Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-11, 11:27 AM   #876
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: One Cup 查看文章
型係型, 不過散熱個效果會係點先?
同埋要點先買到?

唔要件盔甲要限定機都ok喎~

條link 有寫的

For full product details and pre-order info, visit http://epic.gm/gowvault

GEARS OF WAR
VAULT

$89.99
// Exclusive Gears of War 3 In-Game Interaction
// Better Airflow for Greater Cooling
// Better Stability

// Does Not Void Your Xbox 360 Slim Factory Warranty
// Xbox 360 Slim Sold Separately
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-11, 05:13 PM   #877
天哈7
Game Master
大塚小愛

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDpokman7
XBox Live Gamertagpokman7
琴日玩亞訂Borderlands: Game of the Year Edition, 今日就收到

舊 06-30-11, 10:33 PM   #878
maxlina
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDmaxlina
XBox Live GamertagMaxlina
請問而家有冇人同我一樣登入不到XBL 呢?

官網只寫賣埸中斷
http://support.xbox.com/zh-hk/Pages/...ve-status.aspx
maxlina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-11, 10:37 PM   #879
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: maxlina 查看文章
請問而家有冇人同我一樣登入不到XBL 呢?

官網只寫賣埸中斷
http://support.xbox.com/zh-hk/Pages/...ve-status.aspx
啱啱即試,免費會員登入到,同埋睇賣場內容暫時唔覺有異樣。

咦,會唔會接近美國果邊的國慶假又有新一輛HACK攻勢,今次對象係XBOX LIVE?!

舊 06-30-11, 10:40 PM   #880
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
其實係之前藍澤光果邊出左問題,不過而家又冇野,個support未update

舊 06-30-11, 10:43 PM   #881
maxlina

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDmaxlina
XBox Live GamertagMaxlina
THX ! 今早仲入到..收工諗住ONLINE 居然LOGIN 唔到...
ROUTER 果D都RESET 晒, 電腦/友機都上到網, 真係唔知搞咩....
maxlina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-11, 10:51 PM   #882
IDGAF
The One

引用:
作者: maxlina 查看文章
THX ! 今早仲入到..收工諗住ONLINE 居然LOGIN 唔到...
ROUTER 果D都RESET 晒, 電腦/友機都上到網, 真係唔知搞咩....
會唔會係一邊開住PC一邊開XBOX360,
PC果邊可能有WIN自動更新,頻寬不足之類(6MB/8MB線用戶?)
攪到連唔到XBOX LIVE?

因為WIN尋日係有更新。

又或者你"太厲害"比人"抱怨"咗?

舊 06-30-11, 11:10 PM   #883
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
泉水敬降職,微軟直接搵個係美國總部既日本人空降
http://bbs.a9vg.com/thread-1963189-1-1.html

舊 06-30-11, 11:23 PM   #884
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
想問, 如果我買lite版機, 自己係咪可以配隻Notebook HD裝落去?
定好似舊既大機咁, 要用佢隻cap水hd?

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-11, 11:24 PM   #885
now_loading
VanHelsing

引用:
作者: D-Joe 查看文章
泉水敬降職,微軟直接搵個係美國總部既日本人空降
http://bbs.a9vg.com/thread-1963189-1-1.html
oh! 一個等死位.
舊 07-01-11, 01:51 AM   #886
One Cup
Senior Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: keijoey 查看文章
想問, 如果我買lite版機, 自己係咪可以配隻Notebook HD裝落去?
定好似舊既大機咁, 要用佢隻cap水hd?
唔駛自己配, 買強國版咪ok囉~
One Cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 04:44 PM   #887
聖鬥士星矢

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
引用:
作者: diabloex 查看文章
oh! 一個等死位.
唉, 其實360來講都算幾多"亮點", d 日本仔唔吼, 你都冇計, 日本仔最緊要面子, 人地唔玩你去玩, 又驚比人笑, 所以想賣得好都難, 其實日本仔個market咪又係不斷委縮, d game賣十萬八萬就叫好, d 日系game都係留返比日本仔玩la...
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 10:12 PM   #888
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
http://www.youtube.com/watch?v=BgJrs...&feature=feedu
台灣的XboxLife天使著不知火舞衫示範game
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 10:33 PM   #889
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
作者: shodanng2 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=BgJrs...&feature=feedu
台灣的XboxLife天使著不知火舞衫示範game
跳來跳去都唔郁既

同埋隻功夫熊貓d動作睇落delay得好勁...

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 10:33 PM   #890
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
見佢心口有塊白布已經熄左

舊 07-02-11, 12:21 AM   #891
now_loading
VanHelsing

天使不是可可嗎? 這個像檳榔西施多.
舊 07-02-11, 12:27 AM   #892
bear007

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDsidearms46
XBox Live Gamertagpeterbear360
引用:
作者: One Cup 查看文章
唔駛自己配, 買強國版咪ok囉~
強國版怕佢用番修的HD, 最好自己MOD, 識小小DOS就好容易, 一係原廠, 而家都減左價(雖然都係唔平)

bear007 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 11:58 AM   #893
skydream
死野

註冊日期: Jul 2005
我個XBOX手制成日玩玩下都會燈熄左..要我重新連接過..我CHECK過又唔係無電啊~~
有咩方法攪攪佢??

P.S我部係舊版XBOX..個手制係付送果個

舊 07-02-11, 12:10 PM   #894
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: skydream 查看文章
我個XBOX手制成日玩玩下都會燈熄左..要我重新連接過..我CHECK過又唔係無電啊~~
有咩方法攪攪佢??

P.S我部係舊版XBOX..個手制係付送果個
應該係電池位鬆.

有排我都係咁, 每次都係 撳實D舊電就算. 近黎已經無乜再遇到.

情況嚴重既, 呢道好似有人討論過點樣整實個插位.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 01:13 PM   #895
naytk
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDfatyan
3DS Friend Code4511 0437 1153
PSN  IDyanchimkay
XBox Live Gamertagktyan
引用:
作者: Rance 查看文章
見佢心口有塊白布已經熄左
X2
naytk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 01:49 PM   #896
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
忍者龜 + 2D羅拉 特價50%, 入手, 好玩!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 03:29 PM   #897
bear007

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDsidearms46
XBox Live Gamertagpeterbear360
引用:
作者: naytk 查看文章
X2
X3. 可可正d, 扮bayonetta時幾似

bear007 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 03:55 PM   #898
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: KIM 查看文章
忍者龜 + 2D羅拉 特價50%, 入手, 好玩!!!
忍者龜好多人話差過舊版. 不過而家400msp就點計都抵既
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 11:16 PM   #899
RnB
黃金體驗安魂曲

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDRnB6779
XBox Live GamertagRnB HK
[求救] 最近一直都上唔到官網,
delete咗cookies之類都係唔得,
請問有無師兄試過或者可以幫幫我?
thanks!

舊 07-02-11, 11:28 PM   #900
IDGAF
The One

引用:
作者: RnB 查看文章
[求救] 最近一直都上唔到官網,
delete咗cookies之類都係唔得,
請問有無師兄試過或者可以幫幫我?
thanks!
啱啱試咗PCCW+IE9正常入到無事。

論壇跳轉

現在的時間是 02:22 AM

手機版 | APP版