Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-14, 09:26 PM   #76
larrytai
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: hitachi 查看文章
重新開過日本ACC就解決問題啦
我堆vol.0是港版..... 過多一星期HK笨大無卡賣就應該無分區....
larrytai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 02:21 AM   #77
lwmanroy
Senior Gamer
秀茂坪快昇小王子

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDlwm1975
XBox Live GamertagMAN1975
Question

引用:
作者: larrytai 查看文章
我堆vol.0是港版..... 過多一星期HK笨大無卡賣就應該無分區....
但gameweely話分區喎,雖然日本同香港d卡都是25號買,要等人試左先?
lwmanroy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 02:35 AM   #78
lwmanroy
秀茂坪快昇小王子

引用:
作者: okabe 查看文章
隻GAME玩實卡...點同手機game?
我指抽卡的機率仲屈過手機game,佢畀你抽的方法同機率同可憐你係乞衣無分別。
雖然我明佢咁出game法好明顯係要你買實體卡,可能我不是打開卡game或課金game,一包$50(好像)得3張,$500有30張,有一半有多一定是垃圾,3分1正常野,即是你可能已有,有5張好野或勁野你都偷笑,我認真買隻ps4 game好過。
舊 07-13-14, 02:37 AM   #79
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
從邏輯上睇, 佢既然係標榜住World Class Online Battle, 啲咭就應該唔會分區, 否則一啲得日本先有嘅咭 (例如雜誌promo) 就要另外諗方法派先有得用, 如果相隔時間太長就唔多唔少會有不公平嘅狀况.

舊 07-13-14, 02:59 AM   #80
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: lwmanroy 查看文章
我指抽卡的機率仲屈過手機game,佢畀你抽的方法同機率同可憐你係乞衣無分別。
雖然我明佢咁出game法好明顯係要你買實體卡,可能我不是打開卡game或課金game,一包$50(好像)得3張,$500有30張,有一半有多一定是垃圾,3分1正常野,即是你可能已有,有5張好野或勁野你都偷笑,我認真買隻ps4 game好過。
呢種消費模式始終唔係人人接受到, 不過呢類抽卡Game就係咁先賺錢.

因為根本唔會有人想玩一次性消費但仲要抽卡嘅Game.

舊 07-13-14, 05:01 AM   #81
lwmanroy
秀茂坪快昇小王子

引用:
作者: psidef 查看文章
從邏輯上睇, 佢既然係標榜住World Class Online Battle, 啲咭就應該唔會分區, 否則一啲得日本先有嘅咭 (例如雜誌promo) 就要另外諗方法派先有得用, 如果相隔時間太長就唔多唔少會有不公平嘅狀况.
日本已有4張派先有的卡,又有書每月送一張,香港有沒有?
舊 07-13-14, 05:08 AM   #82
larrytai
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: lwmanroy 查看文章
日本已有4張派先有的卡,又有書每月送一張,香港有沒有?
你地仲可以等code丫.....我乜鬼都無
larrytai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 06:53 AM   #83
winsonhei
Insane Gamer
三防

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDRX-78_GP-03
小弟以上星期某Game書送嘅卡(RX-75)嚟測試日AC用得唔得,從而推論日版AC用唔到港版卡 '_>'
winsonhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 07:21 AM   #84
winsonhei
三防

大家有冇印像之前出嗰隻叫[ガンダムクロニクルバトライン]
舊 07-13-14, 03:54 PM   #85
objj
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: winsonhei 查看文章
我買左好多 佢玩一年到冇左..

舊 07-13-14, 06:00 PM   #86
lwmanroy
秀茂坪快昇小王子

引用:
我都覺b記d game多是好快玩完,之後又半年不夠又開第二d game,你睇佢玩具已知,最想賺晒你d錢。
舊 07-13-14, 07:25 PM   #87
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
gundam conquest 同gundam battle opertion 玩左2年了

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 07:47 PM   #88
winsonhei
三防

引用:
作者: Cucu 查看文章
gundam conquest 同gundam battle opertion 玩左2年了
我覺得呢兩隻唔可以相題並論,始終兩者玩法唔同
舊 07-13-14, 09:32 PM   #89
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
其實果battle sys 有甚麼特別?

此篇文章於 07-13-14 09:38 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 10:54 PM   #90
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
"You can if you clear the "combat mission" up the class in the "suppression war" while strengthening the force, to win not be able to get only be to play the game the "limited card" special. "

點解我睇唔明
幾年前考IELTS reading有7.5
係咪我退步左好多.....
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-14, 02:39 AM   #91
lwmanroy
秀茂坪快昇小王子

引用:
我覺得呢兩隻唔可以相題並論,始終兩者玩法唔同
認同!!果d game同卡game不同
舊 07-18-14, 10:12 AM   #92
Cucu
Game Master

日本咭牌不能登錄在香港地區。

舊 07-20-14, 12:44 AM   #93
objj

引用:
日本咭牌不能登錄在香港地區。
爆左一盒卡 希望有人 重複的可以交換

舊 07-20-14, 12:49 AM   #94
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: objj 查看文章
爆左一盒卡 希望有人 重複的可以交換
重複不是可以疊5張嗎??

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-14, 01:10 AM   #95
objj

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
重複不是可以疊5張嗎??
專用機同機c出得一
中左2張 duel 個人 同2張超兵

舊 07-20-14, 02:03 AM   #96
mihimaru GT

引用:
專用機同機c出得一
中左2張 duel 個人 同2張超兵
「専用機」と「パイロット」は同じ種類のカードを3枚まで重ねて登録できます。重ねた枚数に応じて能力が強化されます。

佢寫可以疊3張 GA WO
同PANINI FOOTBALL一樣

舊 07-20-14, 02:54 AM   #97
objj

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
「専用機」と「パイロット」は同じ種類のカードを3枚まで重ねて登録できます。重ねた枚数に応じて能力が強化されます。

佢寫可以疊3張 GA WO
同PANINI FOOTBALL一樣
好狗 禁 6星卡點..
爆一盒得4張閃
3X4 5X1
3X4 6X1
2X4 5X1 6X1

舊 07-20-14, 03:09 AM   #98
Cucu
Game Master

邊度有得賣??

舊 07-20-14, 03:15 AM   #99
objj

引用:
邊度有得賣??
MK 信和 UG
500=25= 60CARD

舊 07-20-14, 04:05 AM   #100
mihimaru GT

引用:
好狗 禁 6星卡點..
爆一盒得4張閃
3X4 5X1
3X4 6X1
2X4 5X1 6X1
一盒有4張閃算好啦
PANINI都係咁啦, D人成萬一箱箱咁爆

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WTB] MG GAT-X102 Duel Gundam 決鬥高達 重高達 買賣專區 1 08-10-13 10:40 PM
Battlefield: Bad company 神祕人1號 電視遊戲討論版 362 09-02-09 12:10 PM
my company pc... Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 13 12-30-08 12:03 PM
問~Duel savior 千野 衛 H-GAMEの部屋 5 10-19-05 04:30 PM
1/100 HG Duel Gundam 出左未? 毒雞ゲリョス 收藏品討論版 0 05-22-03 10:23 PM

現在的時間是 06:24 AM

手機版 | APP版