Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
DevilElvis 08:30 PM 10-11-15
撒旦先生都變得超西……鳥山明你係咪傻咗
fortel 08:44 PM 10-11-15
作者: DevilElvis:
撒旦先生都變得超西……鳥山明你係咪傻咗
下集應該係講撒旦拍返套戲解釋比地球人知早排d震動係咩一回事姐
Rance 03:23 PM 10-19-15
漫畫版好像超有趣,第七宇宙除左兩件SSGSS重會出咩人呢?
次期Cekehe 10:58 PM 10-19-15
作者: Rance:
漫畫版好像超有趣,第七宇宙除左兩件SSGSS重會出咩人呢?
漫畫版去得好快,連復活的F都直接skip埋,
似乎動畫版有排都未做到漫畫版呢個位......

我覺得第7宇宙其他選拔應該會係新角色,
地球都無其他勁人啦,連曾經最強既悟飯都被黃金菲利一招收皮......
宇智波佐助 12:07 AM 10-20-15
嘩 咁講 真係有排講 仲冇 第 1 2 3 4 5 8 9 10 11 12 宇宙
龍珠 真係可以再做多 廿年
supermanlady 06:10 PM 10-22-15
超サイヤ人ゴッド超サイヤ人
作者: :

超サイヤ人ブルー
作者: :

AshleyYan 07:24 PM 10-22-15
點搵5個人出黎
Kain 07:26 PM 10-22-15
最終BOSS:
乜都變得出神
宇智波佐助 07:43 PM 10-22-15
作者: AshleyYan:
點搵5個人出黎
悟空 比達 悟飯 悟天 杜拉
撒亞人戰隊
Rance 07:53 PM 10-22-15
一拳畀菲利打爆O既悟飯都係返去溫書好過
freemanl 08:28 PM 10-22-15
賽制是 五局三勝? 還是KOF?

地球五強我覺得係 悟空>比達>悟飯>布歐>魔童
小嘉 08:42 PM 10-22-15
書蟲仲出黎做咩

魔童應該唔夠揪架啦

悟天好似勁過魔童
psidef 11:57 AM 10-23-15
作者: 小嘉:
書蟲仲出黎做咩

魔童應該唔夠揪架啦

悟天好似勁過魔童
我覺得依家係芝芝>>>魔童
次期Cekehe 11:57 AM 10-23-15
書蟲仲出黎做咩

魔童應該唔夠揪架啦

悟天好似勁過魔童
悟天格斯就勁過魔童,分開之後都係魔童勁d

我反而想知到底已經養尊處優既無閑勁,定係keep住修練既天津飯勁.......
廢人 12:12 PM 10-23-15
悟空 比達之後 地最強應該係悟天格斯啦下
由手機版發出
AshleyYan 12:12 PM 10-23-15
我覺得起碼會出兩個新角色做隊友,可能會有d好耐無見,但原來已經修練得好勁既舊人出現.
小雲??
wing 12:12 PM 10-23-15
作者: stcdavidhk:
好明顯唔低得無閑有個靚老婆啦
仲要自己唔夠比達打, 冇得報仇
次期Cekehe 12:17 PM 10-23-15
作者: AshleyYan:
我覺得起碼會出兩個新角色做隊友,可能會有d好耐無見,但原來已經修練得好勁既舊人出現.
小雲??
好大機會三個隊友都係新角色......
估下對手有乜野人會更有趣,我覺得可能會有另一個宇宙既菲利、比達,甚至巴達克.....
Rance 12:21 PM 10-23-15
貓魔人,好似勁過肥布歐
鈴蘭 12:48 PM 10-23-15
書蟲仲出黎做咩

魔童應該唔夠揪架啦

悟天好似勁過魔童
ピッコロさんは打樂器なのでノーカンだ!
AshleyYan 01:03 PM 10-23-15
作者: 次期Cekehe:
好大機會三個隊友都係新角色......
估下對手有乜野人會更有趣,我覺得可能會有另一個宇宙既菲利、比達,甚至巴達克.....
第六宇宙既桃白白
莎月美希 01:07 PM 10-23-15
作者: 次期Cekehe:
悟天格斯就勁過魔童,分開之後都係魔童勁d

我反而想知到底已經養尊處優既無閑勁,定係keep住修練既天津飯勁.......
一直以來我都覺得天津飯勁過無閑,所以好想超入面會有多D其他人打的劇情,悟空比達超西打左幾十年,真係睇到悶。
由手機版發出
Rance 02:19 PM 10-23-15
天津飯不嬲係勁過無閑喎,無閑係最強地球人只係因為天津飯係外星人種
psidef 12:04 AM 10-26-15
今集又係比達嘅尊嚴崩壞篇.
T.K. 12:12 AM 10-26-15
但幾好睇
無限輸了戰鬥力,贏了人生
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93  ... 最後

返回主題版面