Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-11-17, 09:26 PM   #10026
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
咁幾條友1人1下都好快死 @@ 如果少人得自己1個打就周圍執垃圾算啦 XD

打大佬個分其實係咪打1下同十下係1樣﹖MVP分又係得好少﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 09:36 PM   #10027
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
打多幾下就擊破報酬抽多幾格
改造資材同2舊3星parts都係追加dam報酬黎

我打大佬之前2萬分左右,詳細加左幾多就無留意啦,但打完都未拎到2萬5分個報酬
探隻卒出黎打都加1千啦........
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 09:39 PM   #10028
ShinDou

打卒好似唔扣MP﹖同埋全場卒都可以任打﹖但太遠可能未打完已經夠鐘﹖平民係咪都係90號速陣最好﹖
舊 10-11-17, 09:50 PM   #10029
dragonar226

係,打卒就係唔扣mp,加上有機會一次探到幾隻出黎,我拾荒衝分好過

大佬出左之後就唔會自動走,會走既係中boss姐
打唔打中boss睇下你間房d人信唔信得過+佢地係唔係中boss附近啦

大佬無防禦無罩無分身,求其用d必殺大力既機連發打

岩岩出左lv2,650萬血,攻好似高左少少,甲同運動性應該無變
2隻護衛卒數值就無改過
第2隻出現地點唔同
睇黎真係要人衝高boss lv先會跌好野

此篇文章於 10-11-17 09:56 PM 被 dragonar226 編輯。
舊 10-11-17, 09:56 PM   #10030
ShinDou

我間房D卒完全冇人打擺晒出黎 XD 個個淨係追大佬打

其實咁玩法個禮物箱多多位都唔夠喎,得2百個位 @@

而家冇MP冇野好做,都係等聽朝滿MP先打

此篇文章於 10-11-17 10:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-11-17, 10:16 PM   #10031
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
都未清楚玩法當然追大boss打一定冇錯...

200個位之外冇show出來o者...冇食左你o既....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 10:21 PM   #10032
ShinDou

即係可以由得佢爆﹖2百幾個打後照拎到﹖
舊 10-11-17, 10:26 PM   #10033
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

但你要清左前面200個先囉

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-11-17, 10:31 PM   #10034
ShinDou

咁都好D,係驚2百個之後冇得拎咋 @@
舊 10-11-17, 11:03 PM   #10035
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
咁都好D,係驚2百個之後冇得拎咋 @@
如果唔係你以為我地刷5千幾甚至上萬獄卷可以點處理XD
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-17, 11:04 PM   #10036
ShinDou

我真係好傻咁不停清,好少過百禮物箱 @@ D肥晒位亂咁食
舊 10-12-17, 09:22 AM   #10037
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
想問沒13號機的話要點排陣先可以打大BOSS打到高分? 而家最盡都係一場3X萬左右
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-17, 09:56 AM   #10038
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
打boss組咩陣好?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-17, 10:05 AM   #10039
ShinDou

點解13號機會多分?因為係咁反擊?盾黑兔應該都得?1場30幾萬咁多?咁咪好快拎晒野?
舊 10-12-17, 10:27 AM   #10040
J+1
望過黎呀!!!!!!

30幾萬指dmg吧...分咪又千幾

我而家用神速隊+真三一+3p主角,得真三一係大輸出,其他都係幾千咁打落去..每場大約廿萬尾....

仲有Combo都要留意...所以mp要留少少,要同其他戰友夾好唔好斷combo....
由手機版發出
舊 10-12-17, 10:28 AM   #10041
dragonar226

落白槍露娜

暫時唔計combo bouns最盡打到60萬左右
舊 10-12-17, 10:42 AM   #10042
ShinDou

岩岩打左次,主要用白雞拉打,46萬dam,得7百分
舊 10-12-17, 11:30 AM   #10043
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: dragonar226 查看文章
落白槍露娜

暫時唔計combo bouns最盡打到60萬左右
大大用全白指陣嗎?
舊 10-12-17, 11:38 AM   #10044
J+1
望過黎呀!!!!!!

全白指應該比前面兩隻卒打爆吧...?
由手機版發出
舊 10-12-17, 11:57 AM   #10045
dragonar226

引用:
作者: ryvius123 查看文章
大大用全白指陣嗎?
唔係,我用全白指反而細力D

試過用拳指beast2號機同盾指地藏夾白槍露娜
2隊效果差唔多,而家用緊盾指地藏+白槍露娜隊
舊 10-12-17, 12:18 PM   #10046
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: dragonar226 查看文章
唔係,我用全白指反而細力D

試過用拳指beast2號機同盾指地藏夾白槍露娜
2隊效果差唔多,而家用緊盾指地藏+白槍露娜隊
我而家用拳輪迴, 黑兔, 大神, 露娜同射閣都打到59萬, 指大大教路
舊 10-12-17, 09:00 PM   #10047
ShinDou

原來鬥滅打爆晒D設施會BUG左喎,咁唔好打設施周圍執垃圾算,而家大佬我都係掂佢1下等佢爆拎報酬算
舊 10-12-17, 09:01 PM   #10048
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

個個唔打點升boss上去

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-12-17, 09:09 PM   #10049
ShinDou

定係我果間房多人打大佬﹖D大佬好似好易爆 XD 而家大佬LV5

白露娜真係好堅,0凸LV53都1砲4萬8 @@

此篇文章於 10-12-17 09:12 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-12-17, 09:17 PM   #10050
dragonar226

頭4lv其實一人摸一下都差唔多爆
到拾完荒執夠分就會打boss架啦

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:55 PM

手機版 | APP版