Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-09-17, 11:48 PM   #8801
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
全大器唔駛特效就好易,出特效只係易跌啲同多啲卷咋。

問題係今次做唔到放置play....頭兩波都有兩三次引上線就放兩隻下線衡埋艦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-17, 11:51 PM   #8802
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
問題係今次做唔到放置play....頭兩波都有兩三次引上線就放兩隻下線衡埋艦
我3特效可以,最多打咗隻艦半血
好似話用多幾隻射會穩啲
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 07:21 AM   #8803
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
打左3次慢速AUTO都S唔到,成日唔記得第2次引下面要拉2隻頂下面2條線,好煩,1場210,3萬先有多隻特,即係要百幾場,問題係唔係場場跌,又難刷,而且3隻大器其實都唔勁,應該都唔刷了
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 09:41 AM   #8804
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
鬥雞好耐冇落單機刷連戰,放兩日刷下先
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 12:21 PM   #8805
ShinDou

仲未試到有陣可以full auto穩刷

0凸盾特效,愁哥,射大作,拳健1,遲d試下黃光武換大作,不過射機打呢個任好似有同冇差唔多,扣太少
舊 07-10-17, 06:48 PM   #8806
J+1
望過黎呀!!!!!!

黄卷中拳8仔.. 強運升至lvl2
由手機版發出
舊 07-10-17, 09:11 PM   #8807
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
我地獄關正選4突大器G gundam+3突大初+4突射nono+3突大SF搭特效friend就auto過到, 隻特效得0突所以放sub算
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 11:06 PM   #8808
ShinDou

我換左黃光武都可以FULL AUTO了,不過3萬應該都刷唔到
舊 07-10-17, 11:29 PM   #8809
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
呢3隻pvp都算有用 (如果你齊其他機), 另外征霸vs好多關用佢地會易打好多, 期間限定機蘇州過後沒艇搭, 肯刷一定得, 再唔係用按精掛一晚都搞定, 最好刷隻番來
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 11:37 PM   #8810
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我換左黃光武都可以FULL AUTO了,不過3萬應該都刷唔到
記唔記得隻大器大神呀?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 07:08 AM   #8811
ShinDou

大大神果陣冇刷,因為果陣未知有乜勁,之後先知原來1野秒到好多大器 @@

但呢3隻真係完全睇唔出有咩勁 @@ D招應該都唔係好痛﹖我又得隻盾

ANDROID應該冇按健精靈﹖同埋會唔會俾人BAN架﹖
舊 07-11-17, 08:13 AM   #8812
Crazy Gamer

引用:
大大神果陣冇刷,因為果陣未知有乜勁,之後先知原來1野秒到好多大器 @@

但呢3隻真係完全睇唔出有咩勁 @@ D招應該都唔係好痛﹖我又得隻盾

己有報告, 射同盾打征VS27同29易到痴線
舊 07-11-17, 08:27 AM   #8813
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

精vs29用射??手上得隻2突白戰國根本頂唔住尾o個輪.....

但問題平時好難用到佢.....都係等精vs有得派限突先諗好唔好突......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-11-17, 08:39 AM   #8814
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:

我都係得盾, 之後打完30000再抽80石先齊

PVP唔算好痛, 但3隻都有BUFF好實用, 特別拳機既精神輪迴可以用來對付起手OOQ+WING隊, 雖然而家已經係4射+4G既天下, 不過有隻係手穩陣D, 因為暫時沒可取代

射我有係征VS 30用, 可以坦1條線
盾好似上面咁講VS 27係切菜咁打

用NOX自帶按鍵, 或者BS+按精都得, 呢D野正路唔會BAN的, 因為CHECK唔到你係唔係電腦打
舊 07-11-17, 09:15 AM   #8815
ShinDou

輪回效果係咩?

精vs25我都未過到,又冇凸石拎,唔打上去了
舊 07-11-17, 10:09 AM   #8816
J+1
望過黎呀!!!!!!

Map全敵減一半攻一回合,12回合恢復
由手機版發出
舊 07-11-17, 10:36 AM   #8817
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
想問3星vs parts 換乜好?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 10:41 AM   #8818
J+1
望過黎呀!!!!!!

都係睇你要咩 我就加血加甲加攻都換過...

對我來講係加狀態比較麻煩,要抽到sub能力都有加狀態先叫成功,不過中到總加成就可以突破60....
由手機版發出
舊 07-11-17, 11:37 AM   #8819
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
乜而家D人又玩返4射+4G?我棄PVP果時已經唔多見

VS26都未過到睇烏冬攻略都唔得

舊 07-11-17, 11:53 AM   #8820
J+1
望過黎呀!!!!!!

因為呢兩個月d射大器好惡,你唔用全盾指基本冇得打,只要再放部4g就坦得死你....(可惜呢兩個月d 射大器一部都冇得部罷工免費...
由手機版發出

此篇文章於 07-11-17 12:17 PM 被 J+1 編輯。
舊 07-11-17, 12:01 PM   #8821
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

VS 26有SF就過到, 再唔係加埋輪迴隻射應該好穩

而家人地SF 4珠起手封你必+精神, 之後就任人魚肉全盾都只能55波博沒被人封
舊 07-11-17, 12:16 PM   #8822
J+1
望過黎呀!!!!!!

只能等一隻盾可以剋到雙甲4g......

單隻sf我都唔怕佢封技,守到兩回合點都出解到一下出招,不過而家d陣仲有其他再加狀態....封完技又射盲又cool又麻...
由手機版發出
舊 07-11-17, 06:32 PM   #8823
J+1
望過黎呀!!!!!!

強運mode lvl 2發動中
last 黄卷

由手機版發出
舊 07-11-17, 09:00 PM   #8824
ShinDou

金飛中左水著女主,120 S CHIP換到果隻,佢係咪見我冇換所以送俾我,除左用黎J都諗唔到有咩用,應該全GAME最廢SSR﹖@@
舊 07-11-17, 09:09 PM   #8825
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

主角機講真有邊部唔廢連大器都係廢..

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:00 PM

手機版 | APP版