Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
Penny仔 10:39 PM 05-08-18
心態問題多過能力問題
但最大劑係皇牌有抑鬱症
ayato 10:14 AM 05-09-18
追隨咗CP3多年 終於終於摸到西決地板了!
HEAD_HUNTER 02:25 PM 05-09-18
2nd round眨下眼就完,太快了吧
Sar8 03:50 PM 05-09-18
仲未完
76人果邊仲有場win or go home

今日勇士果場真係眨下眼就完左
半場勇士lead幾分
去左做野,見打左2分鐘跑左個10-0既run
返來食飯先打左6分鐘,就head住廿幾分
6eo 07:34 PM 05-09-18
作者: Sar8:
仲未完
76人果邊仲有場win or go home

今日勇士果場真係眨下眼就完左
半場勇士lead幾分
去左做野,見打左2分鐘跑左個10-0既run
返來食飯先打左6分鐘,就head住廿幾分
3節勇唔係流

星期一大戰開始
呢個戲碼大家應該都等左成季
sgouki 07:36 PM 05-09-18
睇返Highlight, 波叔4節尾爆seed, 勁有決心, 對面鵝就好似冇乜心追咁.......
Penny仔 08:48 PM 05-09-18
唔係Gentry 第3節call剩一個time out, 燒鵝有機會追得返
第4節放棄守Green, 然後夾Curry/KD迫到個18-2 Run
Sar8 09:44 PM 05-09-18
勇士第三節領先廿幾分先令人擔心
倒水勇都唔係浪得虛名
HEAD_HUNTER 12:24 AM 05-10-18
勇士第三節領先廿幾分先令人擔心
倒水勇都唔係浪得虛名
今年起伏同專注度不足問題幾嚴重下,
嚟緊同Rockets對轟仲有無甘既空間俾佢倒水?
kin~kin 05:03 PM 05-10-18
Celtics 4-1輕取76人,兩隊都係年輕球隊,有少少估唔到76人咁易被KO...

今年對Celtics黎講真係一個奇妙的球季,開季第一場主將之一Haywood已經報銷,季後賽前王牌Irving又玩完,店知班後生就越打越有…兼且打起埋Rozier,下年齊腳兼Kyrie復出,Stevens多人用到有d頭痛。
Sar8 05:48 PM 05-10-18
作者: kin~kin:
Celtics 4-1輕取76人,兩隊都係年輕球隊,有少少估唔到76人咁易被KO...

今年對Celtics黎講真係一個奇妙的球季,開季第一場主將之一Haywood已經報銷,季後賽前王牌Irving又玩完,店知班後生就越打越有…兼且打起埋Rozier,下年齊腳兼Kyrie復出,Stevens多人用到有d頭痛。
安爺爺大喜,睇下邊個賣得
HEAD_HUNTER 11:55 AM 05-11-18
NBCA Coach of the year: Dwane Casey

除左粗口我真係無咩野好講

http://www.nba.com/article/2018/05/0...ficial-release
搖搖 12:24 PM 05-11-18
例行賽係幾好丫

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
kin~kin 12:33 PM 05-11-18
作者: HEAD_HUNTER:
Coach of the year: Dwane Casey

除左粗口我真係無咩野好講

http://www.nba.com/article/2018/05/0...ficial-release
呢個唔係正式的NBA Coach of the year...不過果個佢到好有機會…

常規賽同第一round都ok,係唔知點解對住LBJ就…

但有趣0既地方係除左LBJ,對住Barney其實成隊都醒晒(Love最明顯)
HEAD_HUNTER 02:17 PM 05-11-18
作者: kin~kin:
呢個唔係正式的NBA Coach of the year...不過果個佢到好有機會…

常規賽同第一round都ok,係唔知點解對住LBJ就…

但有趣0既地方係除左LBJ,對住Barney其實成隊都醒晒(Love最明顯)
咦係喎,NBCA,睇錯睇錯
Sar8 03:27 PM 05-11-18
冇所謂啦,剩識23戰術既mike brown都拿過
不過casey你都係抵比人串/炒架啦
HEAD_HUNTER 04:42 PM 05-11-18
冇所謂啦,剩識23戰術既mike brown都拿過
不過casey你都係抵比人串/炒架啦
然後大家目光一致望向07-08既Byron Scott,仲有未攞過獎既Sloan.....嗯,not a big deal
6eo 05:27 PM 05-11-18
咁無計, 個遊戲規則係PLAYOFF唔計

ROTY如果計埋PLAYOFF都可能好大變數啦
HEAD_HUNTER 11:32 PM 05-11-18
"Raptors fire head coach Dwane Casey despite 59-win season"

https://www.sbnation.com/2018/5/11/1...ch-of-the-year

果頭話口未完,玩到甘大.....
Penny仔 01:38 AM 05-12-18
本來大家都比吾皇炒穫甘就算啦
但偏偏人地隊pacers就可以力戰7場,吾皇打到開記者會都冇力
而你隊速龍就輸得仲衰過上年,
吾皇打到春風滿臉都不特止,仲順手激活埋整隊騎士

咁既情況下邊有可能唔炒
有d位你輸還輸,但唔好搞到自己咁肉酸...

如果速龍係一支以冠軍為目標的球隊,冇可能容忍呢個情況再出現落去
由手機版發出
Sar8 12:04 PM 05-12-18
溜馬:頂你唔打就讓比我打啦

而家塞隊多得你唔少
搖搖 07:18 AM 05-14-18
又變番打溜馬果隊騎士......咁睇真係暴龍太廢
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40

返回主題版面