Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後
電視遊戲討論版>Splatoon 2 情報區 Vol.2
信長 08:32 PM 07-19-17

真係搵水魚,唔知價
信長 08:58 PM 07-19-17

DMRevolution 09:21 PM 07-19-17
有得睇冇得玩=W=
可惡呀
jimmysinn91 10:14 PM 07-19-17
switch 隻 app 出左 @ 日本 iTunes store
其他 platform 可以自己試下搵
赤武神 10:32 PM 07-19-17
隻game已經有first day patch?剛見到隻game有更新version 1.1.1
信長 10:48 PM 07-19-17

DMRevolution 11:01 PM 07-19-17
隻GAME有得DL喇=W=

有CODE 但係DL唔到....
八仙果 11:04 PM 07-19-17
作者: 赤武神:
隻game已經有first day patch?剛見到隻game有更新version 1.1.1
日版更新不能。
未開 server?
ROCAS 11:04 PM 07-19-17
作者: DMRevolution:
隻GAME有得DL喇=W=
發左code...但點解我dl唔到..
lineage19 11:05 PM 07-19-17
未DL到+1
應該都要聽晚先得
赤武神 11:06 PM 07-19-17
作者: 八仙果:
日版更新不能。
未開 server?
我手動更左ver 1.1.1 不久前(日版)
信長 11:08 PM 07-19-17
老任那邊未上架
上次MK 是正日前的夜晚9 點
新月 11:09 PM 07-19-17
作者: mrk:
睇呢已買晒!
只能第2批貨啦!
O個陣我有POST叫你O地訂日森架...$500內有五隻連運費
八仙果 11:48 PM 07-19-17
我手動更左ver 1.1.1 不久前(日版)
去到 33% 停咗。
信長 11:56 PM 07-19-17

明日 7/21 (金) は『スプラトゥーン 2』の発売日だ。
今までの思い出にナイス!これからのバトルにカモン!
1 万 2 千年後のイカの世界に飛び込もう。
#明日はイカだ
------------
splatoon 1
仲有1日
古烈特 12:04 AM 07-20-17
我見日森出左download code,但唔係16位既?
好似要入佢個page但出error,係咪要正日先得?
martinyau1979 12:38 AM 07-20-17
主線個度, 入咗前線基地之後要做咩, 好似無咩攪咁..........
赤武神 12:42 AM 07-20-17
作者: martinyau1979:
主線個度, 入咗前線基地之後要做咩, 好似無咩攪咁..........
搵關卡入口?
martinyau1979 12:43 AM 07-20-17
搵關卡入口?
入咗1個, 見到有2個, 其中一個入唔到, 打嚟打去都係個一個
赤武神 12:49 AM 07-20-17
作者: martinyau1979:
入咗1個, 見到有2個, 其中一個入唔到, 打嚟打去都係個一個
3個都入到的 (去攻略區討論吧^_^)
http://www.gaforum.org/showthread.ph...5#post11500785
neo2046 01:29 AM 07-20-17
イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ  

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=247880
阿聰 09:28 AM 07-20-17
作者: 八仙果:
哈哈,我都係見入啲嗰間未開,
所以順便問吓,
平時最憎啲冇價錢嘅舖頭,
估唔到咁誇。
果間嘢好正!前幾日問ULTRA SF II賣幾多,
話$199,我馬上走人去第二度買$160。
HenryHH 09:34 AM 07-20-17
昨晚凌晨02:30-03:30 試左一陣,美版

可能因為冇大貨, 所以開GAME有時都要等幾耐, 仲試過一次TIME OUT 踢出LOBBY

好彩係好多新手 (我都係) ,仲適應緊用TILT MODE來控制上下。

頭兩個LVL 未有油轆勁難打,有左之後乱按都KO幾個...

AMIIBO 方面有點煩,要REG 一大輪先送個ITEM 俾你
八仙果 09:43 AM 07-20-17
作者: 阿聰:
果間嘢好正!前幾日問ULTRA SF II賣幾多,

話$199,我馬上走人去第二度買$160。

聰兄,請問呢間嘢其實開咗幾耐?
耐過入面嗰間?
kashew 09:54 AM 07-20-17
Amazon 發左code 但未DL得住
好想快d 射ar!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後

返回主題版面