Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 295 345 385 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 405 445 495  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
布甸 11:53 AM 02-05-16
隻 external 難唔難拆?上網睇片好似要好暴力咁...
陣間出旺角格價先~
埃及使者 12:20 PM 02-05-16
得個外殼難拆
拆左後搵野係HDD側面空隙鬆一鬆就得
ゆり 01:12 PM 02-05-16
作者: 埃及使者:
我自己當初都係打算500GB+2TB EXT
但衰身癢又想試下拎GAME,就買左1TB版+2TB EXT自己換

唔難換,而且最好新機未玩就換
我都係REINSTALL 10分鐘唔夠就搞掂

2TB多數都係推薦死雞BACKUP PLUS SLIM 2TB
而且仲送200GB ONE DRIVE (有限期)
見人講又分咩V2乜物先死
埃及使者 06:25 PM 02-05-16
邊理得咁多
仲理就唔使玩啦
布甸 10:02 PM 02-05-16
係 sony store 買左 $3180 1TB,
除o左 uncharted & 3 個月會藉外,
仲送多個 cover(雖然無咩用),
同電子現金劵,無記錯應該係 $100。

而家登記 digital game,請問 PSN ID 即係咩?
HK PSN 個 Login ID?個 email?

ps. 已登記...
pss. 估唔到隻 external HDD 又無想像中咁難拆,
只係一插一轉,幾野就開o左,
埃及使者 11:34 PM 02-05-16
恭喜入手
我仲繼續緊奧丁XD

網上睇好似好難開
但自己拆隻HDD就覺得好鬼易
ゆり 12:56 AM 02-06-16
恭喜入手
我仲繼續緊奧丁XD

網上睇好似好難開
但自己拆隻HDD就覺得好鬼易
拆開NOTEBOOK,呢隻HDD EASY JOB到

今日一口氣搞晒所有PS機

PS4 500>2000

PS3 120>1000

PSV 16>64

$$$$$$
布甸 11:14 AM 02-06-16
雖然有新機,但未有 game 玩... 隻 uncharted 無貨,
要年後先有。

請問有咩 PS4 正 game 推介?本身中意 uncharted(買機都係為佢)
同蘿菈呢類 game。

剛剛登記部機,送多 3 個月保養;依家睇返尋日登記 free game 時用o左 Login ID,
唔係用 PSN ID... 唔知有無問題... (不過之前見 free game 已送完,睇黎都係無望)
貓太部 02:47 PM 02-06-16
psn好多game做新年特惠,有d平到幾十蚊~
wing 03:50 PM 02-06-16
作者: 布甸:
雖然有新機,但未有 game 玩... 隻 uncharted 無貨,
要年後先有。

請問有咩 PS4 正 game 推介?本身中意 uncharted(買機都係為佢)
同蘿菈呢類 game。

剛剛登記部機,送多 3 個月保養;依家睇返尋日登記 free game 時用o左 Login ID,
唔係用 PSN ID... 唔知有無問題... (不過之前見 free game 已送完,睇黎都係無望)
the last of us
ck001100 04:50 PM 02-06-16
Hello各位ching, 小弟剛剛買了PS4, 返屋企第一時間更新同login PSN (日本), 但去到確認email時就話確認唔到.
之後我開返部PS3同PSV, 兩部都要更新, 更新完同樣話確認唔到email. 我上日本PSN web site login 都係唔得(去account 管理果版都係話email有問題), 但呢個email address 係一向用緊
小弟有幾個月冇打機, 唔知係咪miss 左d野
有冇ching 肯賜教?
yorkyork 05:08 PM 02-06-16
我試過咁係我改完登入email之後,
你幾個月冇打會唔會比人改左email...?
你試下查下你個PSN名你冇玩呢段時間有冇動靜
ck001100 05:13 PM 02-06-16
作者: yorkyork:
我試過咁係我改完登入email之後,
你幾個月冇打會唔會比人改左email...?
你試下查下你個PSN名你冇玩呢段時間有冇動靜
我PSN email address 冇改過, 一向用緊hotmail
佢俾我轉email address, 我轉用gmail 都係唔得
我見巴哈都有人有呢個問題
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=19386&tnum=2

請問ching 你現在是login到?
yorkyork 05:20 PM 02-06-16
篇野咁新咁應該新問題黎,
唔清楚冇機係身,sorry
ck001100 05:24 PM 02-06-16
作者: yorkyork:
篇野咁新咁應該新問題黎,
唔清楚冇機係身,sorry
多謝ching回覆
埃及使者 06:14 PM 02-06-16
我自己都LOGIN唔返日本PSN
加新使用者都唔得
PS3壞前都仲玩緊
但就用香港PSN LOGIN+設定左

唔知係咪同PS4既SETTING有關
ck001100 06:35 PM 02-06-16
原來係PSN email系統有問題
http://www.jp.playstation.com/psn/state2.html
劍仔 08:32 PM 02-06-16
想問下係邊買ps4好d? 今日上左旺角sony store話冇晒1tb, 唔知其他sony store仲有冇, 定係藍店買其實都差唔多?
埃及使者 08:33 PM 02-06-16
作者: 劍仔:
想問下係邊買ps4好d? 今日上左旺角sony store話冇晒1tb, 唔知其他sony store仲有冇, 定係藍店買其實都差唔多?
惠豐?
我之前問過話要過年後先有

去藍店買啦
布甸 09:40 PM 02-06-16
我尋日先係 MK sony store 度買咋喎,
咁快無哂?不過 MK store 過年後要搬,
可能因為咁唔 keep 咁多貨。
劍仔 11:46 PM 02-06-16
惠豐?
我之前問過話要過年後先有

去藍店買啦
係惠豐, 唯有聽日再出信和藍店睇睇啦

作者: 布甸:
我尋日先係 MK sony store 度買咋喎,
咁快無哂?不過 MK store 過年後要搬,
可能因為咁唔 keep 咁多貨。
我尋日拎住太多野冇上去, 諗住今日買點知冇晒...唔知尖沙咀 OR 銅鑼灣店仲有冇
holsety 12:30 AM 02-07-16
D game 一免費多人玩就勁斷,一至五都冇事,今晚勁斷。
hell diver 同gauntle 都係甘;;psn 問題定game server?
KENSNAKE 01:13 AM 02-07-16
作者: holsety:
D game 一免費多人玩就勁斷,一至五都冇事,今晚勁斷。
hell diver 同gauntle 都係甘;;psn 問題定game server?
我玩PS3 D GAME都係咁.一連線就斷.
布甸 09:23 AM 02-07-16
係惠豐, 唯有聽日再出信和藍店睇睇啦

我尋日拎住太多野冇上去, 諗住今日買點知冇晒...唔知尖沙咀 OR 銅鑼灣店仲有冇
打去問o下先啦,我隻 uncharted 過年後都要出老尖攞~
DC 97 09:27 AM 02-07-16
PSN特價買隻新刺客好玩定NEED FOR SPEED好玩?
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 295 345 385 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 405 445 495  ... 最後

返回主題版面