Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
~清談館~>I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門)
david 02:31 PM 07-31-15
作者: :
屯門兆康苑兆恆閣,下午近1時,一名40多歲男子由高處墮下,倒臥地上昏迷,送院搶救後傷重不治。
......
Squall-Lucifer 03:51 PM 07-31-15
德爾斯屯門分店被業主入稟追租

經營DSC德爾斯的德爾斯控股有限公司(前稱直銷中心有限公司),繼早前遭香港仔添喜大廈分店的業主入稟追租收樓後,其位於新屯門中心分店再被業主入稟高等法院追租及雜費共逾44萬元,要求收樓及賠償。
原告業主新屯門中心物業管理有限公司,控告德爾斯控股有限公司、擔保人許明順及連偉妍(均譯音)。入稟狀指DSC德爾斯於前年3月起以月租逾21萬承租該分店,租約原定2016年2月期滿。DSC德爾斯自今年6月起欠租及雜費共逾44萬元。
兩親剛好在這間店訂了梳化未付運
J+1 03:55 PM 07-31-15
廢場都要44萬租.......
由手機版發出
Squall-Lucifer 03:57 PM 07-31-15
新屯中不是鬼場來的嗎?
數次過去那邊都覺得人流超少的,雖然DSC在那邊佔地超廣就是了
Squall-Lucifer 10:36 AM 08-03-15
昨晚(8月2日)晚上8時有九巴60X的司機給人在屯門市中心巴士總站KO
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/2015...00822_001.html
J+1 11:56 AM 08-03-15
Dsc玩完...

近日傳出「執笠」的連鎖家電直銷店「DSC德爾斯」,今天在分店通知員工,確認消息。並通知持有鑰匙的工作人員,回公司的行政部。

通知說,因為財務負擔,公司決定全線結業,遣散員工。

早前「DSC德爾斯」,被香港仔添喜大廈分店的業主入稟追租收樓後,其位於新屯門中心分店的業主,亦被入稟高院,拖欠租金連雜費,要求賠償及收舖。另外,沙田連城廣場分店的業主香港鐵路亦入稟追租。

德爾斯近日以搬倉為由,展開清貨大行動,大批市民到各分店搶購貨品。
由手機版發出
Squall-Lucifer 12:09 PM 08-03-15
遭糕,張梳化還未有消息
luciferdark 06:25 AM 08-04-15
作者: Squall-Lucifer:
遭糕,張梳化還未有消息
搵定消委會啦...
Squall-Lucifer 10:08 AM 08-04-15
作者: luciferdark:
搵定消委會啦...
已上消委會網站屯form
亍 ◣ 06:55 PM 08-09-15
置樂無窮人了

左邊間開細舖....右邊係味皇餐廳,,,,,,

david 06:36 PM 08-12-15
http://www.openrice.com/zh/hongkong/...c=rvw2&con=rvw

有人試過沒?
捲毛老爺 12:22 PM 08-20-15
作者: 亍 ◣:
左邊間開細舖....右邊係味皇餐廳,,,,,,

尋日經過 係 左面係生果舖.... 味皇好多人食
J+1 07:37 PM 08-23-15
大興花園會唔會摺....

由手機版發出
luciferdark 07:56 PM 08-23-15
作者: J+1:
大興花園會唔會摺....

由手機版發出
唔好摺啊, 今日行過超好行, 尐野又齊
now_loading 10:58 AM 08-24-15
置樂好像冇間坐得好D 的茶餐廳, 美景都唔平而且幾hea, 去大快活可能好過佢
david 12:09 PM 08-24-15
作者: now_loading:
置樂好像冇間坐得好D 的茶餐廳, 美景都唔平而且幾hea, 去大快活可能好過佢
BLACKLIST佐多年
J+1 12:37 PM 08-24-15
作者: now_loading:
向住屯門公路屯景地下有都有幾間算係坐得下...再唔係就彩華...
由手機版發出
J+1 02:49 PM 08-30-15
終於肯封場重建...

由手機版發出
Garnet_Crow 10:02 AM 09-15-15
https://www.facebook.com/chengchungt...88546641319698

呢期熱狗泰博好勤力落屯門碼頭擺街站,看來他真的會於樂翠向AV仁挑機
捲毛老爺 10:10 AM 09-15-15
作者: J+1:
向住屯門公路屯景地下有都有幾間算係坐得下...再唔係就彩華...
由手機版發出
係車房區個邊 個間 隆輝 我覺得OK

開左2x年
Squall-Lucifer 10:47 PM 09-15-15
有沒人試過新墟雅都對面間餃子縣?好食嗎?
捲毛老爺 09:11 AM 09-16-15
作者: Squall-Lucifer:
有沒人試過新墟雅都對面間餃子縣?好食嗎?
晚上經常滿座 好難去試
Squall-Lucifer 12:43 PM 09-16-15
那看來可以一試
J+1 01:39 PM 09-16-15
置樂粉仔旁邊都好似有間?
由手機版發出
J+1 08:29 AM 09-24-15
同一個位之前間藥房玩完冇耐又開番間新嘅....都未開張就有人贈慶....

http://www.passiontimes.hk/article/09-23-2015/25849
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面