Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-14-13, 10:20 PM   #76
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
陳展鵬好似戀母咁....
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-13, 10:30 PM   #77
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
臨最後一步老馬了....

舊 03-14-13, 10:33 PM   #78
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: W!LL 查看文章
C淇姐第一句以為會rap落去
首歌full ver無獨白的, 但都幾好聽架
今日聽到,笑咗

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-13, 10:35 PM   #79
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: steve 查看文章
好明顯係三角戀啦

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 01:35 AM   #80
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
佢過檔TVB最紅果期係播"真相"果段時間...
不過同年撞正大熱劇"怒火街頭"(鄭嘉穎)蓋掩左佢鋒頭...
之後佢主演果幾套劇又水準一般/只做配角(播"真相"之前/後拍落)...
變左有d無以為繼...
真相我無睇啊
我諗無記走左甘多人, 佢會有不少機會的

舊 03-15-13, 01:45 AM   #81
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
佢過檔TVB最紅果期係播"真相"果段時間...
不過同年撞正大熱劇"怒火街頭"(鄭嘉穎)蓋掩左佢鋒頭...
之後佢主演果幾套劇又水準一般/只做配角(播"真相"之前/後拍落)...
變左有d無以為繼...
上年出得兩套, 同大塊田果套太過小品, 睇完都無印象
三國, 遇著馬明+林峯, 更加無運行
如果有真相2就好了 XD

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 02:18 AM   #82
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 無賴男 查看文章
真相我無睇啊
我諗無記走左甘多人, 佢會有不少機會的
"真相"好劇黎,值得搵返黎睇~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 02:30 AM   #83
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

睇一睇首主題曲作曲原來係葉肇中, 佢作d主題曲都唔錯

大乱闘X
舊 03-15-13, 10:02 PM   #84
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

尼套家明既演出進歩不少

大乱闘X
舊 03-15-13, 10:13 PM   #85
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
尼套家明既演出進歩不少
慚愧!我到現在都只記得佢叫家明,真名成鬼日都唔記得....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 10:31 PM   #86
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
個ending唔錯~睇到好舒服
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 10:32 PM   #87
大山椒魚
......

真係義母實母後宮end

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 10:35 PM   #88
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
上年出得兩套, 同大塊田果套太過小品, 睇完都無印象
三國, 遇著馬明+林峯, 更加無運行
如果有真相2就好了 XD
應該話, 遇上馬明佢冇運行

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 10:40 PM   #89
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
應該話, 遇上馬明佢冇運行
唔係既, 真相都有馬明XD
係三國只著重馬明配到爆既諸葛亮...

大乱闘X
舊 03-15-13, 10:47 PM   #90
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: YALIU 查看文章
個ending唔錯~睇到好舒服
C9最開心應該係可兒last果下

大乱闘X
舊 03-15-13, 10:49 PM   #91
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
真係義母實母後宮end
左右逢圓咁嚇到我標哂冷汗

舊 03-15-13, 10:51 PM   #92
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Rance 查看文章
其實睇到左擁右抱係度跳舞.....好驚~
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-13, 11:32 PM   #93
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: steve 查看文章
引用:
好明顯係三角戀啦
引用:
真係義母實母後宮end
引用:
作者: Rance 查看文章
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
其實睇到左擁右抱係度跳舞.....好驚~
講到好鬼重口味......

下套...查實仁心2如果有上集水準的話其實仲應唔應該擺呢度......a

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 03-16-13 12:01 AM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-13, 12:34 AM   #94
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀~~~!

次次睇都覺得馬明個角色好可惜

舊 03-16-13, 12:41 AM   #95
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀~~~!

次次睇都覺得馬明個角色好可惜
話說,當年不是說好有續集嗎?
鋼鍊OP真係幾時都咁好聽
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-13, 01:01 AM   #96
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
麥包父母同個女唔見人.....
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-13, 01:08 AM   #97
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
講到好鬼重口味......

下套...查實仁心2如果有上集水準的話其實仲應唔應該擺呢度......a
看番開POST GE 人
唔係大大你就係BUS 大開, 你地2個決定套劇係邊討論架
所以嚴格上呢到應該叫童子與BUS大劇集捨棄區

講番套野丫MAY 先淚目,最後睇住愛人左擁右抱
我真心以為最後兩位丫媽會推埋佢2個一齊的說

舊 03-16-13, 01:09 AM   #98
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
《心路GPRS》- 《心路GPS》之續集,講述展鵬終愛上司棋BB。

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-13, 01:28 AM   #99
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 小草 查看文章
看番開POST GE 人
唔係大大你就係BUS 大開, 你地2個決定套劇係邊討論架
所以嚴格上呢到應該叫童子與BUS大劇集捨棄區

講番套野丫MAY 先淚目,最後睇住愛人左擁右抱
我真心以為最後兩位丫媽會推埋佢2個一齊的說
本童子呢一年黎得呢個係劇集po黎咋喎......'''

阿May擺明就係兵黎啦(誤)......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-13, 02:11 AM   #100
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
個END賴係惡人有惡報咁反而唔鐘意

套野如果係講寫實就更加唔夾

下下惡人有惡報,一早就世界和平

如果果兩兄妺從此同C琪姐冇來往會好D
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章