Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-22-05, 02:28 AM   #76
q^__^p
God of Gamer
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 小恐
好靚~~
把聲好甜~~

開頭d閃光燈令到我好唔舒服....
原本set好了錄影機,但臨出街前漏左個制,冇得睇呀~~~ T ________ T
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 08:12 PM   #77
q^__^p
Hobby收集者

《李英愛全面睇》做喇~~
笑容實在很甜美 感覺亦很襯切
(不過略嫌今日套衫有點"娘")
舊 05-22-05, 08:20 PM   #78
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: q^__^p
原本set好了錄影機,但臨出街前漏左個制,冇得睇呀~~~ T ________ T
尋晚都有唔少李英愛落機後既片段~~搵邪道啦

引用:
作者: q^__^p
《李英愛全面睇》做喇~~
笑容實在很甜美 感覺亦很襯切
(不過略嫌今日套衫有點"娘")
今晚件衫有點白雪公主feel~~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 08:30 PM   #79
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

頭尾都有班芭蕾舞團出黎, 根本一d關係都冇~~
話唔定係間芭蕾舞學校俾錢tvb上黎表演~~

半個鐘真係過得快~~

大乱闘X
舊 05-22-05, 08:33 PM   #80
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
有無人今日去左睇 ???
勁迫

舊 05-22-05, 08:35 PM   #81
q^__^p
Hobby收集者

引用:
尋晚都有唔少李英愛落機後既片段~~搵邪道啦

頭尾都有班芭蕾舞團出黎, 根本一d關係都冇~~
話唔定係間芭蕾舞學校俾錢tvb上黎表演~~

半個鐘真係過得快~~
等個節目warm弗 (不過也有點無厘頭)
咁快就做完...其實我最想睇落機左廘隊軉q,只可惜昨晚錯過了
舊 05-22-05, 09:02 PM   #82
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
代碼:
今天的英愛看似不大開心, 我直覺是, 第一, 整個大會都好像為"新
電視"而設, 好像擺英愛上"木台"一樣, 竟然短短數分鐘台詞內, 說出四五次
叫大家申請新電視...她來的目的不是為商業, 而是為我們一班影迷的, 如今
這安排恐怕給英愛留下一個壞印象....
tvb的司儀說出的,然後英愛才說

頭先去"李英愛香港影迷會"睇,其中一個會員去完愉景新城的感想,令我明白香港人事事以商業行先 (雜誌又成日老吹新聞),李英愛講過唔做商業活動,來港係感謝觀眾,但如果唔講又怕得罪tvb,真係進退兩難

呢道變左李英愛討論區

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 09:02 PM   #83
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
今日愉景新城真係迫爆人

舊 05-23-05, 02:38 AM   #84
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
TVB好奸~~~~~利用盡人, 又美其名多謝~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-05, 04:42 PM   #85
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
邪道左番黎
原來得4個字睇
無線有點離譜....
播之前屈人申請個d野-.-

英雄聯盟: Rosicky

此篇文章於 05-23-05 04:48 PM 被 Rosicky 編輯。
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-05, 08:53 PM   #86
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
好明顯今次係商業目的...
星期六個節目無端端又訪問下街坊們對醫道o既睇法...
跟住星期日個錄影節目宣萱做主持..怪怪的....
又勁播新電視廣告..
目的實在太明顯啦...

好似而家申請有線有大長今dvd送?

小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-05, 08:59 PM   #87
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 小Sakana魚
好似而家申請有線有大長今dvd送?
無錯~
仲要係特別版~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-05, 09:02 PM   #88
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

今晚個李英愛謝謝你的愛仲要放係醫道之後做~
擺明想谷埋套醫道~

大乱闘X
舊 05-23-05, 11:20 PM   #89
q^__^p
Hobby收集者

引用:
今晚個李英愛謝謝你的愛仲要放係醫道之後做~
擺明想谷埋套醫道~
睇見昨日在愉城的墟陷情況,真有如皇后出巡一樣,相信愉城開幕以未試過咁犀利

P.S. 無線也太過了吧,要李小姐作新台啟動儀式

此篇文章於 05-23-05 11:35 PM 被 q^__^p 編輯。
舊 05-23-05, 11:31 PM   #90
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
李英愛束起d頭髮,著古裝靚d

舊 05-23-05, 11:37 PM   #91
q^__^p
Hobby收集者

引用:
作者: 紫色螢火蟲
我覺得落機的模樣也很漂亮啊~~
舊 05-23-05, 11:44 PM   #92
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
引用:

同我想法一樣,我最喜歡她穿白色的醫女裝

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 01:36 AM   #93
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
聽日TVB週刊"李英愛封面"一定好搶手
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 01:44 AM   #94
平本一樹
Game Master

註冊日期: Sep 2003
禮拜日下午係偷景新城真係迫爆人

有D人仲專程帶條長梯、椅子黎睇@@

迫到根本我連李英愛個樣都見唔到
平本一樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 09:43 AM   #95
Zaku
The One

引用:
作者: Hoffman
聽日TVB週刊"李英愛封面"一定好搶手
攪到差唔多成世仔都唔買呢本書既我..... 都想買番本~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-05, 12:48 PM   #96
提子
Crazy Gamer
Gemma Ward

引用:
http://groups.msn.com/_Secure/0RgCTA...22754565032368

好靚靚

舊 08-02-05, 02:47 AM   #97
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

8月15日 華娛電視 首播~
好似未講咩時段, 詳情日後留意

大乱闘X
舊 08-02-05, 11:32 AM   #98
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
引用:
8月15日 華娛電視 首播~
好似未講咩時段, 詳情日後留意
我都見到
又有得睇 \/

舊 08-15-05, 08:56 PM   #99
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

華娛重播中 / /
一日兩集, 好勀....

大乱闘X
舊 03-24-14, 10:56 PM   #100
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
10年已過

《大長今2》計劃10月播出 李英愛演出意願大
http://www.nownews.com/n/2014/03/23/1161256
引用:
《大長今》續集拍攝計劃近日終於曝光,據悉,李英愛仍是可能性最大的主角人選。若李英愛確定演出續集,則男主角池珍熙等其他主要演員續演《大長今2》的機會也很大。《大長今2》編劇日前也証實:「該劇計劃將於今年10月播出。」

《大長今》落幕 (2004年)後至今將近10年的時間。李英愛對出演續集有很大意願並積極爭取。根據朝鮮日報指出,李英愛的律師對於出演一事回應:「雖尚未正式簽約,但今年1月已接到劇本,正在積極考慮此事,估計會演出。」
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
トルネコの大冒険3 討論區 亞飛 手提遊戲機討論版 43 07-28-04 01:12 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
SOUL CALIBUR2 攻略交流區 neo2046 攻略及心得交流區 577 10-28-03 12:31 AM

現在的時間是 02:32 AM

手機版 | APP版