Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#2
mstage 03:54 PM 04-12-10
咁... 其實... 係唔係應該同朋友斷絕交往一排會好d?
因為我既另一半都開始有微言...
話我星期六日出左去同其他人玩, 都唔陪佢...
但係果邊幾個朋友一齊出去玩, 真係好開心
Middle 03:59 PM 04-12-10
其實,你係想當事人會無意中發現甚至明白,
知道你現時情況同感受吧

陸奧 貴志 04:00 PM 04-12-10
作者: mstage:
你自己立唔立得起心腸先.....
藍莓咖啡 04:03 PM 04-12-10
暫時冷靜下先啦, 唔好玩咁多住, 唔係你好容易泥足深陷
mstage 04:04 PM 04-12-10
作者: Middle:
其實,你係想當事人會無意中發現甚至明白,
知道你現時情況同感受吧

你講緊我?

作者: 陸奧 貴志:
你自己立唔立得起心腸先.....
.... 唔知...
最近先同佢地成班人越來越熟
陸奧 貴志 04:05 PM 04-12-10
唔係你認為講緊邊個....
Seppie 04:05 PM 04-12-10
你都好ar, 識諗抽離緊疏遠個朋友等自己冷靜d

你知啦, 有d 人好賤架, 自己愈中愈埋人地度, 仲要怪對方唔信自己
mstage 04:06 PM 04-12-10
唔係你認為講緊邊個....
問清楚嘛....

作者: 藍莓咖啡:
暫時冷靜下先啦, 唔好玩咁多住, 唔係你好容易泥足深陷
但係返工果時... 會忍唔住想msn佢

作者: Seppie:
你都好ar, 識諗抽離緊疏遠個朋友等自己冷靜d

你知啦, 有d 人好賤架, 自己愈中愈埋人地度, 仲要怪對方唔信自己
根本無可能怪對方唔信自己..因為自己知自己事

====

再回Middle...
知道左又點...
根本無可能........
另外就係... 其實果邊d friend全部都唔知我有另一半...
陸奧 貴志 04:07 PM 04-12-10
問清楚嘛....

但係返工果時... 會忍唔住想msn佢

熄左msn佢啦
mstage 04:09 PM 04-12-10
熄左msn佢啦
.......
返工會悶死架... 唔好玩啦
block左佢都無用... 我之前試過...
delete加block...
忍唔到手, 又add返.......
Seppie 04:09 PM 04-12-10
...

我就係遇到d 咁鬼死賤格既人
陸奧 貴志 04:10 PM 04-12-10
.......
返工會悶死架... 唔好玩啦
block左佢都無用... 我之前試過...
delete加block...
忍唔到手, 又add返.......
咁有乜好講......
Middle 04:11 PM 04-12-10
再回Middle...
知道左又點...
根本無可能........
另外就係... 其實果邊d friend全部都唔知我有另一半...
連當事人都唔知咩?
mstage 04:11 PM 04-12-10
咁有乜好講......
唉... 心煩呀
我再唔搵人講下... 我怕我發神經
mstage 04:12 PM 04-12-10
作者: Middle:
連當事人都唔知咩?
唔知
我都唔記得佢有冇正式問過我
mstage 04:16 PM 04-12-10
咁解決辦法就只係得一個?
就係暫時斷絕來往?
陸奧 貴志 04:17 PM 04-12-10
咁解決辦法就只係得一個?
就係暫時斷絕來往?
你自己都做唔到心如止水既最好避下啦....
mstage 04:18 PM 04-12-10
你自己都做唔到心如止水既最好避下啦....
另一半o係身邊咪會好d囉...
唔o係身邊果時就會亂諗野...
一句到尾就係想得太多
陸奧 貴志 04:19 PM 04-12-10
另一半o係身邊咪會好d囉...
唔o係身邊果時就會亂諗野...
一句到尾就係想得太多
咁唔該你做好自己啦....
mstage 04:20 PM 04-12-10
咁唔該你做好自己啦....
..... 對唔住
陸奧 貴志 04:21 PM 04-12-10
..... 對唔住
你同我講對唔住做乜...關我鬼事....
mstage 04:22 PM 04-12-10
你同我講對唔住做乜...關我鬼事....
比個途徑我宣泄下姐
哈哈
mstage 04:25 PM 04-12-10
即係大家就咁睇...
都覺得我係鐘意左個friend呀呵...?
陸奧 貴志 04:29 PM 04-12-10
即係大家就咁睇...
都覺得我係鐘意左個friend呀呵...?
似隔離飯香多.....
mstage 04:30 PM 04-12-10
似隔離飯香多.....
.... 之前同我另一半係有d小問題
我想過分手
但係其實諗諗下都係發現自己身邊果個對自己好...
咁又無分手...
傾過下之後.. 無左事......
我會認係悶左d... 可能只係自己搵drama黎玩....
Orz
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面