Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」秋季活動[渾作戰]開始 VOL.3
小昭Teddy 09:18 PM 11-16-14
作者: 東條希:
我都係買webmoney,都係150個位
好多船都唔捨得拆
基本上30all唔會出現,易打既海域冇既都留。另外多留幾隻低lv潛平時用黎解整備任務
Cowlex 09:19 PM 11-16-14
最慘係新出既大多係驅逐拆又唔捨得, 練起左又冇咩機會上場..
小昭Teddy 09:20 PM 11-16-14
作者: ~Alex~:
最慘係新出既大多係驅逐拆又唔捨得, 練起左又冇咩機會上場..
未有改2又可以做主力既得島風雪風.....幾時先實裝丹陽
東條希 09:28 PM 11-16-14
作者: 小昭Teddy:
基本上30all唔會出現,易打既海域冇既都留。另外多留幾隻低lv潛平時用黎解整備任務
如果改後立繪唔同既基本會留多隻做紀念,例如鈴熊呢d..
anyone 09:45 PM 11-16-14
個個改圖都留邊有位剩
本來想升多隻金剛唔改二都放棄左
CardGameDan 10:04 PM 11-16-14
作者: FURIMUKI:
最慘係E2超難S

洗E2第一場S左即出
不過仲有早霜要撈
anyone 10:23 PM 11-16-14
E2共2大淀 1初風 1朝雲

易s但好似唔抵撈霜
fhdelibird 10:31 PM 11-16-14
我而家160個位,呢次event完得番11個位
又係時候課課金了
FURIMUKI 10:38 PM 11-16-14
經過夏event我都對呢隻game有d死心
應該唔會再課

儲下水桶等下個event算
rfdingo 10:39 PM 11-16-14
webmoney

http://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn...=9040&subbsn=0
小昭Teddy 12:12 AM 11-17-14
作者: 東條希:
如果改後立繪唔同既基本會留多隻做紀念,例如鈴熊呢d..
RJ, B子咪...
rfdingo 12:54 AM 11-17-14
十幾場e2 運吉
FURIMUKI 01:09 AM 11-17-14
E3啦
東條希 01:19 AM 11-17-14
打緊E4,不停被門神主任調戲..
都係洗個臉聽日再打

RJ, B子咪...
有愛果d立繪先會留,都係留左7,8隻到姐
小昭Teddy 01:21 AM 11-17-14
E4攻畋中, 好彩之前有升到RJ, 28格放烈風
sumyuet 01:36 AM 11-17-14
E4 戰艦雙主炮,水偵+徹甲彈,加賀放哂3架烈風響門神點拎航優會好打D
小昭Teddy 01:46 AM 11-17-14
作者: sumyuet:
E4 戰艦雙主炮,水偵+徹甲彈,加賀放哂3架烈風響門神點拎航優會好打D
單純加賀3烈風唔夠門神拎航優, 要計埋去到門神之前既損耗, 我不幸又未2改, 如果唔係應該可以.....我見有人用秋風丸放烈風就夠. 但問題係....我岩岩E3先打到返黎, 未升
輕機恒 01:48 AM 11-17-14
2隊3雷巡無空優都射到佢地訓哂
小昭Teddy 01:51 AM 11-17-14
作者: 輕機恒:
我都係3雷巡
Cowlex 04:20 AM 11-17-14
3雷巡真係爽到不得了讓對面空優都仲得
小昭Teddy 04:37 AM 11-17-14
機動部隊成功斬殺E4, 開始E5
leotam3 08:36 AM 11-17-14
單純加賀3烈風唔夠門神拎航優, 要計埋去到門神之前既損耗, 我不幸又未2改, 如果唔係應該可以.....我見有人用秋風丸放烈風就夠. 但問題係....我岩岩E3先打到返黎, 未升
我加埋航巡*2既瑞雲634剛剛好拎航優,不過食好多鋁orz
由手機版發出
anyone 09:02 AM 11-17-14
加賀烈風 烈風 601 烈風改b
leotam3 09:51 AM 11-17-14
作者: 輕機恒:
我果3隻淨係識打最低果3格...(淚
由手機版發出
小昭Teddy 11:54 AM 11-17-14
作者: leotam3:
我加埋航巡*2既瑞雲634剛剛好拎航優,不過食好多鋁orz
由手機版發出

有航優boss易打d
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 

返回主題版面