備消防隊
舊 07-17-13, 11:26 AM   #1060
god3169hk
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2009
大家又要再跳船,今次係"預備消防隊"
god3169hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-13, 11:33 AM   #1061
kimtch

引用:
各位記得跳去預備消防隊
可唔可以今晚先
舊 07-17-13, 11:34 AM   #1062
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
可唔可以今晚先
出左比賽對手就唔俾轉嫁啦

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-13, 11:34 AM   #1063
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
可唔可以今晚先
今日下午4點-11點沒得跳, 今晚要過佐12點先ok
舊 07-17-13, 12:57 PM   #1064
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
唔好留低我
申請中

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-13, 01:23 PM   #1065
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

營運好狗, 居然將d跳隊/隱藏戰力既隊既分組再掉一次

不過都係沒難度
舊 07-17-13, 02:38 PM   #1066
kimtch

引用:
營運好狗, 居然將d跳隊/隱藏戰力既隊既分組再掉一次

不過都係沒難度
姐係暗黑戰法唔WORK啦
舊 07-17-13, 03:08 PM   #1067
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
姐係暗黑戰法唔WORK啦
都WOKR既, 今次轉佐組都沒人威脅到我地
舊 07-17-13, 03:51 PM   #1068
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
啱啱先得閒click轉隊, 請紳士accept

超總預想中左一隻
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-13, 04:22 PM   #1069
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: spikekit 查看文章
啱啱先得閒click轉隊, 請紳士accept

超總預想中左一隻
我遲佐...要今晚先得
舊 07-17-13, 05:06 PM   #1070
spikekit
敗家仔

引用:
我遲佐...要今晚先得
反正我2000先放工, 之後wed team戰都唔使預我
舊 07-17-13, 05:24 PM   #1071
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
今晚又維修???

舊 07-17-13, 05:26 PM   #1072
spikekit
敗家仔

我地搵人係舊隊霸住位等舊隊降班可以轉返嚟
舊 07-17-13, 05:32 PM   #1073
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
今晚又維修???
T-PT系統維修,
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-13, 05:39 PM   #1074
kimtch

引用:
作者: spikekit 查看文章
我地搵人係舊隊霸住位等舊隊降班可以轉返嚟
之前用黎HOLD 果個AC咪得
舊 07-17-13, 05:42 PM   #1075
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

當然有咁做啦

本來hold佐3隊, 不過有兩隊唔記得login沒佐

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.7 okabe PC電腦遊戲討論版 1001 03-22-13 04:51 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.6 okabe PC電腦遊戲討論版 1016 02-04-13 03:23 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.5 okabe PC電腦遊戲討論版 1014 01-22-13 09:44 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM

現在的時間是 02:41 PM

手機版 | APP版