Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-24-09, 08:51 PM   #76
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: williamsiusuper 查看文章
張美妮 可唔可以換走佢
我就建議換哂成批女的
睇住成班癲婆餓狗搶屎咁食到一啲儀態都冇
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 08:57 PM   #77
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
張美妮作狀到呀...

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 08:58 PM   #78
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
張美妮作狀到呀...
影響食欲

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 09:00 PM   #79
才子
量地總監

引用:
作者: 細路翔 查看文章
影響食欲
何止影響食欲...
佢把死人聲足以令男人冇晒性慾

(`・ω・´)
舊 05-24-09, 09:01 PM   #80
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
張美妮作狀到呀...
已被公認為美食作狀王

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-09, 09:03 PM   #81
才子
量地總監

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
已被公認為美食作狀王
是日受難完畢

(`・ω・´)
舊 05-24-09, 09:14 PM   #82
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
已被公認為美食作狀王
記得上一集已經講我最鍾意食蟹,但下一PART又講我最鍾意食XX,我係度諗,你究竟最鍾意食咩架?

舊 05-24-09, 09:16 PM   #83
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 如月刃 查看文章
我就建議換哂成批女的
睇住成班癲婆餓狗搶屎咁食到一啲儀態都冇
我最憎好好味丫toto
結尾一定要用toto作結尾!!

舊 05-24-09, 10:22 PM   #84
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
套野變左睇官恩娜 張美妮無眼睇
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-09, 12:21 PM   #85
Villasaki
現正播放: 賴床

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagDie Zauberflote
每星期日晚飯時段都被逼收看呢套節目, 忍唔住, 要出句聲...

D女士D戲好假, 演技浮誇.

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-09, 03:25 PM   #86
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: Villasaki 查看文章
每星期日晚飯時段都被逼收看呢套節目, 忍唔住, 要出句聲...

D女士D戲好假, 演技浮誇.
咁你地睇住佢食 又唔知咩味
佢只係用語言去表達佢既感受姐(雖然我都轉左台
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-09, 05:05 PM   #87
Villasaki
現正播放: 賴床

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagDie Zauberflote
引用:
作者: kimtch 查看文章
咁你地睇住佢食 又唔知咩味
佢只係用語言去表達佢既感受姐(雖然我都轉左台
佢都用唔到語言去表達, 淨係得個"好味"既樣...

佢係要去用語言去表達點樣好味法, 味道似咩? 口感似咩? 如何獨特? 要具體.

唔係一味做出雙眼發光 ( ), 太好味 () 既表情, 再加一堆抽象既形容詞, 陳腔濫調.

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-09, 05:33 PM   #88
Eking

註冊日期: Feb 2006
...出聲又死...唔出聲又死....

舊 05-25-09, 07:44 PM   #89
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
官恩娜就擺到明一副粗魯冇儀態食相,毫無掩飾....
美妮把聲煩到我直情想較到電視機高音輸出去最低

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-09, 11:43 PM   #90
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
不如下集數下韜韜 2字會出幾多次

舊 05-26-09, 08:41 PM   #91
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Bigwater 查看文章
不如下集數下韜韜 2字會出幾多次
唔駛數喇..."滔滔不絕"...

舊 05-26-09, 08:53 PM   #92
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
享facebook見到有反張美妮group

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-09, 11:07 PM   #93
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: KammyKammy 查看文章
享facebook見到有反張美妮group
飲食節目拍到好似劇場咁假
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-09, 11:35 PM   #94
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
引用:
唔駛數喇..."滔滔不絕"...
不如叫TVB整D觀眾互動節目
數o岩一集出現幾多次叫「滔滔」
贏左得到佢賣廣告隻藥....一粒

舊 05-26-09, 11:47 PM   #95
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
不如叫TVB整D觀眾互動節目
數o岩一集出現幾多次叫「滔滔」
贏左得到佢賣廣告隻藥....一粒
[韜韜]全靠日日有食(呢粒)藥...唔係既話...我屎左喇...

舊 05-31-09, 08:06 PM   #96
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
太好了  沒有張美妮

舊 05-31-09, 08:13 PM   #97
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
條魚係咪自己放落去架

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-09, 08:14 PM   #98
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
你睇吓舊魚油,令立立,hahaha
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-09, 08:26 PM   #99
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
無左張美妮
tvb係咪有參考網上意見

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-09, 08:33 PM   #100
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: KammyKammy 查看文章
無左張美妮
tvb係咪有參考網上意見