Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41  ... 最後
日本動漫畫討論版>「蒼穹のファフナー エグゾダス-EXODUS-」続編10月放送決定丨あなたは、そこにいますか?
mikemike 01:09 PM 11-01-15
作者: 阿Wing:
新OP砌雪人果班細路係乜水, 認唔到
睇左咁耐, 除左渣機果班, 島上面D人我都未認到邊個打邊個
一騎佢地細過果時?
真!DC 01:14 PM 11-01-15
老老豆豆莫講細路大人D樣都分唔倒
就算主要角色有d唔出聲都認唔到
LR猫 01:17 PM 11-01-15
作者: 阿Wing:
新OP砌雪人果班細路係乜水, 認唔到
睇左咁耐, 除左渣機果班, 島上面D人我都未認到邊個打邊個
早排搵返一季睇返次,所以會知道佢哋係邊個嘅,應該
而搵返嚟睇嘅原因係,唔記得咗卡農係乜水
鐵桶. 04:50 PM 11-01-15
op好似無左芹部機 但係多左部人類軍既機
GN00508771 01:52 AM 11-07-15
......回來了
同ED所顯示既一樣

那個男人回來啦!
money 01:55 AM 11-07-15
甲洋

flpchoho 04:46 AM 11-07-15
甲洋回來了,看來カノン都應該會回來
不過咲良同剣司個FLAG,看來又差唔多
casio 06:25 AM 11-07-15
希望ed愈嚟愈多人
照依家睇,二代目同卡濃都有機會出番嚟
代官 08:28 AM 11-07-15
結婚果段睇到眼濕濕
HM 12:19 PM 11-07-15
作者: casio:
希望ed愈嚟愈多人
照依家睇,二代目同卡濃都有機會出番嚟
而家比較想見番翔子
由手機版發出
LR猫 12:26 PM 11-07-15
作者: HM:
而家比較想見番翔子
由手機版發出
要有聲版?
supermanlady 12:38 PM 11-07-15

Lamsze 12:51 PM 11-07-15
今集又見到劍司既成長,仲起得之前怕死而係屋企抱頭發斗,然後參加蒼穹作戰,兒家終於結賣婚 (淚目

甲洋!
果下仲以為卡農甘快返,劍司同織姬都叫佢,話說甲洋果時又係甘被人同化左
ed三人行好似左邊仲可以有多個位
mikemike 01:39 PM 11-07-15
作者: HM:
而家比較想見番翔子
由手機版發出

返出來都唔奇
之前好似有請松来未祐到event
當時佢已經無出席
不過返出來都是無聲版了
flpchoho 01:45 PM 11-07-15
作者: Lamsze:
今集又見到劍司既成長,仲起得之前怕死而係屋企抱頭發斗,然後參加蒼穹作戰,兒家終於結賣婚 (淚目

甲洋!
果下仲以為卡農甘快返,劍司同織姬都叫佢,話說甲洋果時又係甘被人同化左
ed三人行好似左邊仲可以有多個位
加埋来主操XDDD
Lamsze 03:49 PM 11-07-15
突然諗通樣野,遠征果邊話之前衛星作戰係失敗左,但睇黎係成功左,而且高層獨佔左
而衛星現在係被敵人同化左,即係高層的確係有人被同化左,佢地漸漸睇出真相

但呢點已被觀眾一早睇穿左
flpchoho 03:51 PM 11-07-15
作者: Lamsze:
突然諗通樣野,遠征果邊話之前衛星作戰係失敗左,但睇黎係成功左,而且高層獨佔左
而衛星現在係被敵人同化左,即係高層的確係有人被同化左,佢地漸漸睇出真相

但呢點已被觀眾一早睇穿左
之前大家都估老太婆係FESTUM扮的人類,係個機會愈來愈高咁解
money 02:44 AM 11-14-15
關係者neta

翔子の台詞があったのに…
ツヴォルフがOPいないの違和感ない超強いので今後暴れる
海神島には在りし日の首都の面影
25話のコンテが超カッコイイ
最終話のコンテが前後編とも劇場版
flpchoho 04:54 AM 11-14-15
作者: money:
關係者neta

翔子の台詞があったのに…
ツヴォルフがOPいないの違和感ない超強いので今後暴れる
海神島には在りし日の首都の面影
25話のコンテが超カッコイイ
最終話のコンテが前後編とも劇場版
翔子
攻擊島個粒星核似冇被消滅,應該閃左
終於要會合了!?
將軍佢地知人類軍追來,就用廣域通訊引FESTUM過來消滅佢地
我好覺得一騎好大機會下集衝出去救呢班人類軍
HM 07:43 AM 11-14-15
作者: flpchoho:
翔子
攻擊島個粒星核似冇被消滅,應該閃左
終於要會合了!?
將軍佢地知人類軍追來,就用廣域通訊引FESTUM過來消滅佢地
我好覺得一騎好大機會下集衝出去救呢班人類軍
睇畫面戰術廚應該係退左場
不過仲有4隻墮天使喎,有兩隻仲要未出場
Lamsze 08:46 AM 11-14-15
卡農指既新共嗚係咩?
立上今集甘黑化既,「你比我食左你啦!」,佢既同化力量比敵人仲高 所以話唔好亂食野
三香 竟係唔係死,真係人不在,心仍在
點解島上舉槍既有臉,同大叔一樣樣一樣髮型

其實如果人類果邊真係有敵人扮既,應該唔會對打
代官 09:27 AM 11-14-15
將軍
真係大快人心
真!DC 11:24 AM 11-14-15
有零央會把黑球放在自己心中(物理)的想法

甲洋單挑BOSS
應該係同一騎總士同級的戰力了
Lamsze 01:58 PM 11-14-15
作者: 真!DC:
有零央會把黑球放在自己心中(物理)的想法

甲洋單挑BOSS
應該係同一騎總士同級的戰力了
我覺得係超過,因為佢有破防,總士加一騎先同佢地匹敵,都仲係苦戰,但甲洋係按住黎打,織姬都話佢係毒,劍司係藥
正常既,佢點都係同化又死過既男人 唔知佢仲有無得再強化,部機都未變紅
fiendray 03:40 PM 11-14-15
每集睇完都有一大埋野唔明
好耐都無試過一路追一路睇解釋

點解開廣域通訊會引到FESTUM過來??
因為有聲所以FESTUM就會黎攻??

美三香犠牲左,即係再無人會開防護罩防FESTUM攻擊
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41  ... 最後

返回主題版面