Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-24-12, 09:54 PM   #76
fatung
Insane Gamer

註冊日期: May 2012
引用:
作者: 茶小霖 查看文章
XX.... 我一張都冇...我可以去屎了...
咁如果你見我放野出黎, 唔駛諗, 一下車爆佢, 尾刀拎去

最鐘意幫助弱小既版友
fatung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:54 PM   #77
set
課金のヴァルキュリア

註冊日期: Oct 2006
點解大家有咁多990同1800架, 我打左成個鐘都係得兩3隻
set 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:55 PM   #78
yuuki7000
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2009
我想問下 唔root 係唔係就 無得更新 玩唔到??..
yuuki7000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:55 PM   #79
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: Cly 查看文章
所以你先見佢冇插咀呢邊D RULES

係我先咁多事
身為叛徒的我,我不認為有資格出聲
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:55 PM   #80
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
西軍OUKI決定版

1.只限上級Boss(指SP BOSS/人人有卷BOSS)

2.殊勲 & 尾刀 不能同一人得到

3.假日及不是日間工作時間...餘下15分鐘仍沒有人KO的話,第二點的限制便取消,但餘下30分鐘同時2人或以上打下仍未能KO,尾刀便歸第一人擁有....日間工作時間為餘下30分鐘

4.不放Boss出來自己解決則不在此限
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:56 PM   #81
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我個心真係咁諗

我放出黎係比大家R 下券

有發現獎我覺得都賺左

尾刀殊勳真係唔好睇咁重

乞乜鬼野,咁難聽,有事唔好問OK大呀笨

係咪要我係到爆粗比人BAN2年先唔好再執著呢D問題

我放出黎係比大家R 下券<--好多人的確係咁諗

尾刀殊勳真係唔好睇咁重<---但尼個唔係個個人都做到

人多既時候真係好難令到大家有共識,SET得太多RULE又真係玩尼無意思
當利益在前既時候,人總有自私心,只能講有不開心既講完出尼之後可以釋放到
釋放不到既離開一下好過
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:56 PM   #82
fatung

引用:
作者: yuuki7000 查看文章
我想問下 唔root 係唔係就 無得更新 玩唔到??..
你去大哥們放既LINK, DOWNLOAD APK落黎咪得LOR
舊 08-24-12, 09:57 PM   #83
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: digiharuka 查看文章
1. 只限 990,000 和 1,800,000 HP Boss
2. 決著賞和殊勳賞 不可以同一人得到
3. 餘下30分鐘仍沒有盟友KO, 第2點的限制便取消;
但在餘下30分後同時2人(或以上)打下而仍未能KO, 決著賞歸第一人擁有
4. 不放出來自己一人全KO不在此限

沒異議便會在HKT 19-AUG 17:00 實行
多次無視者, 對不起, 會KICK, 多多包涵 (説沒看到這通信文而不知者, 不理)
了解>

大家多d溝通就可以減少誤會la

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:57 PM   #84
茶小霖

註冊日期: Aug 2012
引用:
作者: fatung 查看文章
咁如果你見我放野出黎, 唔駛諗, 一下車爆佢, 尾刀拎去

最鐘意幫助弱小既版友
就係因為弱小先車唔爆....你真友好...

我最憎刀仔踞大樹
茶小霖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 09:58 PM   #85
茶小霖

引用:
作者: okabe 查看文章

人多既時候真係好難令到大家有共識,SET得太多RULE又真係玩尼無意思
當利益在前既時候,人總有自私心,只能講有不開心既講完出尼之後可以釋放到
釋放不到既離開一下好過
唔守咪由佢...冇合作意識..寧願招一D守既一齊玩...順氣D
舊 08-24-12, 09:59 PM   #86
fatung

引用:

釋放不到既離開一下好過

我都係果句啦, 運營玩一玩機率已經係果幾張了, 何必咁著緊, 食多條蕉好過
舊 08-24-12, 09:59 PM   #87
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:

釋放不到既離開一下好過
足小白金蛋中中學雞仲激氣過呢d野啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 10:00 PM   #88
Cly
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
引用:
我都係果句啦, 運營玩一玩機率已經係果幾張了, 何必咁著緊, 食多條蕉好過
你5好淨係睇boss獎勵啦...

有時衝緊排名俾人搞局大家都5好過
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 10:00 PM   #89
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
D旦中米加C可惡D=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 10:00 PM   #90
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
我2個acc尖蛋都中尖中學松山可以說什麼

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 10:01 PM   #91
茶小霖

引用:
作者: ouki 查看文章
西軍OUKI決定版

1.只限上級Boss(指SP BOSS/人人有卷BOSS)

2.殊勲 & 尾刀 不能同一人得到

3.假日及不是日間工作時間...餘下15分鐘仍沒有人KO的話,第二點的限制便取消,但餘下30分鐘同時2人或以上打下仍未能KO,尾刀便歸第一人擁有....日間工作時間為餘下30分鐘

4.不放Boss出來自己解決則不在此限
日間工作時間好模糊...而且而家有手機版..
舊 08-24-12, 10:01 PM   #92
VICT
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: zzzdx 查看文章
給你合hd

我尖蛋中尖星森崎算咩

舊 08-24-12, 10:02 PM   #93
茶小霖

今日收工~~TP 機率EVENT中低左?? 抽左萬幾一張R都冇~~等佢完再抽~~
舊 08-24-12, 10:02 PM   #94
yuuki7000

註冊日期: Oct 2009
引用:
你去大哥們放既LINK, DOWNLOAD APK落黎咪得LOR
就係個apk 裝完 開game 果陣話個版本舊.叫我去更新...
yuuki7000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 10:02 PM   #95
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 茶小霖 查看文章
就係因為弱小先車唔爆....你真友好...

我最憎刀仔踞大樹
咁咪留定三彈+三個小回打D 30萬lor
弱小既我地係要用多幾彈架啦....

舊 08-24-12, 10:02 PM   #96
衝鋒槍
Game Master

註冊日期: Jan 2012
引用:
我好少少中RJ7火野

Z大你有無升肢體上二/一等?
衝鋒槍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 10:03 PM   #97
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
如果set rule落實執行.我一定跟足

日間時間不如set做6:00-18:00如何?

同埋實行時間係幾時開始?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 10:05 PM   #98
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 衝鋒槍 查看文章
我好少少中RJ7火野

Z大你有無升肢體上二/一等?
二等頭,其他未打算升

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 10:06 PM   #99
Cly
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
完場221券...仲有兩隊親衛+アバン未收網
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-12, 10:06 PM   #100
衝鋒槍
Game Master

註冊日期: Jan 2012
引用:
二等頭,其他未打算升
二等有無升爆?大慨有幾多度
我諗緊完左EVENT升唔升佢地上去
衝鋒槍 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
戦場のヴァルキュリアDUEL Vol.10(乳神水著event中,機器人版本始動!!) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 1137 08-24-12 09:20 PM
戦場のヴァルキュリアDUEL Vol.9(賣卡DCT 2倍event進行中,乳神水著event中,機器人版本始動!!) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 1003 08-22-12 04:19 PM
戦場のヴァルキュリアDUEL Vol.8(賣卡DCT 2倍event進行中,乳神水著event中,機器人版本始動!!) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 1026 08-20-12 10:26 PM
戦場のヴァルキュリアDUEL Vol.7(賣卡DCT 2倍event進行中,乳神水著event中,機器人版本始動!!) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 1003 08-19-12 02:18 AM
戦場のヴァルキュリアDUEL Vol.6(賣卡DCT 2倍event進行中,乳神水著event中) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 1044 08-17-12 03:56 PM

現在的時間是 03:42 AM

手機版 | APP版