Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後
電視遊戲討論版>Playstation VR - VR 頭戴式顯示器 專區 | PSVRは200万台を突破!
ゆり 08:32 PM 10-07-16
london heist唔係首發game?
由手機版發出
rapperjohnny 09:45 PM 10-07-16
作者: ゆり:
london heist唔係首發game?
由手機版發出
london heist係VR Worlds其中一隻game
忍者 01:47 AM 10-08-16
作者: qwe:
大量貨已經派晒俾傳媒
所以話冇貨我真係好難信...
而且呢D gimmick野都係炒不出三次出貨
草薙さん 02:58 PM 10-08-16
作者: 忍者:
所以話冇貨我真係好難信...
而且呢D gimmick野都係炒不出三次出貨
首批貨係少既...
hkradio 04:21 PM 10-08-16
還有幾天,期待,雖然訂左,都希望當天有大貨,等大家有得玩,唔使食炒價。
liar 04:49 PM 10-08-16
唔使食炒價就難啦,但唔心急肯定有大把貨。
買左咁多年game,哩d基本原則唔到你唔認。
harakuma 06:33 PM 10-08-16
有冇貨都好, 等埋你地D review,

同出埋pro先都唔遅,

最大機會係bio7出先買.
AshleyYan 09:03 PM 10-08-16
本來無諗住買,但而家朋友留左一套比我唯有要左佢
請問首發有邊幾隻game?
lkw2005 09:12 PM 10-08-16
睇左行貨開箱片,點解好似唔多覺眼有DEMO碟

我見外國開箱片包埋係盒入面,香港係咪要到時問店員攞?
草薙さん 11:31 PM 10-08-16
作者: lkw2005:
睇左行貨開箱片,點解好似唔多覺眼有DEMO碟

我見外國開箱片包埋係盒入面,香港係咪要到時問店員攞?
到時會分開比你的
rapperjohnny 01:42 AM 10-09-16
作者: AshleyYan:
https://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=4602
香港首發list
HI_Ricky 03:23 AM 10-09-16
去日服PSN 就見到
AshleyYan 09:43 AM 10-09-16
作者: rapperjohnny:
https://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=4602
香港首發list
作者: HI_Ricky:
去日服PSN 就見到
Thanks!
qwe 06:55 PM 10-09-16
作者: Strider:
啱啱收到Sony Email
Move賣$298
用咗+賞優惠269埋單
已訂
Link如下
https://www.sony.com.hk/product/apps...455485&lang=zh
想問訂左係咪13號可以拎埋?
hkradio 03:56 PM 10-10-16
有兩個問題想問問大家意見:
1. Move大家會買嗎?
2. 首賣日,大家會買什麼game? 只限一隻。
qwe 05:11 PM 10-10-16
作者: hkradio:
有兩個問題想問問大家意見:
1. Move大家會買嗎?
2. 首賣日,大家會買什麼game? 只限一隻。
會 因為會買VR WORLD(睇過隻旱地雪橇好似好正)
但發現1手制2move邊度搵位叉電...
Amuro0093 05:41 PM 10-10-16
作者: qwe:
會 因為會買VR WORLD(睇過隻旱地雪橇好似好正)
但發現1手制2move邊度搵位叉電...
https://www.amazon.com/Charging-Stat...s=move+charger
ayane123 08:35 AM 10-11-16
http://technews.tw/2016/10/10/sony-r...lk-about-psvr/

Move 的追蹤系統不僅做了調整,現在用在 PS4 上,擁有更強的運算能力。重要的是,新的鏡頭是一個解析度更高的立體鏡頭,可以更好地進行三維立體掃面。而 PS3 使用的鏡頭是單個鏡頭,必須得知空間的面積大小,進行深度掃描,但並不準確。另外,在 VR 中,你無法看到自己的雙手或是真實的 Move,你便沒有參照物去比較,所以即便會有一些延遲,你也不會注意到。
pet3 11:54 AM 10-11-16
他不支援電腦

我要玩i社的就只能玩htc吧
但htc 又要超貴電腦先開得著
這樣3次元的女人不會給我買

結果 對貧窮的我來說 2次元老婆還是只能活在腦中
teealpha 11:57 AM 10-11-16
作者: pet3:
他不支援電腦

SONY之前唔係講過話會考慮令PSVR支援電腦咩
正路都係寫個driver之嘛,雖然SONY既軟驅編程能力不嬲都只有被人嘲的份
pet3 11:58 AM 10-11-16
作者: teealpha:
SONY之前唔係講過話會考慮令PSVR支援電腦咩
正路都係寫個driver之嘛,雖然SONY既軟驅編程能力不嬲都只有被人嘲的份
最新版本的文章回覆 是不考濾

htc的問題真是要貴電腦先行到這問題(好像要泰坦4路先開得動)

我家已經沒用pc 好多年
一直在用mac
teealpha 12:00 PM 10-11-16
我可唔可以解讀為: 今代趕唔切,留返黎做下一代賣點
tung999 12:17 PM 10-11-16
他不支援電腦

玩ero vr game應該唔使太勁既pc吧
i社d game有幾多特效 有幾多物件?!
AshleyYan 01:19 PM 10-11-16

htc的問題真是要貴電腦先行到這問題(好像要泰坦4路先開得動)

我家已經沒用pc 好多年
一直在用mac
作者: tung999:
玩ero vr game應該唔使太勁既pc吧
i社d game有幾多特效 有幾多物件?!
紳士ゲー用970夠有凸
pet3 01:50 PM 10-11-16
紳士ゲー用970夠有凸
970 都要成2600
i5 6500 1500
用這種卡的板也要1600到吧
ddr4 ram 當1200 好了
火牛也要600-800 吧
ssd 900到
機身 這個不太懂 當400好了

HTC VR 8000
遊戲價錢 800 當玩住一隻計

還有沒有其他未加?

一下子玩這個成本好貴
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後

返回主題版面