Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-25-12, 01:30 AM   #951
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: remi_kanzuki 查看文章
sorry剛剛比我雷的版友
通知唔到你我射左蛋蛋
下次你整個通訊
射核前出會好D
其實exia+02打到咁都差唔多
不過你D 格打唔晒係因為冇氣cancel??
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 01:36 AM   #952
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: 魔法之子 查看文章
下次你整個通訊
射核前出會好D
做咩打打下要開FC....
只係海牛+THE-O咋喎...

舊 02-25-12, 01:43 AM   #953
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
比魚大炒到傻左

今日既成就係出左兩次紅骨覺醒技combo
有下仲要end game
不過成日衰先落

舊 02-25-12, 01:45 AM   #954
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
我個隊友拎住隻lock on兄/紅渣
我真係唔知可以拎隻咩出黎打
拎住隻sf由頭拉落尾又冇可能
ooq 又唔識用
迪迪尼又會比你地集火打
除左拎隻x1fc出黎打之外
我諗唔到有咩機會打得贏
一係是但拎部機出黎比你地屈機算
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 01:47 AM   #955
no name
Junior Member

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDcyrus-tam
引用:
作者: VICT 查看文章
比魚大炒到傻左

今日既成就係出左兩次紅骨覺醒技combo
有下仲要end game
sorry 大大 10 鋪 10 鋪咁雷死你... 比魚大炒到超弱氣... 打到 pat 屎咁...
打打下惗返下晝段索性硬沖過去,不過都係突破唔到
no name 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 01:48 AM   #956
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
SOR!比人一下打死
由手機版發出
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 01:49 AM   #957
remi_kanzuki

註冊日期: Jun 2011
PSN  IDkanzuki_michael
引用:
作者: 魔法之子 查看文章
下次你整個通訊
射核前出會好D
核通信副acc有
不過看來主acc都整番個好d

引用:
入力失誤
不是出唔到就是出左橫特
可能是太久沒用了...
remi_kanzuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 01:50 AM   #958
no name

引用:
作者: 忍者 查看文章
其實我一入黎已經灰左...
打打下諗起下晝條片....不如學下...點知又OK喎...

不過個制好有問題...橫格成日變左後格...
原來下晝段片影響咁大,我成晚都係玩 “突擊” 自由,明明開房前打 ranking 係很有效的說一對魚大即劇炒車
舊 02-25-12, 01:52 AM   #959
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: no name 查看文章
sorry 大大 10 鋪 10 鋪咁雷死你... 比魚大炒到超弱氣... 打到 pat 屎咁...
打打下惗返下晝段索性硬沖過去,不過都係突破唔到
對住魚大呢 d 5示申
我呢d小雜魚都預左冇得贏咖啦
你見我nt1都令出黎玩就知我博炒
雖然居然有得贏下

舊 02-25-12, 01:57 AM   #960
no name

引用:
作者: VICT 查看文章
對住魚大呢 d 5示申
我呢d小雜魚都預左冇得贏咖啦
你見我nt1都令出黎玩就知我博炒
雖然居然有得贏下
我好認真 ga! 打死佢 1 隻有 10000 分我當贏左 ga na
不過後期真係好雷拉打又唔得強攻又唔得 so sad...
舊 02-25-12, 02:11 AM   #961
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
http://www.youtube.com/watch?v=oTsna...ature=youtu.be

新香港代表

http://www.youtube.com/watch?v=b8n0_...ature=youtu.be

突擊SF迎戰新香港代表...呢舖我當我贏左O架喇...

http://www.youtube.com/watch?v=qGDQi...ature=youtu.be

幸子ATTACK中鎗之外無被彈O既THE-O

舊 02-25-12, 02:56 AM   #962
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

天意同沙比鬥秒無得玩既…
由手機版發出
舊 02-25-12, 03:05 AM   #963
NoxHY
Game Master
SKE48推し♥

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDinmhrka0830
XBox Live Gamertag等人施捨...
sor....偉 雷左你咁多鋪
眼訓冇乜精神打...
NoxHY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 03:09 AM   #964
Vincent_XIII
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
PSN  IDViVi-Vincent
偉隻nu好勁抽
Vincent_XIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 03:10 AM   #965
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: Vincent_XIII 查看文章
偉隻nu好勁抽
同你夾足成晚就雷足成晚
偉隻Nu初頭我用TX仲夠打,之後完全打唔掂

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 02-25-12, 03:14 AM   #966

引用:
作者: mario0606 查看文章
同你夾足成晚就雷足成晚
我掛住玩冇事做姐XD想救你機又難
同可能太守,有時你第2隻打到就半血我都未死第1隻..
跟住先死出去打

佢隻nu刀槍不入咁
舊 02-25-12, 03:17 AM   #967
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
我掛住玩冇事做姐XD想救你機又難
同可能太守,有時你第2隻打到就半血我都未死第1隻..
跟住先死出去打

佢隻nu刀槍不入咁
之後我用天意夾你仲好D
不過天意出力真係唔多夠

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 02-25-12, 03:19 AM   #968
kamkam
匿名的好友

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDRainie--v3v
引用:
作者: 忍者 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=oTsna...ature=youtu.be

新香港代表

http://www.youtube.com/watch?v=b8n0_...ature=youtu.be

突擊SF迎戰新香港代表...呢舖我當我贏左O架喇...

http://www.youtube.com/watch?v=qGDQi...ature=youtu.be

幸子ATTACK中鎗之外無被彈O既THE-O
我都5記得左鋪the-o

舊 02-25-12, 03:25 AM   #969

引用:
之後我用天意夾你仲好D
不過天意出力真係唔多夠
見有時我第1隻就落你都full血已經唔錯啦..
果幾舖我都係靠狄花搵食
舊 02-25-12, 03:37 AM   #970
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
引用:
作者: 柑橘レモン 查看文章
sor....偉 雷左你咁多鋪
眼訓冇乜精神打...
我玩肥仔火焰戰士都雷你就真, 好鬼易中槍

引用:
偉隻nu好勁抽
引用:
同你夾足成晚就雷足成晚
唔關我事架, 係91隻死神做哂野咋
反而我之前PART KYOK12雷左佢好多局,
我少PART LOCKOFF, 成日無理佢自己一支箭標左上前食槍

舊 02-25-12, 03:38 AM   #971
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: Wayne L 查看文章
我玩肥仔火焰戰士都雷你就真, 好鬼易中槍
但我隻天意同你鬥放仔會下風
火焰戰士我係第1隻練既2500黎,但用用下覺得隻野好難走
夾住3000好難留命,之後練左新安洲
再加埋近期既Freedom同鐵奧就無點用隻野

引用:
唔關我事架, 係91隻死神做哂野咋
反而我之前PART KYOK12雷左佢好多局,
我少PART LOCKOFF, 成日無理佢自己一支箭標左上前中槍
我之前都夾佢隻Lockoff,我覺得隻野同Nu相性好差
夾佢我通常用TX

歡迎曼聯迷進入討論

此篇文章於 02-25-12 03:42 AM 被 mario0606 編輯。
舊 02-25-12, 03:43 AM   #972
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
引用:
但我隻天意同你鬥放仔會下風
我已經好少放仔, 成日要望住VINCENT隻DX唔係好得閒
佢一爆覺醒唔係我食炮就係PARTNER食炮

舊 02-25-12, 03:49 AM   #973

引用:
我已經好少放仔, 成日要望住VINCENT隻DX唔係好得閒
佢一爆覺醒唔係我食炮就係PARTNER食炮
唔係靠果幾炮都嬴唔到你地
最尾果場中少一炮就輸左
舊 02-25-12, 03:59 AM   #974
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
唔係靠果幾炮都嬴唔到你地
最尾果場中少一炮就輸左
其實我用DX果幾場咪又係咁

歡迎曼聯迷進入討論

舊 02-25-12, 08:23 AM   #975
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: no name 查看文章
我好認真 ga! 打死佢 1 隻有 10000 分我當贏左 ga na
不過後期真係好雷拉打又唔得強攻又唔得 so sad...
反而想問...尋晚點解你地2個唔圍我 咁著意去打魚大ge?
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
機動戦士ガンダム UC [已售] 武藤遊戲 電視遊戲討論版 352 07-16-12 10:35 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十四回 (歡迎約戰及加入M群) - 港psn已可下載freedom,自護號及Hi-nu 風之將 攻略及心得交流區 1006 02-16-12 07:52 AM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 vol.9(歡迎約戰及加入M群) - THE - O,紅腸已解禁,下期再解 FREEDOM ,戰神渣古同無料HI NU Dave 攻略及心得交流區 1006 01-18-12 05:47 PM

現在的時間是 12:25 PM

手機版 | APP版