Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-15-08, 03:48 PM   #876
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
其實想問一問:
冥白羊限定版同之前隻有幾大分別?
除左隻色好似靚d之外,仲有d咩顯著唔同?
Thanks a lot!
頭髮同甲顏色唔同,做型完全一樣

舊 12-15-08, 03:58 PM   #877
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: 神龍 查看文章
頭髮同甲顏色唔同,做型完全一樣
重點在法衣

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-08, 04:00 PM   #878
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
重點在法衣
鬼唔知咩
$300淨買套衫加body 得唔得a

舊 12-15-08, 04:03 PM   #879
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
鬼唔知咩
$300淨買套衫加body 得唔得a
寫封誠懇既信去問下睡橫行啦 b

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 12-15-08, 04:08 PM   #880
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
寫封誠懇既信去問下睡橫行啦 b
幾千蚊買番隻日版真係好q淚目

舊 12-15-08, 04:11 PM   #881
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
幾千蚊買番隻日版真係好q淚目
你真有米 m9

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 12-16-08, 10:59 PM   #882
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
等得好苦啊...

還有

zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 02:08 AM   #883
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
冥山羊會唔會有多一個頭更換??
黃金o個隻眼真係..............

此篇文章於 12-17-08 03:43 AM 被 lwl 編輯。
lwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 09:46 AM   #884
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
要換頭請買胸像

舊 12-17-08, 09:52 AM   #885
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

買多一盒冥山羊咪得囉

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 12-17-08, 10:02 AM   #886
Be With You
Insane Gamer
命運的巨輪開始轉動..

引用:
作者: zzzdx 查看文章
- skip -
冒昧問一句:
其實山羊座漫畫 / 動畫設定係咪左右手都可以出到「聖劍」(手刀)?

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 10:51 AM   #887
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Be With You 查看文章
冒昧問一句:
其實山羊座漫畫 / 動畫設定係咪左右手都可以出到「聖劍」(手刀)?
腳都得

舊 12-17-08, 10:52 AM   #888
skyhero22098
Junior Member

註冊日期: Aug 2005
引用:
冒昧問一句:
係唔只手~連腳都可以
skyhero22098 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 10:54 AM   #889
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
冒昧問一句:
佢同紫龍打既時候講過四肢同樣擁有「聖劍」
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 11:30 AM   #890
Be With You
Insane Gamer
命運的巨輪開始轉動..

引用:
作者: loser 查看文章
腳都得
引用:
作者: skyhero22098 查看文章
係唔只手~連腳都可以
引用:
作者: zzzdx 查看文章
佢同紫龍打既時候講過四肢同樣擁有「聖劍」
我見loser 答 "腳都得" 時加入 " "
仲以為佢講笑添

謝謝各位的熱烈回覆

因為最近追看的Lost Canvas 講山羊座好似只係得一邊手刀
仲要係手臂斷左反而威力仲勁左........
但上面幅圖又變左左右手都用到.....

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 11:34 AM   #891
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
仲以為佢講笑添

謝謝各位的熱烈回覆

因為最近追看的Lost Canvas 講山羊座好似只係得一邊手刀
前聖戰同現代既又可能唔同呢

舊 12-17-08, 11:41 AM   #892
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

show俾你睇齊件0者
其實冇乜特別原因

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 12-18-08, 10:59 AM   #893
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
仲以為佢講笑添

謝謝各位的熱烈回覆

唔係講笑架.

加入 , 係因為, 連腳都得, 真係唔講得笑.

舊 12-19-08, 02:27 AM   #894
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
連續4個月都要買神話...
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-08, 06:18 PM   #895
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

聽日派睡神

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 12-20-08, 08:45 PM   #896
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
聽日派睡神
唔係下化,唔通我要係中國買aa?

舊 12-23-08, 01:07 AM   #897
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
張山羊 + 冥羊
\型到爆炸\/

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-08, 02:00 AM   #898
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD

冥雙子

舊 12-23-08, 11:36 AM   #899
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: lwl 查看文章

冥雙子
造型又ok wo , bandai 果然係出黃金聖鬥士冥版嚟cap 水, 但幾時先到正規冥鬥士

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-08, 11:43 AM   #900
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
聽日派睡神
睡神出左?

隻冥雙子...有d心動...
本來唔諗住貫冥金系列...

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章