Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-08-11, 07:51 PM   #76
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
睇完後感.....THE WORLD真係出的話一定大賣....GU那隻玩法都唔錯
....又係令子.....那PC....官方野來GA?....為何你公會的人..全都係GU人物....
我見到三木...但唔似係GU那個...男人搖光.....小鳥.....小說的人物都有....
又那麼多人中招......官方好似又唔做野......
予告....有奧生出現.....不過睇來都係片來的
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-11, 06:57 PM   #77
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
一個RAID去推一隻2個人就推倒的BOSS嗎?
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-11, 07:04 PM   #78
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
呢隻應該勁過之前個隻好多la
之前舊版lv最多都係得幾十,gu個時已經200
如果同次前個隻一樣呢團人真係廢,當年2條友就ko呢隻野(當時重要最多限3人一組)
真正的 第1隻先勁 對比難度下
當時還是封測
我方lv 限制左
現在是敵人 200 你200 都只係 打和

而且無人講你知佢 係反系攻擊無效化
你根本贏唔到

蒼天蒼海 是 剛好相彩先贏到

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-11, 08:18 PM   #79
wm4
Junior Member

註冊日期: May 2006
引用:
作者: ouki 查看文章
睇完後感.....THE WORLD真係出的話一定大賣....GU那隻玩法都唔錯
我記得.... 其實the world以前真係出過

結果唔係想像中咁大賣
wm4 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-11, 09:47 PM   #80
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: pet3 查看文章
真正的 第1隻先勁 對比難度下
當時還是封測
我方lv 限制左
現在是敵人 200 你200 都只係 打和

而且無人講你知佢 係反系攻擊無效化
你根本贏唔到

蒼天蒼海 是 剛好相彩先贏到
當時已經係正式版黎架la

隻野係d招各有不同既附加效果,要專登死左去解效果之復活,仲有一下死既招,
佢地本身lv都未封頂而且道具有限,難打係正常架la

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-11, 02:13 AM   #81
pet3
The One

引用:
作者: wm4 查看文章

結果唔係想像中咁大賣
佢果隻 係ps2 道出用回r1 的方法咁玩
ps2 當時的上網方法
好難會大賣啦..........
現在ps3 就唔同啦
人人都上到網

--------------------------------------------
第2集 終於在 1天之內完成了
跳樓果道好好笑

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, P3F(9月?)
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 02-27-11, 03:50 AM   #82
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
隻貓仔 係唔係 醫院個 細路?

要搵既人7年前已經死左,咁佢果時咪好細個?
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-11, 08:22 AM   #83
pet3
The One

引用:
作者: shooter 查看文章
隻貓仔 係唔係 醫院個 細路?

要搵既人7年前已經死左,咁佢果時咪好細個?
果個世界好多天才細路........by 米蕾優

FGO 目標預算
舊 02-27-11, 09:02 AM   #84
ouki
戸松控

引用:
果個世界好多天才細路........by 米蕾優
D天才仲多數係日本人.....

パイ出到DATA吸收....姐係那PC又是憑神系PC!?....
直接憑神化不是比較實際....其他人又見唔到GE.....

パイ俾那段片直O.....只係得志乃..奧叔...司.....其他中左招的主要角色都冇出.....
睇來其他人都係冇機會出場.......正常人見過鬼都會怕黑GE
舊 02-27-11, 09:13 AM   #85
ouki
戸松控

引用:
作者: wm4 查看文章

結果唔係想像中咁大賣
我指帶眼鏡就可以玩這方式
舊 02-27-11, 10:21 AM   #86
pet3
The One

引用:
作者: ouki 查看文章
D天才仲多數係日本人.....

パイ出到DATA吸收....姐係那PC又是憑神系PC!?....
直接憑神化不是比較實際....其他人又見唔到GE.....

パイ俾那段片直O.....只係得志乃..奧叔...司.....其他中左招的主要角色都冇出.....
睇來其他人都係冇機會出場.......正常人見過鬼都會怕黑GE
紋章係跟人的id
所以gu果8個人轉帳戶都會保留力量

楚良時接下的 死之恐怖第1相 係長谷雄中能用的原因

FGO 目標預算
舊 02-27-11, 12:38 PM   #87
dust11

用妹樣黎引妹控出黎
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-11, 01:02 PM   #88
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
紋章係跟人的id
所以gu果8個人轉帳戶都會保留力量

楚良時接下的 死之恐怖第1相 係長谷雄中能用的原因
唔係跟PC既咩?
ID一定唔同LA,冇話過R:1既PC可以繼承過R:2

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-11, 02:03 PM   #89
pet3
The One

引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
唔係跟PC既咩?
我講緊人的基因ID
唔係帳戶ID

FGO 目標預算
舊 02-27-11, 06:30 PM   #90
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
佢果隻 係ps2 道出用回r1 的方法咁玩
ps2 當時的上網方法
好難會大賣啦..........
現在ps3 就唔同啦
人人都上到網

--------------------------------------------
第2集 終於在 1天之內完成了
跳樓果道好好笑
PS2真係無可能大賣...個時PS2上網極為不方便同埋SONY個陣好鎖國無HK代理...
而家PS3雖然上網好左但若果做網遊依然未知成功率...點都唔夠PC方便,FF14又雷到連PS3版都無限期延後~暫時都無可以借鏡既網遊係PS3上出現...
前題都係佢快D出高清.HACK吧...PSP個隻真係杯具...
-----------------------------------------
花澤配音最近配音D角色都好歡樂
話說PET3兄MSN好耐都唔見ON

此篇文章於 02-27-11 06:35 PM 被 grxgr 編輯。
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-11, 07:04 PM   #91
pet3
The One

引用:
作者: grxgr 查看文章
PS2真係無可能大賣...個時PS2上網極為不方便同埋SONY個陣好鎖國無HK代理...
而家PS3雖然上網好左但若果做網遊依然未知成功率...點都唔夠PC方便,FF14又雷到連PS3版都無限期延後~暫時都無可以借鏡既網遊係PS3上出現...
前題都係佢快D出高清.HACK吧...PSP個隻真係杯具...
-----------------------------------------
花澤配音最近配音D角色都好歡樂
話說PET3兄MSN好耐都唔見ON
我一直有on
你錯手黑名單我咋 ?

FGO 目標預算
舊 02-27-11, 07:43 PM   #92
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
我一直有on
你錯手黑名單我咋 ?
沒有啊~
可能係MSN2011有既問題...
你試試我度點右鍵"對此人顯示為離線/上線"切換一下睇睇會唔會令我見得返你

可睇呢單新聞
http://www.am730.com.hk/article.php?...e=45846&d=1423

此篇文章於 02-27-11 07:48 PM 被 grxgr 編輯。
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-11, 12:19 AM   #93
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
唔係跟PC既咩?
係跟PC
但照套野本身果種設定法
外觀同PC既本質應該係兩回事

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-11, 03:17 AM   #94
朔望~
Game Master
妹控

真係好期待主線會係ps3出(因為我得ps3)
psp就免了...真係 一次就夠
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-11, 08:16 AM   #95
pet3
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
係跟PC
但照套野本身果種設定法
外觀同PC既本質應該係兩回事
主要就是跟 玩家的身體ID(你也可以當是身體因子)
所以 轉咩PC 都有這效果

而別人使用這帳戶 也沒法使用憑神之力

八相被選中的人 怎樣轉帳戶也可以

凱特的腕輪
唔知算道具定能力呢
道具的話轉帳戶就無左
不過 現在凱特已經唔存在
大火燒死哂了~

FGO 目標預算
舊 02-28-11, 08:22 AM   #96
keijoey
桐乃 x MIX

PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
真係好期待主線會係ps3出(因為我得ps3)
psp就免了...真係 一次就夠
隻psp好雷~?
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-11, 08:42 AM   #97
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: keijoey 查看文章
隻psp好雷~?
打棒球game

主流for小學生用

所以唔係雷唔雷ge問題(雖然故事我幾like)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-11, 08:42 AM   #98
pet3
The One

引用:
隻psp好雷~?

當然訂完PSP限定日版 玩到爆機.....
故事狂改 (連主線都改了)
系統是打棒球

雖然是玩私服
但男主角同班假的PC(AI) 玩得好開心
我PSP 的桌面就是小清水彩花

再睇下第1集BD 果個碟中影像特典
好像好吸引!!!
PV 欺騙真強 竟然可以這樣廢的遊戲 包裝到咁勁

但PSP套 限定就真係好正
全系列的第1集BD 動畫+GU 1-3 換回來的 真結局

FGO 目標預算

此篇文章於 02-28-11 08:45 AM 被 pet3 編輯。
舊 02-28-11, 08:48 AM   #99
代官

註冊日期: Feb 2005
雖然link個系統低能
但有幾場boss戰佢又整得幾過癮

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-11, 05:01 PM   #100
朔望~
Game Master
妹控

引用:
隻psp好雷~?
同樓上講一樣
故事係可以的 無問題
但系統 初初就幾有趣既
但玩耐左就
boss戰算係有特色

以.hack呢d故事容量咁大 放落psp到有d難度
我唔想用psp黎睇漫畫

引用:
當然訂完PSP限定日版 玩到爆機.....

故事狂改 (連主線都改了)

系統是打棒球

雖然是玩私服

但男主角同班假的PC(AI) 玩得好開心

我PSP 的桌面就是小清水彩花

再睇下第1集BD 果個碟中影像特典

好像好吸引!!!

PV 欺騙真強 竟然可以這樣廢的遊戲 包裝到咁勁

但PSP套 限定就真係好正

全系列的第1集BD 動畫+GU 1-3 換回來的 真結局
限定版個包裝真係唔錯呀
我果時都忍唔住買左限定版

此篇文章於 02-28-11 05:06 PM 被 朔望~ 編輯。
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「.hack//」完全設定資料集 .hack//Archives_03 Light Edition neo2046 電視遊戲討論版 9 11-27-13 07:01 PM
[Help]俾人hack...!? 呂鳳仙 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-06-07 08:39 PM
xanga被hack? Carlsberg 手機資訊/電腦軟硬討論 9 12-19-05 09:18 PM
IE被hack... Sandalphon 手機資訊/電腦軟硬討論 1 02-07-04 07:45 PM
討論.hack Asurada 攻略及心得交流區 45 07-30-03 08:29 AM

現在的時間是 11:37 PM

手機版 | APP版