Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-26-05, 11:25 PM   #76
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Busconcamp
早前報紙報導...
除左漫畫...無記重計劃出有關"龜龜"既相關產品...
唔係呀化...無線真係以為隻龜好潮呀?
點潮o既人都唔會鍾意o個隻龜龜呀...

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-05, 11:38 PM   #77
firstofmay
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: Tenjo Utena
冇太陽著4日
有太陽著8日
有冇男人真係咁

舊 10-26-05, 11:48 PM   #78
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
有無人睇到結尾字幕阿好係唔係真係湯盈盈黎架?
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-05, 11:52 PM   #79
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: jerry
已擺明係湯盈盈...唔駛再引證喇...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-05, 11:56 PM   #80
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: fatraymond
許紹雄好核突呀
教埋阿旺d賤野
N年前已經有某套劇集...
教人孖煙囪"前後+反轉前後"...著4次...
今次更"發揚光大"...

舊 10-27-05, 12:16 AM   #81
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 小Sakana魚
你理得無記~~
無記話c奶小孩喜歡就得~~~
人家對象不是你也不是我

舊 10-27-05, 12:17 PM   #82
Villasaki
Ultimate Gamer
現正播放: 賴床

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagDie Zauberflote
引用:
有, 我睇到, 的確係湯盈盈. 勁~! 第一次出現我都以為係佢, 但睇耐d把聲又唔似, 個樣又唔係幾似, 以為係新人, 尋冕睇完結尾字幕先confirm到係佢....

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-05, 07:49 PM   #83
小Sakana魚
Crazy Gamer

引用:
作者: saiSAIsai
你理得無記~~
無記話c奶小孩喜歡就得~~~
人家對象不是你也不是我
之不過聽完佢個煲劇攻略之後覺得無線真係

舊 10-27-05, 10:06 PM   #84
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
隻龜點睇都係Q版忍者龜………

舊 10-27-05, 10:30 PM   #85
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
唔駛睇rolling都知係湯盈盈吧...
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-05, 10:47 PM   #86
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
可能隻龜夠可愛吧,
不過之前的漫畫真的令我有這樣惡搞(因為某女角像GSD人物了)\ /

此篇文章於 10-28-05 02:52 AM 被 kyu 編輯。
kyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 12:37 AM   #87
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

3線台慶劇...偶只有追看"阿旺"

OT:
你地有無留意...家陣每日播放...
撲水冤家,錦繡良緣,胭脂水粉,阿旺新傳...
有位藝人都有份演出...
紅呀...呢期~~~

舊 10-28-05, 12:40 AM   #88
StevenLeong

註冊日期: Jan 2002
引用:

OT:
紅呀...呢期~~~
盧宛筃

此篇文章於 10-28-05 01:03 AM 被 StevenLeong 編輯。
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 12:41 AM   #89
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: StevenLeong
盧宛筃
全中!WA~KA~KA~KA~

不如用白字...俾其他人估下丫嘛~

此篇文章於 10-28-05 12:43 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 10-28-05, 01:03 AM   #90
StevenLeong

註冊日期: Jan 2002
引用:
全中!WA~KA~KA~KA~

不如用白字...俾其他人估下丫嘛~
好丫
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 01:41 AM   #91
阿白
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
引用:

OT:
紅呀...呢期~~~
之前仲有金裝季節
好在而家做完
阿白 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 12:26 PM   #92
kircheis
Crazy Gamer

引用:
作者: Asaki
有, 我睇到, 的確係湯盈盈. 勁~! 第一次出現我都以為係佢, 但睇耐d把聲又唔似, 個樣又唔係幾似, 以為係新人, 尋冕睇完結尾字幕先confirm到係佢....
真係好突破! 佢從來未演過呢種角色!
kircheis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 01:07 PM   #93
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
引用:

OT:
紅呀...呢期~~~
一線師奶角色
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 01:20 PM   #94
小Sakana魚
Crazy Gamer

引用:
作者: kircheis
真係好突破! 佢從來未演過呢種角色!
完全掃走左佢平時o既十三點味道囉~

舊 10-28-05, 01:33 PM   #95
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
何止盧苑茵強呀~~
許紹雄都唔弱呀~~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 09:45 PM   #96
Fio

註冊日期: Dec 2001
原來"角落"係寫做旮旯....
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 10:20 PM   #97
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
頭先開會講楊利偉果幕, 忽然諗起, 遲到果個藝員好似都係叫楊X偉. 有無人記得佢叫咩名??
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 10:47 PM   #98
小Sakana魚
Crazy Gamer

引用:
作者: ahleung
頭先開會講楊利偉果幕, 忽然諗起, 遲到果個藝員好似都係叫楊X偉. 有無人記得佢叫咩名??
楊英偉呀~

舊 10-28-05, 10:55 PM   #99
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

下集玩埋"殘叮"...

舊 10-28-05, 11:08 PM   #100
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
好一個crossover...

論壇跳轉

現在的時間是 05:13 AM

手機版 | APP版