Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-20-14, 06:47 PM   #76
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: ゆり 查看文章
下次更新有喇wo

隻王根本只追桐人打
只要自己唔好引王等班NPC引左先隻王就不會理你
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-14, 08:06 PM   #77
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 04-22-14, 10:46 PM   #78
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
ソードアートオンライン ホロウフラグメント アップデート情報

5/1から毎週無料のDLC(アイテムや装備、アバター)が配信。また7月に大型アップデート有(グランドクエスト追加、新イベント・マップ・ダンジョン、サチとのデートイベント、レベルキャップ最大250、アルゴパートナー化)

舊 04-23-14, 12:57 PM   #79
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
見信和地庫到咗,但仲拆緊貨所以唔知幾錢
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 12:59 PM   #80
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 野良貓 查看文章
見信和地庫到咗,但仲拆緊貨所以唔知幾錢
你唔係買啊

黑白熊2中文出左未 ?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 01:03 PM   #81
野良猫
肥倫

引用:
作者: pet3 查看文章
你唔係買啊

黑白熊2中文出左未 ?
報告啫,我未勇到咁

未見
舊 04-23-14, 03:34 PM   #82
jintengua
Junior Member

註冊日期: Apr 2011
有冇人可以報下兩個版本既價錢呀?
jintengua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 04:30 PM   #83
ゆり

Ktgh4魚多廿蚊
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 05:57 PM   #84
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
涼粉FB都寫出左

不過比較留意隔壁的瘋之谷~XD

舊 04-23-14, 06:06 PM   #85
野良猫
肥倫

188普通版408
限定8xx
舊 04-23-14, 06:55 PM   #86
Alucardo

註冊日期: Mar 2006
尼隻係唔係得面聯, 無網際連線?
Alucardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 07:25 PM   #87
NeGi
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
Nintendo Switch ID6420-4282-0444
3DS Friend Code3110 4809 0917
PSN  IDtookalu
無玩過上集 420 親身試伏
其實我只係想聽松岡把聲
NeGi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 07:36 PM   #88
jintengua

註冊日期: Apr 2011
有冇人見到信和~黃金果邊
限定版既價錢呀?
jintengua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 09:12 PM   #89
野良猫
肥倫

隻GAME果然好神,樓下已經有人放售
舊 04-23-14, 09:19 PM   #90
武藤遊戲
The One

你相反詞來

舊 04-23-14, 09:32 PM   #91
zelse

引用:
作者: jintengua 查看文章
有冇人見到信和~黃金果邊
限定版既價錢呀?
信和熱線419/84X
我想問問,GAME入邊有兩個序號,一個係婚紗,另外一個係咩黎?
zelse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 10:15 PM   #92
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
頭先買咗,原本冇諗住咁快開嚟玩,但上嚟見咁快有人放就即刻開嚟試下,玩完開頭教學又冇想像中咁差喎? 都係圍住啲怪行下斬下咁,當然我冇詳細咁玩唔可以俾咩實質評論…只想讚動畫好靚! 同埋想問下係咪應該用日服玩哩隻? 因為用開港服但見有單撈code所以冇再試玩落去,費事浪費咗佢
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 10:26 PM   #93
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
引用:
作者: 野良猫 查看文章
隻GAME果然好神,樓下已經有人放售
你指我?
隻GAME神到阿媽都唔認得
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 10:31 PM   #94
latfh2002
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
這GAME有沒得CUT圖的?.?(如果沒有就不買了)

暁ちゃんいいレディー!
まったく、第六駆逐隊は最高だぜぇ!
latfh2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 10:33 PM   #95
野良猫
肥倫

引用:
作者: Hawk 查看文章
頭先買咗,原本冇諗住咁快開嚟玩,但上嚟見咁快有人放就即刻開嚟試下,玩完開頭教學又冇想像中咁差喎? 都係圍住啲怪行下斬下咁,當然我冇詳細咁玩唔可以俾咩實質評論…只想讚動畫好靚! 同埋想問下係咪應該用日服玩哩隻? 因為用開港服但見有單撈code所以冇再試玩落去,費事浪費咗佢
等你打樓層boss後嘅報告

我就睇片都覺好飽
舊 04-23-14, 10:47 PM   #96
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
引用:
作者: latfh2002 查看文章
這GAME有沒得CUT圖的?.?(如果沒有就不買了)
係咪按P 同start制既cap 圖? 啱啱試過得就得,但襟完制佢連片都同我飛埋…戰鬥中都可以cap 圖的…

引用:
作者: 野良猫 查看文章
等你打樓層boss後嘅報告

我就睇片都覺好飽
我應該唔會出到報告,因為我買嚟擺多過會玩…
舊 04-23-14, 10:57 PM   #97
Hawk
Game Master

引用:
作者: Alucardo 查看文章
尼隻係唔係得面聯, 無網際連線?
Ad hoc mode 1-4人,Psv tv對應

引用:
作者: zelse 查看文章
信和熱線419/84X
我想問問,GAME入邊有兩個序號,一個係婚紗,另外一個係咩黎?
背面寫住限定partner,不過點解阿絲娜會係限定? 唔係應該一定有架咩

噢! 原來係電話課金game既 code…

此篇文章於 04-23-14 10:59 PM 被 Hawk 編輯。
舊 04-23-14, 11:54 PM   #98
zelse

引用:

背面寫住限定partner,不過點解阿絲娜會係限定? 唔係應該一定有架咩

電話有得玩@@?ios有冇XD
zelse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-14, 12:29 AM   #99
Hawk
Game Master

引用:
作者: zelse 查看文章
電話有得玩@@?ios有冇XD
http://sao-ew.bngames.net/index_sp.html

支持的设备 - SAOエンドワールド**
NTT docomo/SoftBank/au アンドロイド端末(OS:Android 2.2以上)**
iPhone3GS,iPhone4,iPhone4S,iPhone5(iOS 4.3以上)**
その他 iPod touch(iOS 4.3以上)**

※一部機種、一部OSver.非対応**
舊 04-24-14, 12:49 AM   #100
武藤遊戲
The One

引用:

行版看是除去ios code

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
イナズマイレブン オンライン 正式サービス中 okabe PC電腦遊戲討論版 12 01-26-15 05:06 PM
SELL 加 一番くじ ソードアート・オンライン , 2/7 加 一番くじ 魯魯修 CODE BLACK A-G 賞 Lyce 買賣專區 76 07-02-13 10:19 PM
[PSP] ソードアート・オンライン ―インフィニティ・モーメント― l 日版已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 47 03-15-13 05:57 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第19話「ルグルー回廊」丨 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1000 11-14-12 09:25 AM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第7話「心の温度」丨OP:LiSA ED:戸松遥 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1001 09-02-12 11:10 AM

現在的時間是 03:53 AM

手機版 | APP版