Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142  ... 最後
日本動漫畫討論版>「機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ」10月4日 日5放送開始!!丨 監督:長井龍雪 脚本:岡田麿里
T.K. 09:07 PM 12-07-15
昭弘先唔會死,機房果班就危險,男仔>>男人果個都危
疤大姐、瀨名都高危
肉羊哩咖 09:08 PM 12-07-15
作者: kev00269270:
便當大會要來了

昭弘應該走不掉了吧
感覺那團後宮也要死點
最壞係兩兄都領當~

好嘅戲劇,係令觀眾關心個角式嘅遭遇
C.Ryo 09:09 PM 12-07-15
便當大會由大張主理,超期待
鈴蘭 09:14 PM 12-07-15
我覺得有機會係昭弘個細佬係對面海盜
葬送有機會係昭弘個細佬死

鐵華團作為一個組織最大既問題就係
雖然佢地以「家族」自居
但係今集見到其實畢竟有部份人都係有真正既家人
當真正既家人同鐵華團呢個家庭之間出現左要選擇放棄一邊既一刻,組織之間既關係就會開始有裂痕
肉羊哩咖 09:24 PM 12-07-15
(再睇多次三日華麗出場)

咦?!睇真啲,海盗嗰邊下集會出埋青蛙高達(黃眼嘅,應該無睇錯)

據credit講,昭弘個細路叫昌弘

作者: 鈴蘭:
鐵華團作為一個組織最大既問題就係
雖然佢地以「家族」自居
但係今集見到其實畢竟有部份人都係有真正既家人
當真正既家人同鐵華團呢個家庭之間出現左要選擇放棄一邊既一刻,組織之間既關係就會開始有裂痕
少年動漫王道嘅做法係打敗細路吸納埋入大家族度,實行一家親;但呢套係鐵孤,預佢無咁理想。
s2001154 10:15 PM 12-07-15
兩個都咁大枝死亡flag
三日月一野就插爛左
呢套果然一反其慣性而行
神名レオ 12:45 PM 12-08-15
我諗可能昭弘殺左自己細佬都唔知
跟住仲要講句希望有一天會係宇宙相會
係觀眾們SAD
次期Cekehe 12:52 PM 12-08-15
作者: 李奧涼介:
係觀眾們SAD
諗起班尼同古莉絲......
真!DC 01:01 PM 12-08-15
還好插滿旗死唔去
唔係就老梗了
大哥好似越來越弱氣咁
由手機版發出
ゆり 01:44 PM 12-08-15
作者: kev00269270:
便當大會要來了

昭弘應該走不掉了吧
感覺那團後宮也要死點
昭弘點會咁快食

明明仲有部グレイズ改改未出
J+1 01:51 PM 12-08-15
作者: 真!DC:
大哥好似越來越弱氣咁
由手機版發出
童貞男比女食住格局
由手機版發出
肉羊哩咖 02:31 PM 12-08-15
作者: 李奧涼介:
係觀眾們SAD
如無理解錯,佢下集就知(細路開高達?),而照透講第十二話會去搶返細路返嚟,搞到第十三話便當大會咁話~ (無打三集畀返兩集戰爭過你)

作者: J+1:
童貞男比女食住格局
有女就少咗提早領當嘅機會率
京9999 06:02 PM 12-08-15
我覺得今日跟黎果個細路 領當機會好高
ALEX CHOW 10:24 PM 12-08-15
作者: 肉羊哩咖:
(再睇多次三日華麗出場)

咦?!睇真啲,海盗嗰邊下集會出埋青蛙高達(黃眼嘅,應該無睇錯)

據credit講,昭弘個細路叫昌弘

少年動漫王道嘅做法係打敗細路吸納埋入大家族度,實行一家親;但呢套係鐵孤,預佢無咁理想。
嗰部係高達嚟??
事丫娃些 12:16 AM 12-09-15

肉羊哩咖 08:22 AM 12-09-15
作者: HONDA:
嗰部係高達嚟??
呢部:

預告度有紹弘面對住嗰隻。全身:

http://gundam.wikia.com/wiki/ASW-G-11_Gundam_Gusion

同今集啲量產機個款好似,但係黃色眼,通稱青蛙高達,其突出程度史無前例。

予告中青蛙高達:

ゆり 08:24 AM 12-09-15
我依家都未諗到青蛙點兼用gundam frame a
由手機版發出
肉羊哩咖 08:29 AM 12-09-15
作者: ゆり:
由手機版發出
考起,又話加拉爾號角係唯一可以造MS(同爐)嘅組織,但啲MS相對地超廢

再諗落去咁外太陽系咁多猛人,點保得住火星?睇落去先;下集監察官應該返到地球,見佢老豆(?)
(=v=)b 12:05 PM 12-09-15
作者: 肉羊哩咖:
考起,又話加拉爾號角係唯一可以造MS(同爐)嘅組織,但啲MS相對地超廢
段估~主力機係地球~宇宙用2手貨~
肉羊哩咖 01:05 PM 12-09-15
作者: (=v=)b:
段估~主力機係地球~宇宙用2手貨~
照整備大叔(第4話)個講法:號角用嘅係新啲,不過可能唔係最精銳嘅,反正火星上面得啲車仔,幾部MS應該夠殺有凸。
Tano 08:33 PM 12-09-15
作者: HONDA:
嗰部係高達嚟??
機械嘅嘢(ry
亍 ◣ 10:57 PM 12-09-15
作者: ゆり:
由手機版發出
?

http://gundamguy.blogspot.hk/2015/12...s-fan-art.html
ra2hk 02:15 AM 12-10-15
包得仲密實過NT1
鈴蘭 10:49 AM 12-10-15
反而係調番轉諗 包咁多裝甲係個身度如果都仲操縱靈活都幾大獲
堆高達用兩個爐,推力大D先可以咁玩
fami~yan 02:01 PM 12-10-15
好老土,講完有個細佬,細佬就係海賊軍出現(模型說明書講的)
標籤:Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142  ... 最後

返回主題版面