Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
ShinDou 08:52 PM 06-25-16
作者: Dyhalt Rushifar:
係,回復係跟RATIO,而SKILL LV UP會有高D回血率。
不過BUFF+回復系就好似淨升回血率,個BUFF冇咩變
話時話SKILL UP會加次數?

慢慢磨啦,在下都打算磨多D,唔係下次防衛戰新角又要等打戒EVENT先開到…
以前貪玩好似食過D武好似可以出多下,不過之後冇再食過,唔知有冇記錯

今次防衛戰2應該係出SILMERIA啦,講到明10周年VP2紀念

我應該要預左再等下個EVENT先會拎到佢,1定唔夠D課長玩,雖然今次儲左2萬幾石可以4次11連,仲有D銀飛金飛,不過唔知中唔中到特效,中1把我都即刻收手留下次活動算
ShinDou 11:21 PM 06-25-16
第4粒金箱MB,平時D金又唔見咁好跌,我想要銅得1個1星大劍肥
ShinDou 02:05 PM 06-26-16
岩岩睇清楚大回命弓FD真係LV5左,補2千5乘4=1萬,應該本身補1千乘4=4千度﹖每升1次加千5﹖同埋次數應該唔會加,睇佢把野都係寫2回

照咁睇D6星補血都升得過喎,不過我呢個SAVE冇6星補血,得把5星大回劍,舊SAVE就3把奶弓

第5個金箱MB了,好黑
ShinDou 06:21 PM 06-26-16
第6粒金MB,可以2條友裝晒,有冇咁易跌呀﹖想要銅箱死都唔出,得1個大劍1星肥
肥雞 07:03 PM 06-26-16
係咪一定要打最後一層先會跌野??
Dyhalt Rushifar 07:09 PM 06-26-16
作者: 肥雞:
係咪一定要打最後一層先會跌野??
係得35層同30宝物庫會出木戒
肥雞 07:10 PM 06-26-16
係得35層同30宝物庫會出木戒
33層未贏到....要升下LV先得
ShinDou 07:12 PM 06-26-16
33冇記錯係隻下下噴狀態異常氣既大象,應該同有冇解狀態既招關係大D,如果有織天使FD3下解應該易好多
阿魚 12:25 PM 06-27-16
作者: ShinDou:
33冇記錯係隻下下噴狀態異常氣既大象,應該同有冇解狀態既招關係大D,如果有織天使FD3下解應該易好多
TO ALL 需要織天使杖既朋友
請FOLLOW我, 長掛織天使杖

ID: AHQ4E7PFLL
Dyhalt Rushifar 02:57 PM 06-27-16
神格4級同5級完全兩個世界黎…
5級總戰力萬幾都可以有贏有輸。
4級D人單一隻上萬…
ShinDou 03:39 PM 06-27-16
我好似神格得7級,放上去得2,3千戰力,多數輸
Dyhalt Rushifar 06:55 PM 06-27-16
我好似神格得7級,放上去得2,3千戰力,多數輸
三條友先得2、3千就放一條友去算啦…
ShinDou 07:36 PM 06-27-16
每個2,3千,裝D冇人用既3,4星武,通常有LV50幾雷法同黑騎,仲搭多隻佢叫放上去既,不過佢叫果隻通常得LV1
ShinDou 09:58 PM 06-27-16
第7粒金MB,覺得俾人玩緊
Dyhalt Rushifar 10:01 PM 06-27-16
第7粒金MB,覺得俾人玩緊
我地係打緊同一隻GAME,在下一粒都未見過…
ShinDou 10:04 PM 06-27-16
我地係打緊同一隻GAME,在下一粒都未見過…
我寧願拎1粒肥升埋條蠅好過係咁俾D冇用既5星石我
rhgab 10:58 PM 06-27-16
5星石真係無乜吸引力, 如果係6星石就會打
肥雞 11:16 PM 06-27-16
終於過到33層,依家到34層隻野狂放狀態
Dyhalt Rushifar 02:14 PM 06-28-16
作者: rhgab:
5星石真係無乜吸引力, 如果係6星石就會打
如果RANDOM文字又DROP率高既,在下覺得5星OK架。
不過MB嘛…
ShinDou 06:23 PM 06-28-16
8金mb囉
ShinDou 06:35 PM 06-28-16
9金mb喇

原來之前有1個紅箭咀單色50
ShinDou 08:08 PM 06-28-16
第2個1星大劍肥
fantasy俊仔 09:04 PM 06-28-16
最後一隻介指死都唔出
set到drop rare咁樣佢唔驚人意興闌珊走架...?
Dyhalt Rushifar 09:34 PM 06-28-16
唔係點迫你抽0.3%既神角
見D人 POST出黎RUFUS既SPEC同現行角色比,真係R同SSR既分別…
ShinDou 09:39 PM 06-28-16
唔係點迫你抽0.3%既神角
見D人 POST出黎RUFUS既SPEC同現行角色比,真係R同SSR既分別…
點勁法﹖
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後

返回主題版面