Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED
JMi 12:57 PM 02-26-14
作者: kin~kin:
呢單大鑊野喎…有排無得出喎
哦 唔係好耐姐 6月2日就判架啦
到時KNICKS入到FINALS咪出得返來打囉 lol
斷空我 01:03 PM 02-26-14
作者: JMi:
到時KNICKS入到FINALS咪出得返來打囉 lol
幾年至十幾年後?
Shadow 神 10:14 PM 02-26-14
作者: 二伍:
如果簽返d正常人
Melo應該會留低
依家我諗希望係得 15-16 player option 的 rondo 同 love??
但我又唔知今年夏天 knicks 有乜去 trade 佢地
又或者 melo 會唔會等多年,然後佢地 FA 過黎????
Penny仔 08:45 PM 02-28-14

Manu 毫無疑問上榜
Shadow 神 09:44 PM 02-28-14
我反而鐘意 10 個人揾波個球
後面 shaq 都好正

另外 danny granger 會簽 clippers,睇黎今年佢地志在必得
C. Butler 可能去熱火 ...
即係今年 final 一定係 clippers/thunder VS heat/pacers ????
Penny仔 10:24 PM 02-28-14
Clippers 呢d 真係有殺錯冇放過
其他球隊一放人佢就即簽
尤其sf 呢個位之前簽過s jackson, 最近又入左土佬
當然granger點都好過用土佬
kin~kin 10:39 PM 02-28-14
我覺得Clippers簽Big Baby簽得好。
JMi 12:58 AM 03-01-14
係慘在REDDICK傷出 唔係可能唔洗簽GRANGER
二伍 01:51 AM 03-01-14
有granger真係可能會令杜蘭特攻力大減
JMi 02:06 AM 03-01-14
作者: 二伍:
有granger真係可能會令杜蘭特攻力大減

有咩關係...
簽PAUL GEORGE就話姐
DC 97 09:18 AM 03-01-14
換左返黎又放走佢~
其實點解要咁做?
Penny仔 01:39 PM 03-01-14
作者: DC 97:
換左返黎又放走佢~
其實點解要咁做?
換左個pick, 同省了$$$
POISON 01:51 PM 03-01-14
作者: Penny仔:
換左個pick, 同省了$$$
嚴格黎講無省到$
Granger一份約已經貴過晒兩個加埋仲要多幾M
只能話76人為左個第二輪pick,你可以去到幾盡
Penny仔 02:15 PM 03-01-14
作者: POISON:
嚴格黎講無省到$
Granger一份約已經貴過晒兩個加埋仲要多幾M
只能話76人為左個第二輪pick,你可以去到幾盡
買斷可以打折既, 不過計落可能都係差唔多就真...

dragic 又刷career high....beldsoe 同 barbosa 幾時出得返?
就黎頂唔順了
Penny仔 02:43 PM 03-01-14

Blake 神......
kin~kin 11:48 PM 03-02-14
76人終於retire左3號衫,AI…
不死game神 01:26 AM 03-03-14
granger簽左返黎,希望可以打正選,轉返matt banes打後備,jj 如果出得返俾佢打後備好過打正選,crawford打正選,咁就夠晒勁,thunder同馬刺就唔會夠砌
JMi 12:27 PM 03-03-14
連bench jordan都waived... 唔知仲有無隊要佢
Penny仔 10:07 PM 03-03-14
作者: JMi:
連bench jordan都waived... 唔知仲有無隊要佢
過左deadline 先waived...如果唔係既話會有其他playoff team會搏下
而家要等下季要落班真係難d
Shadow 神 01:57 PM 03-04-14
LBJ 今日對貓仔拎 61pt 仲要成 67% FG ...
真係恐怖 ...
Penny仔 10:30 PM 03-04-14
作者: Shadow 神:
LBJ 今日對貓仔拎 61pt 仲要成 67% FG ...
真係恐怖 ...
LBJ好似曾經話過, 如果自己起手3x 次就可以拎60分以上
佢果然做到了

Kidd-Gilchrist真係慘, 今季分別比對位的Melo 同 LBJ 入6Xpts....
JMi 10:41 PM 03-04-14
blazers居然真係輸比lakers 會唔會跌返去爭第8 XD
Shadow 神 12:05 PM 03-05-14
今朝 rockets 大好形勢下 harden 竟然整個超級 turnover
差 d 俾人追平

另外林書豪近排持續低迷,希望佢快 d 揾返信心啦
HEAD_HUNTER 11:58 AM 03-06-14
恭喜Nets,終於爬過50%
Penny仔 10:08 PM 03-06-14
Paul George 對bobcats 得2分......
你好唔好意思呀?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面