Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 
日本動漫畫討論版>「.hack//」総合THREAD
ouki 07:51 PM 02-08-11
睇完後感.....THE WORLD真係出的話一定大賣....GU那隻玩法都唔錯
....又係令子.....那PC....官方野來GA?....為何你公會的人..全都係GU人物....
我見到三木...但唔似係GU那個...男人搖光.....小鳥.....小說的人物都有....
又那麼多人中招......官方好似又唔做野......
予告....有奧生出現.....不過睇來都係片來的
hitachi 06:57 PM 02-09-11
一個RAID去推一隻2個人就推倒的BOSS嗎?
pet3 07:04 PM 02-09-11
作者: stcdavidhk:
呢隻應該勁過之前個隻好多la
之前舊版lv最多都係得幾十,gu個時已經200
如果同次前個隻一樣呢團人真係廢,當年2條友就ko呢隻野(當時重要最多限3人一組)
真正的 第1隻先勁 對比難度下
當時還是封測
我方lv 限制左
現在是敵人 200 你200 都只係 打和

而且無人講你知佢 係反系攻擊無效化
你根本贏唔到

蒼天蒼海 是 剛好相彩先贏到
wm4 08:18 PM 02-09-11
作者: ouki:
睇完後感.....THE WORLD真係出的話一定大賣....GU那隻玩法都唔錯
我記得.... 其實the world以前真係出過

結果唔係想像中咁大賣
美堂蠻 09:47 PM 02-09-11
作者: pet3:
真正的 第1隻先勁 對比難度下
當時還是封測
我方lv 限制左
現在是敵人 200 你200 都只係 打和

而且無人講你知佢 係反系攻擊無效化
你根本贏唔到

蒼天蒼海 是 剛好相彩先贏到
當時已經係正式版黎架la

隻野係d招各有不同既附加效果,要專登死左去解效果之復活,仲有一下死既招,
佢地本身lv都未封頂而且道具有限,難打係正常架la
pet3 02:13 AM 02-27-11
作者: wm4:

結果唔係想像中咁大賣
佢果隻 係ps2 道出用回r1 的方法咁玩
ps2 當時的上網方法
好難會大賣啦..........
現在ps3 就唔同啦
人人都上到網

--------------------------------------------
第2集 終於在 1天之內完成了
跳樓果道好好笑
shooter 03:50 AM 02-27-11
隻貓仔 係唔係 醫院個 細路?

要搵既人7年前已經死左,咁佢果時咪好細個?
pet3 08:22 AM 02-27-11
作者: shooter:
隻貓仔 係唔係 醫院個 細路?

要搵既人7年前已經死左,咁佢果時咪好細個?
果個世界好多天才細路........by 米蕾優
ouki 09:02 AM 02-27-11
果個世界好多天才細路........by 米蕾優
D天才仲多數係日本人.....

パイ出到DATA吸收....姐係那PC又是憑神系PC!?....
直接憑神化不是比較實際....其他人又見唔到GE.....

パイ俾那段片直O.....只係得志乃..奧叔...司.....其他中左招的主要角色都冇出.....
睇來其他人都係冇機會出場.......正常人見過鬼都會怕黑GE
ouki 09:13 AM 02-27-11
作者: wm4:

結果唔係想像中咁大賣
我指帶眼鏡就可以玩這方式
pet3 10:21 AM 02-27-11
作者: ouki:
D天才仲多數係日本人.....

パイ出到DATA吸收....姐係那PC又是憑神系PC!?....
直接憑神化不是比較實際....其他人又見唔到GE.....

パイ俾那段片直O.....只係得志乃..奧叔...司.....其他中左招的主要角色都冇出.....
睇來其他人都係冇機會出場.......正常人見過鬼都會怕黑GE
紋章係跟人的id
所以gu果8個人轉帳戶都會保留力量

楚良時接下的 死之恐怖第1相 係長谷雄中能用的原因
dust11 12:38 PM 02-27-11
用妹樣黎引妹控出黎
美堂蠻 01:02 PM 02-27-11
紋章係跟人的id
所以gu果8個人轉帳戶都會保留力量

楚良時接下的 死之恐怖第1相 係長谷雄中能用的原因
唔係跟PC既咩?
ID一定唔同LA,冇話過R:1既PC可以繼承過R:2
pet3 02:03 PM 02-27-11
作者: 美堂蠻:
唔係跟PC既咩?
我講緊人的基因ID
唔係帳戶ID
grxgr 06:30 PM 02-27-11
佢果隻 係ps2 道出用回r1 的方法咁玩
ps2 當時的上網方法
好難會大賣啦..........
現在ps3 就唔同啦
人人都上到網

--------------------------------------------
第2集 終於在 1天之內完成了
跳樓果道好好笑
PS2真係無可能大賣...個時PS2上網極為不方便同埋SONY個陣好鎖國無HK代理...
而家PS3雖然上網好左但若果做網遊依然未知成功率...點都唔夠PC方便,FF14又雷到連PS3版都無限期延後~暫時都無可以借鏡既網遊係PS3上出現...
前題都係佢快D出高清.HACK吧...PSP個隻真係杯具...
-----------------------------------------
花澤配音最近配音D角色都好歡樂
話說PET3兄MSN好耐都唔見ON
pet3 07:04 PM 02-27-11
作者: grxgr:
PS2真係無可能大賣...個時PS2上網極為不方便同埋SONY個陣好鎖國無HK代理...
而家PS3雖然上網好左但若果做網遊依然未知成功率...點都唔夠PC方便,FF14又雷到連PS3版都無限期延後~暫時都無可以借鏡既網遊係PS3上出現...
前題都係佢快D出高清.HACK吧...PSP個隻真係杯具...
-----------------------------------------
花澤配音最近配音D角色都好歡樂
話說PET3兄MSN好耐都唔見ON
我一直有on
你錯手黑名單我咋 ?
grxgr 07:43 PM 02-27-11
我一直有on
你錯手黑名單我咋 ?
沒有啊~
可能係MSN2011有既問題...
你試試我度點右鍵"對此人顯示為離線/上線"切換一下睇睇會唔會令我見得返你

可睇呢單新聞
http://www.am730.com.hk/article.php?...e=45846&d=1423
鈴蘭 12:19 AM 02-28-11
作者: 美堂蠻:
唔係跟PC既咩?
係跟PC
但照套野本身果種設定法
外觀同PC既本質應該係兩回事
朔望~ 03:17 AM 02-28-11
真係好期待主線會係ps3出(因為我得ps3)
psp就免了...真係 一次就夠
pet3 08:16 AM 02-28-11
作者: 鈴蘭:
係跟PC
但照套野本身果種設定法
外觀同PC既本質應該係兩回事
主要就是跟 玩家的身體ID(你也可以當是身體因子)
所以 轉咩PC 都有這效果

而別人使用這帳戶 也沒法使用憑神之力

八相被選中的人 怎樣轉帳戶也可以

凱特的腕輪
唔知算道具定能力呢
道具的話轉帳戶就無左
不過 現在凱特已經唔存在
大火燒死哂了~
keijoey 08:22 AM 02-28-11
作者: 朔望~:
真係好期待主線會係ps3出(因為我得ps3)
psp就免了...真係 一次就夠
隻psp好雷~?
stcdavidhk 08:42 AM 02-28-11
作者: keijoey:
隻psp好雷~?
打棒球game

主流for小學生用

所以唔係雷唔雷ge問題(雖然故事我幾like)
pet3 08:42 AM 02-28-11
隻psp好雷~?

當然訂完PSP限定日版 玩到爆機.....
故事狂改 (連主線都改了)
系統是打棒球

雖然是玩私服
但男主角同班假的PC(AI) 玩得好開心
我PSP 的桌面就是小清水彩花

再睇下第1集BD 果個碟中影像特典
好像好吸引!!!
PV 欺騙真強 竟然可以這樣廢的遊戲 包裝到咁勁

但PSP套 限定就真係好正
全系列的第1集BD 動畫+GU 1-3 換回來的 真結局
代官 08:48 AM 02-28-11
雖然link個系統低能
但有幾場boss戰佢又整得幾過癮
朔望~ 05:01 PM 02-28-11
隻psp好雷~?
同樓上講一樣
故事係可以的 無問題
但系統 初初就幾有趣既
但玩耐左就
boss戰算係有特色

以.hack呢d故事容量咁大 放落psp到有d難度
我唔想用psp黎睇漫畫

當然訂完PSP限定日版 玩到爆機.....

故事狂改 (連主線都改了)

系統是打棒球

雖然是玩私服

但男主角同班假的PC(AI) 玩得好開心

我PSP 的桌面就是小清水彩花

再睇下第1集BD 果個碟中影像特典

好像好吸引!!!

PV 欺騙真強 竟然可以這樣廢的遊戲 包裝到咁勁

但PSP套 限定就真係好正

全系列的第1集BD 動畫+GU 1-3 換回來的 真結局
限定版個包裝真係唔錯呀
我果時都忍唔住買左限定版