Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-25-07, 01:27 AM   #76
ai.
God of Gamer
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: greatultraman 查看文章
不知不覺已經去到18集, 唔知第一期得番7集可以回收多少條伏線
真係有D擔心谷口今次收唔收到科
唔係有第二季咩?第二季先慢慢都未遲

ai. 目前離線  
舊 02-25-07, 01:31 AM   #77
greatultraman
Crazy Gamer
黒き悪夢ナナリー

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
朱雀大大個陷阱都跳落去
正當我諗"zero行咁近唔怕比朱雀捉住當人質咩"ge時候就比人捉住左
Well, 朱雀正係一個活生生的体力笨蛋的人版
其實佢跳落去之前都有諗過係陷阱, 只不過Zero呢個餌對佢黎講吸引力實在太大
greatultraman 目前離線  
舊 02-25-07, 01:34 AM   #78
Crazy Gamer
黒き悪夢ナナリー

引用:
作者: AiStudio 查看文章
唔係有第二季咩?第二季先慢慢都未遲
我知有第二季, 不過留番咁多謎團去第二季好似唔係咁好, 吊人癮吊足半年真係攞命
舊 02-25-07, 01:41 AM   #79
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
不知不覺已經去到18集, 唔知第一期得番7集可以回收多少條伏線
至少有以下伏線要作交代:
1. 魯魯母親暗殺之謎
2. C.C.的身份
3. 扇同維姐
4. 橙兄
5. 卡蓮之兄(大河內暗示過佢未死)
6. 神樂耶(唔係睇OP都唔記得有呢個人 )
7. Shirley的記憶
8. 會長的婚約
9. 桌角女的核實驗同粉紅公主的百合
10. 特派同Rakshata的過去
11. 魯魯同二皇子的對決

真係有D擔心谷口今次收唔收到科
仲有一季呀
的確是26集完,但有下一季
cc既身份多數唔會今期交代到
CC太多謎,無可能幾集交代到
在DVD版CC開頭已經見過仲係細路魯魯同小狼
而且佢同皇帝都有關係
等下一季吧

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

此篇文章於 02-25-07 01:43 AM 被 House 編輯。
House 目前離線  
舊 02-25-07, 02:19 AM   #80
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
lulu爭一個近身侍衛……

佢都收一個女騎士啦……
BRA武藏 目前離線  
舊 02-25-07, 02:53 AM   #81
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
lulu爭一個近身侍衛……

佢都收一個女騎士啦……
karen

真!DC 目前離線  
舊 02-25-07, 03:02 AM   #82
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: House 查看文章
仲有一季呀
的確是26集完,但有下一季
cc既身份多數唔會今期交代到
CC太多謎,無可能幾集交代到
在DVD版CC開頭已經見過仲係細路魯魯同小狼
而且佢同皇帝都有關係
等下一季吧
係25集呀

舊 02-25-07, 03:14 AM   #83
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
好想cc浴衣look同校服look會再現

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛

此篇文章於 02-25-07 03:30 AM 被 大山椒魚 編輯。
大山椒魚 目前離線  
舊 02-25-07, 03:17 AM   #84
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
乜下25集副題唔係全力的橙咩a

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線  
舊 02-25-07, 03:21 AM   #85
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Neloth 查看文章
環様可以坐戦艦乱入既?
當紫老太婆呢個総督無到?
果度係租界外=無問題
而且New Type好似話佢兩個關係唔錯

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 02-25-07, 03:28 AM   #86
大山椒魚
......

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
果度係租界外=無問題
而且New Type好似話佢兩個關係唔錯
佢咁夠膽明知拉克絲係度都噴茄汁,
大姐知道會實同佢死過,
估唔到佢兩個會關係唔錯

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 02-25-07, 06:45 AM   #87
Crazy Gamer
黒き悪夢ナナリー

引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
佢咁夠膽明知拉克絲係度都噴茄汁,
大姐知道會實同佢死過,
估唔到佢兩個會關係唔錯
再睇多次18集, 成件事應該係2皇子策劃, 之所以揀個海島做會合地點, 然後又經特派扮到好似好不經意咁將粉紅的行程宣傳開去, 目的自然係想將黑騎一網打盡.
區區一個粉紅係2皇子眼中, 儘管係自己個妹, 只不過係一粒棋子, 呢點同口口聲聲話要行修羅道, 但仲係甜甜的魯魯真係有好大唔同.
舊 02-25-07, 10:07 AM   #88
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
再睇多次18集, 成件事應該係2皇子策劃, 之所以揀個海島做會合地點, 然後又經特派扮到好似好不經意咁將粉紅的行程宣傳開去, 目的自然係想將黑騎一網打盡.
區區一個粉紅係2皇子眼中, 儘管係自己個妹, 只不過係一粒棋子, 呢點同口口聲聲話要行修羅道, 但仲係甜甜的魯魯真係有好大唔同.
咁睇第二皇子意志理念比lulu堅定 , 更加似行緊修羅之道 , 話唔定佢都有geass
======================================================
白蘿蔔同紅蘿蔔俾人炸到散哂未 ?
Qe1 目前離線  
舊 02-25-07, 10:17 AM   #89
Crazy Gamer
黒き悪夢ナナリー

引用:
作者: Dawn 查看文章
咁睇第二皇子意志理念比lulu堅定 , 更加似行緊修羅之道 , 話唔定佢都有geass
======================================================
白蘿蔔同紅蘿蔔俾人炸到散哂未 ?
個人推斷:紅蓮2式炸散左, 卡蓮同魯魯合駛Gawain
舊 02-25-07, 10:22 AM   #90
Qe1
Crazy Gamer

引用:
個人推斷:紅蓮2式炸散左, 卡蓮同魯魯合駛Gawain
白蘿蔔都未爆...
Qe1 目前離線  
舊 02-25-07, 10:26 AM   #91
Crazy Gamer
黒き悪夢ナナリー

引用:
白蘿蔔都未爆...
白蘿蔔係"主角機", 梗係無咁易爆
又或者預告果架係2號機都未定
舊 02-25-07, 10:33 AM   #92
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
白蘿蔔都未爆...
白蘿蔔爆咗lulu都冇命
點可以爆

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線  
舊 02-25-07, 02:31 PM   #93
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
白蘿蔔都未爆...
炸殘左-->改造/加新裝備-->出新模型/玩具

真!DC 目前離線  
舊 02-25-07, 02:42 PM   #94
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
引用:
我諗你諗得太多

Schneiser去式根島應該係另有目的
佢冇必要揀哩個時候挑埋黑騎黎打
|0| 目前離線  
舊 02-25-07, 02:44 PM   #95
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: |0| 查看文章
我諗你諗得太多

未必,黑騎而家有埋藤堂,而不列班人可能係比較在意佢,所以盡量拿拿林打獲甘先
msz006 目前離線  
舊 02-25-07, 04:04 PM   #96
大山椒魚
......

引用:
作者: |0| 查看文章
我諗你諗得太多

黑騎可以用黎牽制大姐既勢力,
其實留番黎俾大姐打好過,

式根島既秘密應該同佢地唔死得有關,
果下噴茄汁咁惡,下面果d邊有得剩,
尤其係戶外奔跑中既卡蓮,
而且,
隻船咁屈機,一砲清唔切場,咪用其他武器清lor,
至少圈圈入面果d主角們實走唔甩

所以多數都係神秘力量一次過將佢地轉移去第二度

大山椒魚 目前離線  
舊 02-25-07, 05:08 PM   #97
Qe1
Crazy Gamer

引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
黑騎可以用黎牽制大姐既勢力,

式根島既秘密應該同佢地唔死得有關,
果下噴茄汁咁惡,下面果d邊有得剩,
尤其係戶外奔跑中既卡蓮,
而且,
隻船咁屈機,一砲清唔切場,咪用其他武器清lor,
至少圈圈入面果d主角們實走唔甩

所以多數都係神秘力量一次過將佢地轉移去第二度
下話c.c.會出場
Qe1 目前離線  
舊 02-25-07, 05:33 PM   #98
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
>黑騎可以用黎牽制大姐既勢力,

Cornelia係第2皇女啊
|0| 目前離線  
舊 02-25-07, 05:57 PM   #99
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
cc係幾時入左黑騎
睇得太多, 唔記得

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線  
舊 02-25-07, 06:02 PM   #100
大山椒魚
......

引用:
下話c.c.會出場
cc實留有一手,
lulu陷入危機咁耐佢都冇郁手,
見住架屈船準備噴茄汁都係目無表情

毛哥要死果陣cc個樣都唔捨得,lulu係新寵,
應該唔會唔理佢死活掛

此篇文章於 02-25-07 06:04 PM 被 大山椒魚 編輯。
大山椒魚 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
GAF GFDM-CWM 團 第四十六章 『Mr.Orange』 真仔 街機心得交流討論區 1000 09-15-06 05:39 PM
【NGC】ゼルダの伝説 4つの剣+討論區 ★星人44★ 攻略及心得交流區 99 06-12-06 11:44 PM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 04:45 PM

手機版 | APP版