Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-04-13, 06:26 PM   #76
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: ryvius123 查看文章
恭喜破咒, 開到頭就好快有第2, 3, 4架
點解我咁耐仲未有第3部
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-13, 07:47 PM   #77
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: BlackWing 查看文章
點解我咁耐仲未有第3部
因為你一來唔係運營之子二來又沒比$賄賂笨大
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-13, 07:53 PM   #78
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
因為你一來唔係運營之子二來又沒比$賄賂笨大
我d錢用左來賄賂hangame,無閒錢再賄賂笨大啦
舊 01-04-13, 08:17 PM   #79
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
賄賂左都唔代表有用SOSAD....

舊 01-05-13, 01:15 AM   #80
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

近排同海鮮有緣

1晚中多2隻, 3隻a/c 一共中佐4隻...

另外, 由以上資料得出總力3星可能係45分鍾一次!?

此篇文章於 01-05-13 02:00 AM 被 ryvius123 編輯。
舊 01-05-13, 01:57 AM   #81
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
俾錢都唔夠你地玩

舊 01-05-13, 02:10 AM   #82
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: 阿魚 查看文章
俾錢都唔夠你地玩
我都有課金賄賂笨大架.....
舊 01-05-13, 07:39 AM   #83
BlackWing
World Order
↘本氣度0

[魔鬼]又又中既時候,緊係又又要課金啦[/魔鬼]

另:祝!獲得"河蟹王"稱號

此篇文章於 01-05-13 08:25 AM 被 BlackWing 編輯。
舊 01-05-13, 08:41 AM   #84
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
[魔鬼]又又中既時候,緊係又又要課金啦[/魔鬼]

另:祝!獲得"河蟹王"稱號

而家呢D只係之前課金中招既利息來ja

我最需要既9C機都未派比我, 等佢連本帶利還番幾部9c機我先再唸課金啦
舊 01-05-13, 09:03 AM   #85
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
終於中左第1部3星...3C7無腳MA
未中過3C6以上

舊 01-05-13, 09:28 AM   #86
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
引用:

而家呢D只係之前課金中招既利息來ja

我最需要既9C機都未派比我, 等佢連本帶利還番幾部9c機我先再唸課金啦

我地主題名重有位
ok大做野

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-13, 09:39 AM   #87
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: bbsnake 查看文章
我地主題名重有位
ok大做野
贊成

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-13, 09:51 AM   #88
BlackWing
World Order
↘本氣度0

一有機會就拉其他人落水
舊 01-05-13, 10:50 AM   #89
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: bbsnake 查看文章
我地主題名重有位
ok大做野
1晚中多2隻, 3隻a/c 一共中佐4隻

人地3隻a/c中4隻
點同你1 A/C中4隻...
除非佢係同1A/C中先做野喇!
不過佢有力爭3子之位
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-13, 11:02 AM   #90
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
近排同海鮮有緣

1晚中多2隻, 3隻a/c 一共中佐4隻...

另外, 由以上資料得出總力3星可能係45分鍾一次!?
原來唔係S蛋都有3星冬瓜...

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-13, 11:17 AM   #91
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: okabe 查看文章
1晚中多2隻, 3隻a/c 一共中佐4隻

人地3隻a/c中4隻
點同你1 A/C中4隻...
除非佢係同1A/C中先做野喇!
不過佢有力爭3子之位
咪係~! 有排都未輪到我啦, 我前排果幾位差不多個個都成排3星, 我加埋都唔夠佢地來

引用:
作者: zzzdx 查看文章
原來唔係S蛋都有3星冬瓜...
打咁耐超總普通蛋未中過, 分分鐘仲難過中3星機
舊 01-05-13, 11:21 AM   #92
god3169hk
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2009
引用:
咪係~! 有排都未輪到我啦, 我前排果幾位差不多個個都成排3星, 我加埋都唔夠佢地來

打咁耐超總普通蛋未中過, 分分鐘仲難過中3星機
不愧係營運之子,連普通蛋都出3星halo
god3169hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-13, 12:44 PM   #93
BlackWing
World Order
↘本氣度0

終於座到第一次鐵達泥,由宜家開始
日日夜夜我都會咒死班auto友
舊 01-05-13, 03:08 PM   #94
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
坐左好多次...不過自己都會開AUTO...冇資格話人ORZ

舊 01-05-13, 03:21 PM   #95
okabe

引用:
咁你都咒埋我都得喇
無倍機唔通次次都要手動打哂去拎普蛋咁尼玩?
沉一兩次姐,又唔係經常係咁
舊 01-05-13, 03:35 PM   #96
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
咁你都咒埋我都得喇
無倍機唔通次次都要手動打哂去拎普蛋咁尼玩?
沉一兩次姐,又唔係經常係咁
我無倍機之前的確係每次都手動開技,有咩問題?
就算我有倍機之後都一樣係每次開技,打高分d又可以拎多d家明
舊 01-05-13, 03:41 PM   #97
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
有時候無時間又唔想浪費10BP, 我都會直接auto打,
目前GP吃緊, 無法先會自動打

舊 01-05-13, 03:50 PM   #98
okabe

引用:
我無倍機之前的確係每次都手動開技,有咩問題?
就算我有倍機之後都一樣係每次開技,打高分d又可以拎多d家明
無倍機 全開技又係拎普蛋,唔開技打夠數又係拎一樣數既普蛋
點解我仲要每次花時間同ITEM 下下打夠最大數

打高分d又可以拎多d家明<----拎得幾多,都唔係每一階段俾3星HALO你,邊有動力
除非指明打超總唔俾人開AUTO,唔係既話無可能次次都手動打
舊 01-05-13, 03:54 PM   #99
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

個人沒時間就開auto或者打30lv, 有時間但沒倍機都只係開技打到會囉夠分就開auto, 時間成本低, 沉船都沒理到
今次都沉過幾次船, 多數係lv1-2沉, 可能因為課金睇唔上XD

順便提下
沒倍機搵lv 3-4打會好d (太郎教既, 一來抽多次二來感覺易d中3星, 我4隻紅蟹啦有3隻都係lv3中的)

雖然比較花時間, 大約4-5下技先可以auto, 不過值得既
舊 01-05-13, 03:55 PM   #100
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
無倍機 全開技又係拎普蛋,唔開技打夠數又係拎一樣數既普蛋
點解我仲要每次花時間同ITEM 下下打夠最大數

打高分d又可以拎多d家明<----拎得幾多,都唔係每一階段俾3星HALO你,邊有動力
除非指明打超總唔俾人開AUTO,唔係既話無可能次次都手動打
我咒果d auto友係衰到得3X萬果d,你係咪果d先?
仲有我沉果隻(LV5)既果班auto友係精彩到連最低抽蛋分都拎唔到,呢d唔咒都唔得啦

無可能<----咁我咪係果個無可能囉
雖然話自己點玩係自己問題,不過前題係要影響唔到人嘛
影響到人既比人咒下都好應該啦

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.4 okabe PC電腦遊戲討論版 1017 01-02-13 12:07 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM
SDガンダムオペレーションズ ammms PC電腦遊戲討論版 1511 10-09-12 03:00 PM

現在的時間是 09:19 AM

手機版 | APP版