Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-11-09, 12:50 PM   #876
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
你地打得咁快,我而家先打左0079,z,zz,

岩岩先打V果版渣~

岩岩先開發到隻有翼版W...
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 01:17 PM   #877
ts02896230

註冊日期: Aug 2009
新手一問....點整美少女???????
ts02896230 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 01:22 PM   #878
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
Amuro ge 白色惡魔唔係一定要RX-78-2 先會發動gwa...囧

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 01:25 PM   #879
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: ts02896230 查看文章
新手一問....點整美少女???????
Raising+Dom/Rick Dom
人妖+Rick Dom/Dom Trooper
人妖+MF

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 08-11-09, 01:27 PM   #880
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
怪錯在左WIKI,我一直係靠數OP數去計

之前冇睇到WIKI下面寫初期23個

加上100回是總數123個,所以100個OP不會出

要到第123個才會強制岀(我就是第123個時入手)

應該是有某些條件早出,或者時運氣

若果前面99回都沒出,第100回強制岀
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 01:31 PM   #881
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: kimtch 查看文章
秒到隻8萬ogundam

今集d parts係唔係要用唔同人先會出..
我見之前冇左排 跟住爆機 又有番排 而家又冇..
點秒法

機體能力希望~

舊 08-11-09, 01:39 PM   #882
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
點秒法

機體能力希望~
如果用Master +7 支援 就一定乜機麵爆啦

舊 08-11-09, 01:45 PM   #883
JAY.
Junior Member

我岩岩玩呢隻game
用緊w
我想問一開始做d咩好 (升咩機,咩機好用)
唔係幾識玩呢隻game
有冇人可以教下?
唔該哂~
JAY. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 01:46 PM   #884
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: JAY. 查看文章
我岩岩玩呢隻game
用緊w
唔係幾識玩呢隻game
有冇人可以教下?
唔該哂~
中意就得
e隻game 係有愛就可以無雙ge game

舊 08-11-09, 01:50 PM   #885
JAY.

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
中意就得
e隻game 係有愛就可以無雙ge game
咁我想問0079第1關升機好d定係w第一關升好d?
舊 08-11-09, 01:53 PM   #886
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
我岩岩玩呢隻game
用緊w
唔係幾識玩呢隻game
有冇人可以教下?
唔該哂~
カプル,一開始就有得買,
練到LV4後可以開發到29攻26防既紅色版
有招攻擊力5000既招勁惡

舊 08-11-09, 01:54 PM   #887
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
咁我想問0079第1關升機好d定係w第一關升好d?
都一樣
我中意0079 多少少
因為多錢
不過W 果d Leo 甲比Zaku 重薄, 幾乎乜機都可以一騎擋千

真係唔怪得W五子係動畫可以打得咁輕鬆

舊 08-11-09, 01:56 PM   #888
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: chow263 查看文章
咁講你不如話果d 行路波ge 飛彈
重惡啦

舊 08-11-09, 02:01 PM   #889
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
咁講你不如話果d 行路波ge 飛彈
重惡啦
食en嘛
我又主力用果d初期能力低既原創人

舊 08-11-09, 02:01 PM   #890
JAY.

引用:
都一樣
我中意0079 多少少
因為多錢
不過W 果d Leo 甲比Zaku 重薄, 幾乎乜機都可以一騎擋千

真係唔怪得W五子係動畫可以打得咁輕鬆
明白 唔該哂 試下玩先

引用:
試下先
舊 08-11-09, 02:06 PM   #891
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
食en嘛
我又主力用果d初期能力低既原創人
我都係原創人
騎士女 同 十七歲 真係好勁, 秋元洋介 又係一個勁人(應該話佢配ge角色有邊個弱...)
主角開左 鳳凰GF之後又係無雙角色之一

講起來今集主角睇起來奸咁多ge, 上集Spirits 重係個美型男來ga

舊 08-11-09, 02:11 PM   #892
笨.sai
Senior Gamer
除左型男都諗唔到其他

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDkirasai
大家都打到好後-.-
我岩岩開始玩...揀左seed基拉用...
想升架freedom出黎唔識升...架突擊升極都唔見有=.="
另外想問下...一開始唯一一架俾既原創機(可以開發成w,閃光,x高,同1架不明機)個架點先有- -見唔到有得買..
原本個架俾我升左w...想整多架閃光同x出黎
笨.sai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 02:17 PM   #893
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 笨.sai 查看文章
大家都打到好後-.-
我岩岩開始玩...揀左seed基拉用...
想升架freedom出黎唔識升...架突擊升極都唔見有=.="
另外想問下...一開始唯一一架俾既原創機(可以開發成w,閃光,x高,同1架不明機)個架點先有- -見唔到有得買..
原本個架俾我升左w...想整多架閃光同x出黎
三架都係原創機...
一架鳳凰Type Zero
兩架Tronado Gundam...你講緊邊架?
不論係邊架你都係要用開發來加入list

舊 08-11-09, 02:22 PM   #894
JAY.

仲有我想問角色育成同機 點加點好 ??
舊 08-11-09, 02:27 PM   #895
笨.sai
Senior Gamer
除左型男都諗唔到其他

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDkirasai
引用:
三架都係原創機...
一架鳳凰Type Zero
兩架Tronado Gundam...你講緊邊架?
不論係邊架你都係要用開發來加入list
點開發加入= =?
邊架機可以開發

我講緊係Type Zero
Tronado Gundam2架都唔見左= ="
有1架係被打爆左....另一架消失左....
笨.sai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 02:30 PM   #896
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

原創人物~有邊個識叫funnel架~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 02:39 PM   #897
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 笨.sai 查看文章
點開發加入= =?
邊架機可以開發

我講緊係Type Zero
Tronado Gundam2架都唔見左= ="
有1架係被打爆左....另一架消失左....
消失左 係咪你開發/交換左ja...=.=
Tronado Gundam 可以用Haro 開發返
Type Zero 可以用Tronado Gundam開發
Haro 可以用任何主角機(Basic) 開發

引用:
e d 請自己追post+摸索
都係果句, 有愛就會勁

舊 08-11-09, 02:57 PM   #898
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
如果用Master +7 支援 就一定乜機麵爆啦

第一次能力高過第2次 秒唔到仲打得有d吃力
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
點秒法

機體能力希望~
搵隻高級既船員渣波鞋號
硬食佢一槍 再放機圍住佢
果時我係用艾比安 (1xx攻) ooraiser*2 (攻140) 第2部攻50左右
再加部master 死神ew
一擊打左13萬
最好唔好比佢4萬血開技 唔係真係打到囧

最好清前面果d做到每部都超強氣/超一擊 唔係真係打都打唔入..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 02:58 PM   #899
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
今集有ace point 改素質點
邊個都可以係勁人
有愛就練啦

個人覺得"必練"係得莉莉娜一個
坐火箭升lv
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-09, 03:00 PM   #900
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
我都係原創人
騎士女 同 十七歲 真係好勁, 秋元洋介 又係一個勁人(應該話佢配ge角色有邊個弱...)
主角開左 鳳凰GF之後又係無雙角色之一

講起來今集主角睇起來奸咁多ge, 上集Spirits 重係個美型男來ga
一向叫佢 偽米莉奧當
可能因為笨大知道左角色重疊所以把心一橫
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[多機種] [Wii, PS2] SD Gundam G Generation Wars 攻略+心得交流區 Vol.1 草薙さん 攻略及心得交流區 1023 08-12-09 10:47 AM

現在的時間是 09:07 PM

手機版 | APP版