Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 273 323 363 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 383 423 473  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
RPG之鬼 12:48 PM 09-05-15
作者: X&Y:
sony store 3180送extra手制
25xx 多數係1106機
27xx 就無送制, 現金價

睇你要唔要個extra制, 要既話其實差唔多一樣價
THX
1106係舊款?新版是1200?
Head Shooter 02:05 PM 09-05-15
作者: X&Y:
今早check左入得SN了.
多謝提醒!
今晚有時間就搞埋個保養佢先!
X&Y 10:20 PM 09-06-15
作者: RPG之鬼:
THX
1106係舊款?新版是1200?
yup
10/11字頭係舊版機
12字頭係新版, 轉左實體開關制同出碟制, 仲有靜少少, 輕dd, 食少dd電
jasmin 08:52 PM 09-08-15
PS4無法登入PSN

Internet Connection: successful

CE-33987-0

MTU已改為1473, 冇用

點搞?
wing 11:02 PM 09-08-15
作者: jasmin:
PS4無法登入PSN

Internet Connection: successful

CE-33987-0

MTU已改為1473, 冇用

點搞?
PCCW?
jasmin 11:09 PM 09-08-15
作者: wing:
PCCW?
netvigator
wing 11:41 PM 09-08-15
netvigator
好多人都話唔得, 你試下可唔可以用手機駁到psn, 如果試到, 即係isp同sony之間的問題.
jasmin 12:24 AM 09-09-15
好多人都話唔得, 你試下可唔可以用手機駁到psn, 如果試到, 即係isp同sony之間的問題.
用平板做ROUTER駁到PSN,但平板只有300KB/S

換句話講我要等SONY下個FIRMWARE UPDATE?
wing 09:51 AM 09-09-15
用平板做ROUTER駁到PSN,但平板只有300KB/S

換句話講我要等SONY下個FIRMWARE UPDATE?
唔係, 要等pccw在機樓做野.
Rse9 11:16 AM 09-09-15
部機一開機就個load碟位就不斷係度運作緊咁(我冇放碟)
有時仲會係咁響
可以點解決?
北条加蓮 02:10 PM 09-09-15
唔係, 要等pccw在機樓做野.

令我諗起用手機做router玩FF14
竟然係work(當然唔係去打raid)
pet3 02:13 PM 09-09-15
作者: Noi Aruto:
令我諗起用手機做router玩FF14
竟然係work(當然唔係去打raid)
好正常

我成日都出街psv 控回家玩ps4

4G後其實已經不慢
wing 02:27 PM 09-09-15
作者: pet3:
好正常

我成日都出街psv 控回家玩ps4

4G後其實已經不慢
但如果想Online打格鬥game就唔掂了.
holsety 05:34 PM 09-09-15
想問用緊新1200版p4 的有冇退碟現象?
wing 05:55 PM 09-09-15
作者: holsety:
想問用緊新1200版p4 的有冇退碟現象?
我玩左一個月左右, 未試過退碟.
initial 09:58 PM 09-10-15
美服好多遊戲做緊減價~
ryuma2005 08:37 PM 09-11-15
唉,唔知做咩,部PS4開唔到機,一開機閃機下藍色跟住電視畫面閃閃幾下雪花、白光,跟住機身就閃白光了,開唔到,請問有無得解救?
yaya 11:27 PM 09-11-15
作者: ryuma2005:
唉,唔知做咩,部PS4開唔到機,一開機閃機下藍色跟住電視畫面閃閃幾下雪花、白光,跟住機身就閃白光了,開唔到,請問有無得解救?
部PS4有無試過駁電腦mon?

如果都係一樣, 咁就可以100%確定係機問題
Terry仔 07:57 PM 09-13-15
Ps4 跟機個DS4, 可唔可以用USB cable 直接駁入PC 玩?( 好似Hori rap 3 咁)
X&Y 12:23 AM 09-14-15
作者: Terry仔:
Ps4 跟機個DS4, 可唔可以用USB cable 直接駁入PC 玩?( 好似Hori rap 3 咁)
可以, 但要裝driver 扮xb360手制
http://ds4windows.com/
八仙果 01:07 AM 09-14-15
PS4《The Last of Us Remastered》下載版 HK$100,抵玩喎!

http://www.play-asia.com/the-last-of...liate_id=79341
wing 02:03 PM 09-14-15
作者: 八仙果:
PS4《The Last of Us Remastered》下載版 HK$100,抵玩喎!

http://www.play-asia.com/the-last-of...liate_id=79341
我買左但個code唔work, 未知咩問題. 大家最好唔好買住.
暗黑騎士 02:08 PM 09-14-15
借問聲買咗新版同埋換咗硬碟的大大, 係自己落手定GAME舖代換, 自問係裝機白痴, 自己動手係咪唔建議
シェンムー 02:21 PM 09-14-15
我買左但個code唔work, 未知咩問題. 大家最好唔好買住.
Us psn
wing 02:25 PM 09-14-15
作者: シェンムー:
Us psn
that means..... I need to create an us account? but how...?
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 273 323 363 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 383 423 473  ... 最後

返回主題版面