Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
國家隊討論區>2016年歐國杯討論區
小嘉 01:30 AM 06-17-16
出屎獨都好過用屎特
clie 10:59 PM 06-17-16
入波個Éder扭得好勁,一氣呵成入波
睇返佢意甲,上半季喺國米入一球,下半季借去森多利亞入12球
睡典全場零中龍
sugihara 12:34 AM 06-18-16
艾達其實廢廢地
不過睇返上場例牌隱形嘅音樂比利都忽然爆seed,就知無咩唔可能
Iro 12:37 AM 06-18-16
克羅地亞好爽 同其他搓波隊係速度上好大對比
東條希 01:34 AM 06-18-16
瑞典踢得都唔多積極,個款好似想搏和算,點知臨尾反艇
話說今屆真係臨尾多驚喜
小嘉 01:49 AM 06-18-16
克羅地亞比D球迷疾一疾就無左2分
Iro 01:52 AM 06-18-16
自作自受 唔反輸好彩
mario0606 01:57 AM 06-18-16
今屆歐國杯D安檢真係…
由手機版發出
Busconcamp 08:00 AM 06-18-16
西班牙vs克羅...2隊都唔駛搏...
捷克玩完了
mario0606 02:28 AM 06-19-16
冰島對匈牙利果場最後又有人放煙…
由手機版發出
Busconcamp 12:44 AM 06-20-16
今屆看台咁多滋事分子
Busconcamp 12:46 PM 06-20-16
薄如紙?瑞士戰衣一扯即爛

【now.com體育】周日「法瑞戰」各取所需,一場0:0賽事精彩射門不多,反而瑞士在比賽中有4件球衣被扯爛,更值得探究。

一場比賽,竟有4件戰衣報銷,且俱發生在同一隊球員身上,實屬罕見。在這場歐國盃A組最後一輪比賽,瑞士先後有美密迪、格列沙加(Granit Xhaka)及比列安保路的波衫,在賽事中因與對方球員拉扯下爛掉,變成「露背裝」,其中沙加更是連續兩件波衫銷毀,令工作人員忙個不停,在場邊準備後備波衫幫他們更換。

到底是法國球員有大力金剛指,抑或由「豹牌」生產的瑞士波衫質料太差,網民較信後者。球衣設計現時雖採用高科技,但因講求輕便,旨在減輕球員負荷,可能導致質料太單薄,相對容易被毀,網民乘機戲謔現時波衫薄如紙,更指早前阿富汗那位美斯小球迷自製的膠袋波衫,可能較瑞士這一套更堅硬。 這次4件波衫報銷,瑞士場內的工作人員忙完後,現在將輪到「豹牌」公關要出謀獻策,來應對輿論。

puma波衫...
Gundam MK-2 09:05 AM 06-21-16
等睇葡萄牙次名出線同芥蘭16強相聚
mario0606 01:54 AM 06-22-16
烏克蘭三零部隊…
由手機版發出
mario0606 02:11 AM 06-22-16

德國、意大利條線難走到
JMi 09:28 AM 06-22-16
仲要西班牙落左下線
大國係晒下線 黑馬係晒上
Gundam MK-2 10:12 AM 06-22-16
干地尋晚有睇西班牙的話可能講晒粗口
Dangerous-boy 10:22 AM 06-22-16
作者: Gundam MK-2:
射失十二碼,仲唔係特登走線對意大利
JMi 11:13 AM 06-22-16
一定係想避開WALES同波蘭啦 XD
無題 12:04 PM 06-22-16
作者: Dangerous-boy:
射失十二碼,仲唔係特登走線對意大利
等睇c朗落埋下線
Busconcamp 12:25 PM 06-22-16
作者: Gundam MK-2:
低班牙即係低班牙
Gundam MK-2 01:42 PM 06-22-16
作者: 無題:
等睇c朗落埋下線
肥牛:唔駛咁快聚舊呀?

Busconcamp 12:49 AM 06-23-16
半場憑C7>蘭尼追平1:1
Squall-Lucifer 01:04 AM 06-23-16
下半場開場不久已經2:2
DC 97 01:11 AM 06-23-16
3:3
冰島果場又和~
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

返回主題版面