Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後
日本動漫畫討論版>福本伸行「賭博黙示録カイジ」「アカギ 〜闇に降り立った天才〜」総合THREAD
Cube 09:23 PM 11-21-07
冇人睇? 咁快沉低...

個肥仔超賤 , 不過開c 又係太易信人...
連低褲都要除埋既房竟然可以帶到錢入去...

仲有,今集先發現...點解成個場得男人...
亍 ◣ 09:42 PM 11-21-07
玩牌4分鐘,賣星應該一分鐘未夠...咁就用左一集時間了
鳳熾魂 02:33 AM 11-22-07
作者: Cube:

開司一早就唔應該信肥仔,個肥仔之前都背判過佢地,應該交俾安畑啦
nacho 04:56 AM 11-22-07
作者: Castor:
開司一早就唔應該信肥仔,個肥仔之前都背判過佢地,應該交俾安畑啦
E+ 咁樣,
真係 諗唔到 開司 點翻生
Kaede楓 10:00 AM 11-22-07
呢套野OK好睇
d人係多口水
但配埋d bgm睇到我好緊張
Kewellma 12:39 PM 11-22-07

同感...除左班黑衫容許帶錢入去之外都諗唔到點解底褲都要除埋先入到既黑房居然可以帶到錢入去
河野貴明 04:34 PM 11-22-07
死肥仔又玩叛變 b
James7s 06:07 PM 11-22-07

因為女的應該要直接拎去做雞?
或者係「男女子組應該分開比賽」原則?
新月 01:11 PM 12-20-07
出到12了~
亍 ◣ 09:14 PM 12-20-07
箴言唔得
James7s 01:18 AM 12-21-07
嗯… 那個老頭明顯是變態的嗎?口水太多啦… 有晒一切魔王的條件︰多口,腹黑,傲嬌……
James7s 02:21 AM 12-21-07
開治懺言

(偽)
這是不可違背的真理,現實;所以推吧﹗要推﹗沒什麼好羞恥的、我要為了我自己而推﹗推倒﹗推倒﹗推倒﹗現在擋著我路的就是敵人﹗敵人﹗敵人﹗……
那無力的背影,在床邊上哭泣的蘿莉…
我究竟想幹什麼、不推她自己就會被推、不推她自己就會被推、不推她自己就會被推、不推她自己就會被推……
但是,我推不了﹗我推不了﹗我推不了﹗我推不了﹗我推不了﹗即使不推她自己就會被推,我也下不了手、我下不了手、我下不了手啊……

fiendray 11:46 AM 12-22-07
作者: James7s:
開治懺言

(偽)
這是不可違背的真理,現實;所以推吧﹗要推﹗沒什麼好羞恥的、我要為了我自己而推﹗推倒﹗推倒﹗推倒﹗現在擋著我路的就是敵人﹗敵人﹗敵人﹗……
那無力的背影,在床邊上哭泣的蘿莉…
我究竟想幹什麼、不推她自己就會被推、不推她自己就會被推、不推她自己就會被推、不推她自己就會被推……
但是,我推不了﹗我推不了﹗我推不了﹗我推不了﹗我推不了﹗即使不推她自己就會被推,我也下不了手、我下不了手、我下不了手啊……
好正
新月 06:51 PM 12-27-07
13...怪物!
James7s 03:41 AM 12-28-07
開治箴言

太田:蘿莉好萌!蘿莉好萌!
開司:你所感受到的萌只是幻象,只是你的幻覺!只是你的幻覺!冷靜一點太田!
太田:要推下去了!誰來救救我!我快要推下去了!
開司:傻瓜!別碰她,你剛才也看到了吧!推下去就變人渣了!佐原,你在幹甚麼!制止他,快制止他啊!太田,聽見了嗎?住手,別去碰她!看著我,太田,看著我,看著我啊!太田,看我這邊,看我這邊啊!拜托你了,看著我啊!看我,看看我啊!看著我,太田,太田!太田~~~~~~~~~~~~~~~!

引自k島~
某F 03:27 PM 12-28-07
呢集正到真係唔識點形容好
voodoo_cowboy 08:36 AM 01-12-08
呢兩集太正,雖然好簡單,但真係好緊張!!

仲有唔夠十集,唔知有咩玩?
亍 ◣ 11:28 PM 01-24-08
開司你就快d去爆頭啦....明知係個局都咁興奮

睇住真人旁白講旁白好奇怪...
亍 ◣ 10:15 PM 02-14-08
一次睇1819.....都係o個句.....開司你快d去爆頭啦.....成大半個鐘都係度叫....
亍 ◣ 09:16 PM 02-29-08
21....頂....咁都拖到一話

葡京都去埋....
亍 ◣ 09:39 PM 03-07-08
冇人睇啦?

今集正~鐵板燒
chaos0926 12:34 AM 03-08-08
作者: jaVaj ◣:
冇人睇啦?

今集正~鐵板燒
實有人睇
不過套野幾嚴肅下/多口水,好難搵到位傾

今集箴言麻美好似成日俾人啤到實
Kewellma 02:55 AM 03-08-08
一直都有繼續睇,得番幾集,唔知佢點埋尾呢,之前拖戲拖得咁勁
CardGameDan 10:31 AM 03-08-08
作者: Kewellma:
一直都有繼續睇,得番幾集,唔知佢點埋尾呢,之前拖戲拖得咁勁
都唔好話拖戲既...得12本漫畫的份量其實好快就會講哂,至於埋尾就應該會跟番漫畫咁收尾...
亍 ◣ 10:26 AM 04-04-08
25完....晒冷o既後果

希望成事啦

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後

返回主題版面