Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-26-12, 10:32 PM   #1001
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: abingo 查看文章
第一場對面開第一下狼顧果陣
開二分上旋一定車得爆佢
洗乜又雄飛又名君咁多野...

第二場攻上去果陣我唔會開名君...
果陣二分就散,一係走,一係開多下二分打城好過...
last果波唔洗叉雄飛
就咁上去開二分名君好過

呢副我覺得變化大D
有D位叉唔到雄飛可以打二分
不過死左雄飛隻game就玩完
所以我9成都係打再起
其實4個計都用得,其實要揀識會既combo真係幾難.....條form冇咁簡單....真係高手向...成日會覺得二手上唔夠力....其實有傷害計都應該用再起...

舊 03-27-12, 04:44 PM   #1002
kawaiibaba
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: Norm 查看文章
其實4個計都用得,其實要揀識會既combo真係幾難.....條form冇咁簡單....真係高手向...成日會覺得二手上唔夠力....其實有傷害計都應該用再起...
想問下呢套雄飛名君配賢母孫武有冇得諗? 用集增(傷害計用賢母應該頂到掛...?)

舊 03-30-12, 03:58 AM   #1003
漢王朝の希望
Junior Member
夜神月

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: wayne123789 查看文章
睇完片, 睇埋留言. 在風之丘放的片有夜神月不溫不火不介意的留言.
究竟夜神月係咪真係咁好脾氣? 係唔介意而拍片上網....的意義係?? 莫非慾借眾花生友之手當奇拿?

以上純花生.
引用:
作者: silvermoya 查看文章
因為打果個好似唔係本人
HAHA.... 忍唔住要開個ACC 回應一下...

的確唔係我本人打~ 就算係本人打輸左比人拍片...都係冇辦法.. 鬼叫自己技不如人?
不過佢用呢D 方法勝出都仲會拍片...更加唔怕... 我唔怕比人笑..好小事..最怕比人話冇品..

夜神月都有唔駛自己下手做奇拿既時候WWWW

舊 04-03-12, 11:11 AM   #1004
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
有冇開左三國TCG 的版友有興趣換下咭?

http://www.gaforum.org/showthread.ph...42#post9721442

kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 04:42 PM

手機版 | APP版