Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2016年春活,大發數量夠嗎? VOL.10
Squall-Lucifer 12:27 AM 06-06-16
表示3-5向來都是無視開支走上路1戰2航2重1雷,4-5削血期都可佞用回同一配置,只是魚雷換成三式彈,但今個月4-5最後兩次出撃都用上了3戰3航的最大開支編成就是了(沒用上大和級但用上了Iowa)
Chris Redfield 12:43 AM 06-06-16
3-5我用1戰1重2雷2航行上路爆落去
4-5削血就1戰3重2航,斬就5戰1航行下路硬爆入去
Squall-Lucifer 12:56 AM 06-06-16
4-5下路因為要經過夜戰點,有り改的關係我反而一次都未行過,4-5本身要看該月你的運氣,好運的話你全程中路1戰2航3重(或2重1雷)便可以斬掉,不好運的話在削血期便要改用3戰3航(4戰2航)走中轉下路找黑48飲杯茶才可以見到港灣
蛋撻王子 12:58 AM 06-06-16
作者: 碧克:
個人喜歡放多隻水母,雖然有機會行北要F5,但道中有航空戰同兩枝先制雷會安全得多
水母嗎..
不過我唔太鐘意F5
我SETTING要搞番好多野
多謝師兄分享先

作者: Squall-Lucifer:
表示3-5向來都是無視開支走上路1戰2航2重1雷,4-5削血期都可佞用回同一配置,只是魚雷換成三式彈,但今個月4-5最後兩次出撃都用上了3戰3航的最大開支編成就是了(沒用上大和級但用上了Iowa)
師兄我玩到今時今日先第一次入4-5打

想問F點係咪硬食敗北C/D既?
好傷士氣

真係好無癮

但順利用刷左閃既3重巡3空母S勝左王點4次
剩番斬殺聽講好難
可能過幾日維修完先再試

作者: Chris Redfield:
3-5我用1戰1重2雷2航行上路爆落去
4-5削血就1戰3重2航,斬就5戰1航行下路硬爆入去
下路咪姐係個個夜戰map?
咁惡
Squall-Lucifer 01:18 AM 06-06-16
作者: 蛋撻王子:
師兄我玩到今時今日先第一次入4-5打

想問F點係咪硬食敗北C/D既?
好傷士氣

真係好無癮

但順利用刷左閃既3重巡3空母S勝左王點4次
剩番斬殺聽講好難
可能過幾日維修完先再試
不想硬食D敗的話除了放隻雷巡(不需上對潛裝),擺單橫陣搏她反撃打沉一隻半隻潛之外基本沒辦法
LTKS 02:49 AM 06-06-16
3-5我打開準下路,攞到制空
一行去E點即RELOAD
水母個位用速吸都可以代替
http://fanblogs.jp/waiwai00/archive/148/0
蛋撻王子 08:45 AM 06-06-16
現在「艦これ」運営鎮守府では、第八駆逐隊を率いて僚艦「大潮」たちと共に活躍した、ある朝潮型駆逐艦の改二改装の実装準備を進めています。奮戦の後、大切な約束を果たして沈んでいった彼女。次々回以降のメンテナンスに伴うアップデートで実装予定です。お楽しみに!

キタ━━━━━━(゚∀゚)━━━ ━━━ !

朝潮キタコレ
Squall-Lucifer 10:16 AM 06-06-16
單是"大切な約束"一句已經確定是朝潮,看來又要高速由遠征班三軍LV練上改二標準的LV70了.....
rfdingo 02:01 PM 06-06-16
朝潮 ? 81
Chris Redfield 09:57 PM 06-06-16
下路咪姐係個個夜戰map?
咁惡
大和 武藏 麥姐 Iowa 扶桑,純用裝甲黎頂
蛋撻王子 10:36 PM 06-06-16
大和 武藏 麥姐 Iowa 扶桑,純用裝甲黎頂
参考にならない
Chris Redfield 10:58 PM 06-06-16
参考にならない
之前就用長門 陸奧 扶桑 山城 金剛
蛋撻王子 11:04 PM 06-06-16
之前就用長門 陸奧 扶桑 山城 金剛
呢個就做到
我呢兩三晚試下行中路先
唔得就跟師兄個套
Squall-Lucifer 11:08 PM 06-06-16
中路用長門鳥海摩耶妙高大井翔鶴瑞鶴的表示
蛋撻王子 11:54 PM 06-06-16
一圖

多謝各位師兄意見
終於過到第一次4-5了

仲要齊柏林裝住4流星刷完閃
直接開左場入去打
真係低能到爆

第一次斬殺遇到發癲開胸狀態既輕巡棲鬼
望多兩眼明明開得好順利
一支魚雷大破左綠血既翔鶴

激死左

不過lowa中破左剛好可以拎去改造了~
anyone 10:23 AM 06-08-16
ac版島風秋月get
rfdingo 10:17 PM 06-08-16
作者: anyone:
ac版島風秋月get

Famitsubasa 10:19 PM 06-08-16
ac版島風秋月get
你到底去幾耐
anyone 10:22 PM 06-08-16
下個禮拜返架喇
rfdingo 10:24 PM 06-08-16
下個禮拜返架喇
成個月....
Famitsubasa 10:29 PM 06-08-16
這些機會...
Chris Redfield 09:30 AM 06-09-16
ac版島風秋月get
兩張貴卡丫
Squall-Lucifer 11:08 AM 06-09-16
賣掉這兩張卡應該回到打機的本之外甚至可能賺到一點小錢
anyone 11:54 AM 06-09-16
賣左我點打改a
本肯定回唔到 除非閃

有張金吹雪有人要我賣丫
Squall-Lucifer 01:36 PM 06-09-16
親潮CV是本渡楓,出自『コンプティーク』2016年7月號
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面